Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scapin

450 ye düştü arkadaslar şu an

nerede hocam link paylaşırmısınız...?
  • Bilio.com da aratirsaniz bir site satiyordu mesaji yazdigim gün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.bilio.com/laptop-c3100/grundig/gnb-1150-b1-n2-p203666312/

449 liraya düştü beylerrrr

• scapin kullanıcısına yanıt
    İyi fiyat arkadaşlar. Bana sat deseler satmam valla bu fiyattan ikinci elini bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar fiyatlarının daha da artması bekleniyor. Bu fiyattan aşağı bulunacağını sanmam bir daha.

• Arkadaslar cihazdan satin aldim 2. el. Ancak benim merak ettigim bu cihaza 32gb msata ssd takip ExpressCache yapabilir miyiz? Malum msata ssd ler ucmus gitmis durumda dolardan dolayi... Ne diyorsunuz?

Bir de satin aldigim arkadas recovery partitionu silip w7 kurmus. Acaip sinirlendim. Varsa bir hayirsever bi arkadas, recovery yi bi yere yuklese, namazimda dua ederim onun icin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg9492 -- 19 Kasım 2015; 18:07:25 >
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Slm arkadaşlar. Cihaza kingston 8 GB RAM aldım ama çalıştırmıyor. Sanırım biosu güncellemem lazım install.bat kısmından sonra driver already exists diyor ve orda bi komut istiyor.su anki bios sürümü 10.3.03
    Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcnulty -- 19 Kasım 2015; 18:41:35 >
  • mcnulty M kullanıcısına yanıt
    hangi model ram aldınız? ben de takmıştım kingston ama sorunsuz çalışmıştı.

bu cihaza uygun ramin 1.35 voltaj ile çalışıyor olması gerekiyor umarım yanlış bir ürün almamışsınızdır
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef 1.5v almışım

o zaman bu cihazda kullanamazsınız maalesef,değiştirme şansınız var ise 1.35 v uygun bir ram ile değiştirmeniz gerekli.
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam. 1.35v bir ram alacağım yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcnulty

aynen hocam. 1.35v bir ram alacağım yarın.

8 gb ram bu PC'nin işine pek yaramaz. Multitasking olayını iyi yapabilecek bir PC değil. O yüzden 4gb ram yeterli olacaktır. Değiştirirken aklınızda bulunsun.
  • Fallout kullanıcısına yanıt
    Photoshop cs6 kullanacağım laptopta o yüzden bir kısmını ekran kartıyla paylaşır diye düşünmüştüm beceremez diyorsunuz anladığım kadarıyla.

• quote:

Photoshop cs6 kullanacağım laptopta o yüzden bir kısmını ekran kartıyla paylaşır diye düşünmüştüm beceremez diyorsunuz anladığım kadarıyla.

CS4 Denemiştim laptopta hediye göndermeden önce (ram+ssd takviyesi olmadan) çalıştırıyor.
    Çok akıcı olmasana iş görür seviyede .

• quote:

PC becerir mi becermez mi bilmiyorum ama 4gb ya da 8gb olmasının buna bir etkisi olmaz demek istiyorum. Ram miktarından bağımsız CS6'nın hızlı çalışıp çalışmaması. Tabi 2gb ram ile sıkıntı çıkarır ama 4gb ram'in yetmeyeceği işlem olmaz bu PC'de.
  • Fallout kullanıcısına yanıt
    Cs6yi yukledim mevcut haliyle. Biraz kassa da sorunsuzca çalıştı. RAM değişimiyle o işi de halleder diye düşünüyorum. Ekran kartı paylaşımlı olduğu için 8 gb ramde daha performanslı olur diye düşündüm ama haklisiniz sonuçta 64bit onboard ekran kartını 4gb ramde de max. Performansta ancak kullanır.

• merhaba

arkadaşlar win 10 pro yükledim bios 1.03.1 de güncellemek istedim 30 hata kodu verdi önce 1.03.03 ü mü
    yükleyeceğiz bilginiz varmı.

Saygılarımla mesut buyuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemCode

quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

Bios güncellemeyi düşünenler için direk servisden gönderilen bios sürümüne linkten ulaşabilirsiniz.Daha önce hiçbios güncelleme yapmadıgım için nasıl yapılır bilgim yok araştırmaya devam ediyorum.

Güncel Bios Sürümü

https://yadi.sk/d/r8ntOM6LgnoFu

Teşekkürler, linkteki sürümle bios güncellenebiliyor. Aşağıdaki adımlar yapılmalıdır.

1. zip dosya içeriği bir klasöre açılmalıdır.
    2. klasör içindeki W510TAKT.312 dosyası W510TU.bin ismi ile rename edilmelidir.
    3. Command Prompt 'a Admin olarak girilmelidir.
    3. install.bat çalıştırılmalı.
    4. Ardından FlashWinX64.bat dosyası çalıştırılmalıdır.

Bu işlemler sonrası bios güncellenecek ve bilgisayar resetlenecektir. İlk açılışta 2 küçük uyarı verecek. (bios güncellendiği için)
    Bilgisayar açılırken F2 tuşuna basarak Bios'un 1.03.12TAKT ye yükseldiğini ve Boot menüsüne UEFI setting geldiğini göreceksiniz.

merhaba

denedim ama olmadı yardımcı olurmusunuz.

sevgilerimle mesut buyuk

• mbuyuk M kullanıcısına yanıt
    geçmiş sayfalarda bios ve ec firmware'nin nasıl yüklendiğini yazmıştım ordan sırasıyla yaparsanız bir sıkıntı çıkmaz. Önce bios güncelleyin ardından ec firmware güncellemesini yaparsınız
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.