Şimdi Ara

'GRIM FANDANGO REMASTERED' TÜRKÇE YAMA (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
12
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok ilginçtir ki kendi hesabımla (erenkurt) mesaj atmama rağmen abimin hesabıyla atmış gibi görünüyorum
  • Kota sıfırlansın hemen indireceğim.Bu oyunu hep merak etmişimdir.Yapanın eline sağlık.
  • Emeklerine sağlık konunun unutulmaması ve herkesin görmesi lazım
  • alper abi bak sen askere gittiğini bana söylemedi ben de diyorum bişey mi oldu
  • Daha önce oynamadığım ama adını çok sık duyduğum ve övgüyle bahsedilen bu oyunun türkçeleştirildiğini görünce oynamaya karar verdim. Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 23 Eylül 2008; 18:27:57 >
  • Sagol guzel olmus.
    Indirdim. Bu hafta deneyecegim.
    Yorumlarda okudugum kadariyla "Ben bu kadar yaptim, begenen begensin begenmeyen kafasina gore takilsin" havasindasin. Aslinda bence butun metinleri bir yerde yayinlayip Grim Fandangoseverler olarak ortak bir sekilde duzeltmemiz ve son halini senin vermen daha uygun olur. Ben de bir ara ceviriye niyetlenmistim fakat sonu gelmemisti. Oldukca fazla anlam kaymasi olabilecek bolum var.

Emegin ve zamanin icin tesekkurler...
  • Yamayı indirdim ama sadece ben soru sorarken Türkçe görünüyor.Örneğin sekreter konuşurken hiç alt yazı çıkmıyor?Normal mi bu?
  • çok sağol, eline sağlık
    oyunu şimdi indirip deniyecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Yamayı indirdim ama sadece ben soru sorarken Türkçe görünüyor.Örneğin sekreter konuşurken hiç alt yazı çıkmıyor?Normal mi bu?

Hayır normal değil. Oyunun tamamı Türkçe. Bir sorunun var ama ne olduğunu bilmiyorum malesef.
  • Oyuna girişte ofisimizde e tuşuna basınca adam donuyor hiç kıpırdamıyor. Buna çözüm olarak ta uyumluluk modunu win98 olarak seçin denmiş. Bunu uyguladığım halde işe yaramadı. Var mıdır başka çaresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 13 Aralık 2008; 1:14:46 >
  • Arkadaşlar e tuşu sorununu hallettim oyunu oynuyorum ama bir yerde takıldım. Burada tam çözümde dediği gibi el arabasını boruların üzerine koyuyorum ama bir şey olduğu yok. Bunun belli bir sırası nedir?

• O ağaçta bir sıra olması lazım.Yanlarındaki açılıp kapananlar bir sırada olmalı.Yani şöyle; önce bir yanı açılıp kapnmalı sonra diğer yanı. Anlatabildiysem ne mutlu .
  • Vallahi yine anlamadım dostum.
  • O el arabasını taşıyarak ağacın yanındakileri eşit şekilde açılır-kapanır hale getireceksin.Önce soldakiler, sonra sağdakiler.
  • Tamam sağol deniyorum...
  • Gizli sığınaktaki bu asma kiliti nasıl açacağız? Merlininkazaninda bu anahtarı alın demiş ama alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 13 Aralık 2008; 17:37:29 >
  • Oraya girdiğin yoldan geri dön. Taşlı yoldan gir.Orda anahtar.
  • Arkadaşlar ikinci yıldaki bölümün sonundayım. Glotty i bir türlü benimle gelmesi için ikna edemiyorum. Ne yapacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 14 Aralık 2008; 10:11:10 >
  • Vay be, çevirimle oyunu oynayan oyunseverler var ne kadar güzel :) O kadar utlu oluyorum ki. Glottis'i getirmek için üç adımı geçmeniz gerekiyor. Ama zaman şu an çok kısıtlı olduğu için yazamıyorum. Şafak 33 :)

Kalın sağlıcakla :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.