Şimdi Ara

Grundig BIOS güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Okulumuzun idaresi Grundig GNB1452 B1 N2 laptop almış. Windows 8 64bit yüklü. 2GB ram olduğu için windows değilse de tüm programlar aşırı kasıyor. 32 bit yükleyelim diyoruz ama BIOS sadece UEFI destekleyecek şekilde kilitlenmiş. Legacy seçemiyoruz. Bunun için BIOS güncelleme yapmamız lazım. Nasıl yapabiliriz bunu?

• Gelişmiş başlangıçtan UEFI devre dışı bırakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kısıma müdahale edilemiyordu. Üreticiden kısıtlamaları kaldırmak için BIOS güncellemesi istedik (güzel bahanelerle :))), yolladılar. Bios'taki kilitlenen yerler açıldı ve işimizi halledebildik.
    Teşekkürler.
  • lucius-132 kullanıcısına yanıt
    Grundig 1452 B1 N2 için nasıl yapabiliriz bu bios güncellemesini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

Grundig 1452 B1 N2 için nasıl yapabiliriz bu bios güncellemesini?

aynen şuan bende SSD taktım içinde win8 Olan ama hiç tınlamadı bios SSDyi görüyor Ama açmıyor leptopu bende grundigi aradım daha demin mail adresinize bios güncellemesini atacağız dediler bide 4lük ram taktım Şuan bu leptop şahlanmazsa Daha napim benmi üretim anakartı taktığım SSD 850 EVO 250gb
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    ram slotu 1 değil mi hocam?
  • quote:

ram slotu 1 değil mi hocam?

hocam valla görev yöneticisindede 2 tane BİOSdada 2 tane gözüküyor valla bişe anlamadım bu olaydan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toshiba a300 bios güncelleme
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Aslında 2 tane destekliyor ama daha küçük yapabilmek için tek slot var diye duymuştum, kendim de açıp bakmadım

• quote:

Aslında 2 tane destekliyor ama daha küçük yapabilmek için tek slot var diye duymuştum, kendim de açıp bakmadım

yapar hocam bu bildiğin KOÇ A.ş ne bekliyon :D bügün 850 Evo takayım format atayım dedim leptop Format Ekranına bile geçmedi Biosu izin vermiyor SSDyi seçmemi Ama bios ssdyi görüyor :)
    Bios güncelleme mailini almadıysan ben göndereyim hocam sana

• quote:

Bios güncelleme mailini almadıysan ben göndereyim hocam sana

aldımda ben bunu nasıl güncellicem orasını anlamadım dosyalar var elimde 11MB
    Hocam .bat dosyası olması lazım içinde ona tıkladım ve bekleyince işlem tamamlanmıştı diye hatırlıyorum. Risk elbette vardır ama herhangi bir işlemi yapmak kadardır. Basit bir ameliyatta bile ölüm riski vardır gibi yani.

• quote:

Hocam .bat dosyası olması lazım içinde ona tıkladım ve bekleyince işlem tamamlanmıştı diye hatırlıyorum. Risk elbette vardır ama herhangi bir işlemi yapmak kadardır. Basit bir ameliyatta bile ölüm riski vardır gibi yani.

şöle dosyalar var ben bunu direk grundigdemi çalıştıracam kendi hddsini takıp ? veya flasha filanmı atıp ölemi yapıcam bana tam anlatırmısın.
     Grundig BIOS güncelleme Grundig BIOS güncelleme

Hocam sizin monster yok muydu ne oldu ona?

• quote:

Orijinalden alıntı: hssapiens

Hocam sizin monster yok muydu ne oldu ona?

ekran görüntülerini attığım leptop monster hocam Çalışıyor şuan bi sıkıntısı yok şimdiki amacımız grundigi şahlandırmak ama ne kadar şahlanır muamma işlemci ölü :)
    Hocam rardan çıkarıp yüklenecek ne varsa yüklemiştim ben. Yine size yanlış bilgi vermeyeyim ama grundig 1150 konusunda bios güncelleme anlatılmıştı

• quote:

Hocam rardan çıkarıp yüklenecek ne varsa yüklemiştim ben. Yine size yanlış bilgi vermeyeyim ama grundig 1150 konusunda bios güncelleme anlatılmıştı

hocam gelen dosyada Programı çalıştırdım grundigde anında güncelledi biosu eufi bootu değiştirip ssdde açtımda şimdide bütün tuşlara basıyorum biosa girmek için biosa girip format atıcam onu yapamıyorum şuan hangi tuşla giriliyorki biosa ?
  •  Grundig BIOS güncelleme

Merhaba iyi günler benim laptop modelim bu bios güncelleme dosyam yok ve nasıl yüklenir bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.