< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman..k -- 31 Ocak 2025; 12:17:32 > |
Grundig GNB 1020 Bataryasını Nereden Temin Edebilirim ?
-
-
Merhaba, eğer İstanbul'da iseniz Kadıköy İş bankası arka sokağı, Perpa gibi yerlere gidip aramanızda fayda var. Baktığım kadarıyla eski bir model, internette stok yok dükkanların kenarda köşesinde bir ihtimal bulunabilir. Bana kalırsa batarya masrafı yerine cihaz eğer prizden güç alarak çalışıyorsa o şekilde kullanın. Sağa sola götürmem yalnızca yattığım yerden izleyeceğim derseniz yeterli uzunlukta uzatma kablosu alın daha ucuza işiniz görülmüş olur.
-
Zaten masaüstü bilgisayar var bu bilgisayarı fiyatı bedava dan biraz pahalı olduğu için aldım bu devirde 400 liraya market alışverişi yapılıyor , O yüzden bana batarya lazım bilginiz var ise bu sokete hangi bataryalar uyar ? üst modellerdeki batarylalar vb.
-
Maalesef bilgim yok, eski model olduğu için ucuza bulunacağını sanmıyorum, astarı yüzünden pahalıya gelecektir diye düşünüyorum ancak tercih sizin.
-
notebookdepo.comGrundig 13P-GNB1670B2I7, 13Y-GNB1562A2I3 Notebook Batarya - Pil (Pars Power) Satın Al - Aynı Gün Kargohttps://www.notebookdepo.com/grundig-13p-gnb1670b2i7-13y-gnb1562a2i3-notebook-batarya-pil-pars-power-3to1zj1j.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAhvK8BhDfARIsABsPy4jFOQx7GJdPd-gceaXySFe6-6IVBHDS4XDinGnOZUgWwmleK8MS-34aAlDJEALw_wcB
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Saolun teşekkürler , uygun olacaktır heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman..k -- 31 Ocak 2025; 16:36:47 > -
hocam arkadaşlara mesaj atıp sorun problem olmasın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sordum büyük ihtimal olmaz dediler , ancak şuan depodan bakacaklar var mı diye ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X