Şimdi Ara

Grundig GNB 1020 Bataryasını Nereden Temin Edebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaştan kargo dahil 400 TL ye aldım sorunsuz çalışıyor sadece bataryası yok , adaptör ram hdd tam , bir ssd ve batarya takıp akşamları film izlerken kullanmak istiyorum nereden temin edebilirim muadil vb. fark etmez. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman..k -- 31 Ocak 2025; 12:17:32 >

• Merhaba, eğer İstanbul'da iseniz Kadıköy İş bankası arka sokağı, Perpa gibi yerlere gidip aramanızda fayda var. Baktığım kadarıyla eski bir model, internette stok yok dükkanların kenarda köşesinde bir ihtimal bulunabilir. Bana kalırsa batarya masrafı yerine cihaz eğer prizden güç alarak çalışıyorsa o şekilde kullanın. Sağa sola götürmem yalnızca yattığım yerden izleyeceğim derseniz yeterli uzunlukta uzatma kablosu alın daha ucuza işiniz görülmüş olur.

• biostrike kullanıcısına yanıt

Zaten masaüstü bilgisayar var bu bilgisayarı fiyatı bedava dan biraz pahalı olduğu için aldım bu devirde 400 liraya market alışverişi yapılıyor , O yüzden bana batarya lazım bilginiz var ise bu sokete hangi bataryalar uyar ? üst modellerdeki batarylalar vb.

• Maalesef bilgim yok, eski model olduğu için ucuza bulunacağını sanmıyorum, astarı yüzünden pahalıya gelecektir diye düşünüyorum ancak tercih sizin.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt

Saolun teşekkürler , uygun olacaktır heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman..k -- 31 Ocak 2025; 16:36:47 >
  • yaman..k Y kullanıcısına yanıt
    hocam arkadaşlara mesaj atıp sorun problem olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt

Sordum büyük ihtimal olmaz dediler , ancak şuan depodan bakacaklar var mı diye ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.