Şimdi Ara

Grubu İlerletmem İçin Ne Yapmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 milyon grup paramız,18 tekerlikli lüks tırımız 5*lı sahne ekipmanımız belirli yıldızlara sahip teknik elemanlarımız var hepsinin parasını gününde ödüyoruz ilk single çıkardık 150 bin adet cd koymuş kayıt şirketimiz hepsi çıktığı gibi satıldı ama bir türlü müthiş seviyeyi geçemiyor konserlerimiz 2 şarkıya klip çektik %60 çıktı popülaritesi sonra şöhreti düştü yapacak birşey bulamadım oyunda sıkılıyorum yavaş yavaş grubu aynı durumda gördükçe 3. dünya turumuzuda ayarladım sizce ne yapsamda grubun konser derecesini yükseltsem ne eksik bu grupta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathCore. -- 23 Eylül 2010; 21:03:23 >

• Şarkı yazıp turneye çıkacaksınız sürekli, pek deneyimim yok ama başka da yapacak bir şey yok gibi. Bir de doğru konser planı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 24 Eylül 2010; 13:34:57 >
  • kendi şarkılarınızla konser verin. Kendinize güzel bir performans planı çıkarın 12 şarkı 14 atraksiyon iyi bir seçim olabiliyor. Yetenekleriniz ne seviyede bilmiyorum ama sahne yeteneklerinizi 9-10* yapmaya çalışın. Konserlerinizde max. satışı yapmaya çalışın bu size büyük bir artı sağlar. Konserlerniniz düzenli olsun mümkünse günde 1 konser verin mutlaka. Kayıt şirketinizle konuşarak daha fazla tedarik yapmasını isteyin. Sold-out şatış yapmak gerçek hayattaki gibi iyi etkilemiyor durumunuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathCore.

1.5 milyon grup paramız,18 tekerlikli lüks tırımız 5*lı sahne ekipmanımız belirli yıldızlara sahip teknik elemanlarımız var hepsinin parasını gününde ödüyoruz ilk single çıkardık 150 bin adet cd koymuş kayıt şirketimiz hepsi çıktığı gibi satıldı ama bir türlü müthiş seviyeyi geçemiyor konserlerimiz 2 şarkıya klip çektik %60 çıktı popülaritesi sonra şöhreti düştü yapacak birşey bulamadım oyunda sıkılıyorum yavaş yavaş grubu aynı durumda gördükçe 3. dünya turumuzuda ayarladım sizce ne yapsamda grubun konser derecesini yükseltsem ne eksik bu grupta?

mizikal yetenekleri yüksek birini bulcan

• Konserlerde daha fazla atraksiyon yapabilirsin mesela.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.