Şimdi Ara

'GRIM FANDANGO REMASTERED' TÜRKÇE YAMA (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
12
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna yeni başlıyorum, grafik sorunuyla ilgili önerileriniz için teşekkürler.
    ingilizce bilmeme karşın türkçe alt yazıda fena olmazdı düşüncesiyle yamayı indirmek istedim ama alper arkadaşımızın ilk iletide belirttiği link görüntülenemiyor :S
    Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? yada yeniden bir link, örneğin rapidshare linki yazabilirmisiniz?
    (tüm yorumları okuma fırsatım olamadı eğer sorunum daha önce gündeme getirilmişse şimdiden herkesten özür dilerim)

Henüz kullanammamış olsamda bu yama için teşekkürler ellerinize sağlık
  • Güzel oyundur oynamamış olan arkadaşlar oynasın hemde Türkçe alt yazı ile çok teşekkür ediyorum böle bir işte bulunduğunuz için.
  • birkez daha oynadım ne süper oyun ya
    2. si çıksa keşke
  • deja-vuuuuuuuuuu
  • uyumluluk modunu w98 e getirdiğimde are videolar takılıyor ama kayıtlı oyunları açınca sorun yaşamıyorum. Diğer seçeneklerde ise ara videolarda sorun yaşamamama rağmen save sorun oluyor, ses gidiyor diyalog takılıyor vs

Bu arada mod ile ilgili olarak; ara videolarda alt yazı görünmüyor sebebi nedir nasıl çözülür ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PortaL| -- 6 Haziran 2010; 12:16:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |PortaL|

uyumluluk modunu w98 e getirdiğimde are videolar takılıyor ama kayıtlı oyunları açınca sorun yaşamıyorum. Diğer seçeneklerde ise ara videolarda sorun yaşamamama rağmen save sorun oluyor, ses gidiyor diyalog takılıyor vs

Bu arada mod ile ilgili olarak; ara videolarda alt yazı görünmüyor sebebi nedir nasıl çözülür ?

Ne yazık ki bu tip sorunların hala üstesinden gelemedim. O yüzden bir çok deneme yanılma yapmak lazım.

Ara videolarda alt yazı görünmesi için oyunun updateini yapmalısınız. Eğer updatei dediğim beni oku dosyasında açıkladığım şekilde yaptıysanız görünmesi lazım.

• Elinize sağlık herhangi bir sorun olmadan oynamaya başladım türkçe yapmanız sayenizde.
  • Bu yil sonuda Broken Sword The Shadow of the Templars ı Türkçe oynayacaksınız çevirmeye Temmuz sonunda başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

birkez daha oynadım ne süper oyun ya
    2. si çıksa keşke

Grim - Sanitarium - Psychnauts böyle güzel oyunların çıkmasın ikincileri; hatıralarımda böyle kalmalarını yeğlerim.
  • 2008'de level dergisinin son 10 yılın en iyi oyunu sıralamsında 1.sıradaydıtürkçe yama ile hem oyun tekrar diriltildi,hemde yeni oyuncuların oynayabileceği bir şaheser oldu.teşekürler yapan arkadaşa
  • Yeniden upload eder misiniz yamayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Yeniden upload eder misiniz yamayı
    al usta baya aradım
    http://yamaciyiz.net/yuklemeler/grmfndngTR.rar
  • Çok teşekkürler çeviri için. Kurup oynamak istedim bende, gayet güzel şekilde kurdum ve türkçe yamada problemsiz çalıştı fakat ara videolarda ses varken oyun içinde ses gelmiyor, bu normal mi yoksa roblem mi?
  • İlk defa duyuyorum böyle bir oyunu ama neden ilk defa duyduğum belliymiş
  • İlk kez duydum oyunu ama çekiyim. Bu tür oyunları anlamadan oynamanın zevki olmuyor.
  • tam bir klasik oyun dünyasının en iyiler listesinin müdavimidir bu oyun.
  • Konusu nedir ? Korkutucu bir oyun ise oynayamam ama senaryo derinse
  • Korku oyunu değil mükemmel bir senaryosu var kesinlikle oyna gençliğine dönersin..
  • Star Wars The Force Unleashed 2 süper olmuş.Onu ndosyaları uygunmu bir bakıversen.
  • ancak türkçe oynanırdı zaten. tşklr. devamınıda bekleriz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.