Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

geçmiş sayfalarda bios ve ec firmware'nin nasıl yüklendiğini yazmıştım ordan sırasıyla yaparsanız bir sıkıntı çıkmaz. Önce bios güncelleyin ardından ec firmware güncellemesini yaparsınız

Bios tamam dediginiz gibi yaptim ec nasil guncelleniyor bulamadim sayfada sadece biostan bahsetmissiniz

edit: buldum 3.sayfada alt mesajda hem bios hemde ec yalzın şartmı ec güncellemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbuyuk -- 20 Kasım 2015; 21:47:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbuyuk M kullanıcısına yanıt
    ec güncellemesi şart değil ama güncellemekte yarar var sonuçta hazır yeni sürümü var yapmasıda kolay zaten.Genede siz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

ec güncellemesi şart değil ama güncellemekte yarar var sonuçta hazır yeni sürümü var yapmasıda kolay zaten.Genede siz bilirsiniz.

Tesekkur ederim deneyecegim

• Onuda yukledim tesekkur edrim yalniz win 10 pro yukledim chipset ve touchpad driveri yukledikten sonra acilista kilitleniyordu imaji eski haline getirince duzeldi simdi ilk sayfadaki driverlari yuklesem yine yaparmi bios guncellemesinden onceydi bunlar

Tesekkurler mesut buyuk

• arkadaşlar win 10 yükselttim (bana daha dün geldi) şimdi bunu usb belleğe yedeğini almam mümkunmü nasıl 8.1 masa üstünde kısa yolu vardı aldım
  • MSATA takan arkadaşlardan ricam var.

Hem MSATA takılı hem de HDD takılı iken biosa girebilirlerse orada SATA MODE denilen yerde RAID seçeneğinin çıkıp çıkmadığına bakabilirler mi acaba? Ona göre çinden msata sipariş edeceğim de...
  • arkadaşlar kameranın çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edebilirim, şimdiye kadar hiç lazım olmadı da
  • windows 8.1 pro kurdum ve clevo'nun sitesinde yayınladığı tüm driverları indirdim kurdum (herhalde 2-3 kere wifi driveri kurmuşum üst üste) orjinal sistemdeyken karşı binanın neti 3 tıktan aşağı düşmezken şimdi 1-2 tık rezalet ötesi, bu durumu yaşayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankdemir

arkadaşlar kameranın çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edebilirim, şimdiye kadar hiç lazım olmadı da

Windows 8.1 veya 10 da kamera adli bir program var. Onunla calistirabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simurg9492

quote:

Orijinalden alıntı: ankdemir

arkadaşlar kameranın çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edebilirim, şimdiye kadar hiç lazım olmadı da

Windows 8.1 veya 10 da kamera adli bir program var. Onunla calistirabiliyorsunuz.

ben de oradan çalıştırıyorum.

çalışmıyorsa driver sorunu ya da arıza olabilir.
  • Arkadaşlar herkes yazmis ram ssd aldik taktik falan diye Garanti dışı kalmıyor mu ürün bu şekilde

Ben de düşünüyorum aradim müşteri hizmetlerini garanti dışı kalır dediler çekiniyorum dolayısıyla

Değistirenler bunu göze aldı mı yoksa serviste mi yaptirdilar degisimi?

• SirJustice kullanıcısına yanıt
    kendiniz yaparsanız cihaz garanti dışı kalıyor maalesef.bazıları kendi yaptı garanti önemi degil dediler,bazılarıda servise yaptırdı.Yanılmıyorsamda servis 45 tl takma ücreti istiyordu.
  • beyler, cihaz için adam akıllı kılıf alanınız var mı? ben amazondan 11 inç sleeve kılıf alayım diyorum ama daha önce de yazan ölçülere bakıp aldığım kılıf kısa gelmişti, daha doğrusu ölçüleri yanlış yazmışlar. kurpu olmayan çantanın içine atabileceğim kılıflardan arıyorum özellikle
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    "Belkin BLK-F7P131vfC00 13 inç Siyah Ultrabook Slim" diye geçen linkte ki ürünü kullanıyorum tam geliyor.Aynı amaçla almıştım laptop çantasına koymadan önce bunun içine koyuyorum.Bu ürünü yada benzer ölçülerdekini alabilirsiniz.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/belkin-blk-f7p131vfc00-13-inc-siyah-ultrabook-slim-miknatisli-fiyati,190094.html
  • tafesan T kullanıcısına yanıt
    13 inç olanının tam gelmesi ilginçmiş hocam. cihaz zaten normal 11.6'lardan biraz büyük sanırım, bir santim dışarda kaldı benim kılıfta cihaz.

ben mümkünse fermuarlı bi şey arıyorum çantanın içine atmalık. öneriniz için sagolun gene de
  • Onumuzdeki 1 hafta icinde almayi dusunuyorum ama aklima takilan bazi seyler var.Oncelikle alma amacim tarayici uzerinden video izlemek, internette takilmak ve ders notlarini açmak.
    -Youtube da veya diger sitelerde video izlerken rahatsiz edici bir kasma var mi ?
    -Haftada bir iki kere Mount and Blade oynamayi dusunuyorum,kaldirir mi ?
    -Diger sayfalarda da bahsedilen fan sesinden kaynaklanan sorun cok siddetli mi ?

Simdiden tesekkurler.

• Yok mu kampanya?
  • tafesan T kullanıcısına yanıt
    kılıf güzelmiş, ben de targusun 14 inch olanını almıştım. Çok az boşluk kalıyor. Alacak arkadaşlar bulurlarsa 13 inch alsınlar, aşağısı kurtarmaz.
  • AnotheRDie kullanıcısına yanıt
    Şu aralar gozumuze carpan bir kampanya yok hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: dstroy

Onumuzdeki 1 hafta icinde almayi dusunuyorum ama aklima takilan bazi seyler var.Oncelikle alma amacim tarayici uzerinden video izlemek, internette takilmak ve ders notlarini açmak.
    -Youtube da veya diger sitelerde video izlerken rahatsiz edici bir kasma var mi ?
    -Haftada bir iki kere Mount and Blade oynamayi dusunuyorum,kaldirir mi ?
    -Diger sayfalarda da bahsedilen fan sesinden kaynaklanan sorun cok siddetli mi ?

Simdiden tesekkurler.

İki tane aldim. İkisinde de fan sesi yok. Dediginiz isler icin yeterli bence.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.