Şimdi Ara

InsydeH20 Bios Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde böyle bir laptop var sitesine falan baya baktım sanırım yeni sürümde uefi varmış biosun fakat tek bir güncelleme dahi bulamadım sitesinde bilgisi olan varmı

InsydeH20 Bios Güncelleme

• quote:

Orijinalden alıntı: Lamajie

Arkadaşlar elimde böyle bir laptop var sitesine falan baya baktım sanırım yeni sürümde uefi varmış biosun fakat tek bir güncelleme dahi bulamadım sitesinde bilgisi olan varmı

Merhaba,
    Lenovonun sitesinde bios güncellemesi var gözüküyor ama w7 sürümler için gösteriyor. Bence hiç kurcalama bios hakkında bilgin varsa bu işin riskli olduğununda farkındasındır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 12 Aralık 2015; 0:10:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Merhaba,
    Lenovonun sitesinde bios güncellemesi var gözüküyor ama w7 sürümler için gösteriyor. Bence hiç kurcalama bios hakkında bilgin varsa bu işin riskli olduğununda farkındasındır..

hocam bilgim var evet zaten laptop evde yatan ve üst ünde çalışacağım bir laptop yani tutup anakartı ikiye bölsede sorun yok fakat bulamadım bir türlü flash veya setup internette hiç bir şey yok lenovonun sitesinde ki zımbırtıda win7 advanced ayarlarını açıp overlock yapmayı düşünüyorum ama daha bios güncelleyemedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Merhaba,

hocam bilgim var evet zaten laptop evde yatan ve üst ünde çalışacağım bir laptop yani tutup anakartı ikiye bölsede sorun yok fakat bulamadım bir türlü flash veya setup internette hiç bir şey yok lenovonun sitesinde ki zımbırtıda win7 advanced ayarlarını açıp overlock yapmayı düşünüyorum ama daha bios güncelleyemedim

Neden bios güncellemekte bi kadar israrlisin hocam? Pek bir faydasi olmayacak ama sana, hatta zararı bile olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bios surumun cok eski sitede olmamasi normal leanavo teknik destekten bios guncellemesini alabilirsin o sitedeki 2.03 icin gecerli

• quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

Bios surumun cok eski sitede olmamasi normal leanavo teknik destekten bios guncellemesini alabilirsin o sitedeki 2.03 icin gecerli

Hocam kitaplıkta yatıyordu Laptop senelerdir uefi varmıdır peki bu biosa bilginiz varmı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

Bios surumun cok eski sitede olmamasi normal leanavo teknik destekten bios guncellemesini alabilirsin o sitedeki 2.03 icin gecerli

Hocam kitaplıkta yatıyordu Laptop senelerdir uefi varmıdır peki bu biosa bilginiz varmı

teknik desteğe sorman gerekiyor bu bilgisayar icin son bios updateden sonra uefi bios etkin hale gelebilirmi diye anakarktında desteklemesi gerekiyor 1 telefon acıp sorabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.