Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu notebook u kullanıpta ekranında ara ara karıncalanma olan var mı acaba
    normalde birşey yok ama , bazen karıncalanıyor ekran sayfayı aşağı indirip yukarı çıkarınca düzelebiliyor
  • setrak S kullanıcısına yanıt
    İlk defa boye bir sey goruyorum. Yok hocam boyle bir sey. Driverla ilgili ya da bie ariza var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanim arizasi degil bu. Driver arizasi... Driveri tekrar kurun... Bazen benim diger bilgisayarda da oluyor bu.
  • arkadaşlar, bir arkadaşımdan 2. elolarak grundig gnb 1150 b1n2 laptop alıcam. 1 senelik, temiz kullanılmış. fiyat olarak ne kadar eder acaba
  • Bu cihaza hackintosh Kuran var mı , olur mu acaba

• mikosbl M kullanıcısına yanıt
    250-300 arası.
  • Arkadaşlar son bir haftadır laptopu açtığımda bir 10-15 dk wifiye bağlantı sorunu yaşıyorum. güç seçeneklerinden yüksek performansı seçtim, wifi kapatma iznini devre dışı bıraktım ama çözemedim. Var mı bu sorunu yaşayıp çözen?
  • aynı sorun benim laptopta da var. çözebilen varsa yardımcı olsun, hiçbir şekilde ilk 10-15 dk kullanılmıyor daha sonra da az da olsa kopmalar yaşanıyor.
  • merhaba. laptopu ikinci el olarak 120gb ssdli aldım. fakat windows 7 yüklü. biosdan win 8.1 lisans anahtarını aldım. windows 10a yükseltmeyi düşünüyorum. fakat hangi sürümü yüklemeliyim? ayrıca elimde 4 gb ram vardı. taktım ve 64bit yüklemek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiskeyinthejar -- 5 Aralık 2015; 22:56:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

merhaba. laptopu ikinci el olarak 120gb ssdli aldım. fakat windows 7 yüklü. biosdan win 8.1 lisans anahtarını aldım. windows 10a yükseltmeyi düşünüyorum. fakat hangi sürümü yüklemeliyim? ayrıca elimde 4 gb ram vardı. taktım ve 64bit yüklemek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim?

Windows 8.1 with Bing edition yukleyeceksin hocam... Baska versiyonlar uymuyor. BIOS a girip UEFI bios "enable" yaparsaniz key girmeden otomatik kuruluyor... Forumda aratirsaniz Windows 8.1 Bing turkce linki bulunuyor. Ben de buradan indirip kurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simurg9492

quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

merhaba. laptopu ikinci el olarak 120gb ssdli aldım. fakat windows 7 yüklü. biosdan win 8.1 lisans anahtarını aldım. windows 10a yükseltmeyi düşünüyorum. fakat hangi sürümü yüklemeliyim? ayrıca elimde 4 gb ram vardı. taktım ve 64bit yüklemek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim?

Windows 8.1 with Bing edition yukleyeceksin hocam... Baska versiyonlar uymuyor. BIOS a girip UEFI bios "enable" yaparsaniz key girmeden otomatik kuruluyor... Forumda aratirsaniz Windows 8.1 Bing turkce linki bulunuyor. Ben de buradan indirip kurdum.

ispanyolcadan çevrilen mi acaba? onu indirdim fakat keyi kabul ettiremiyorum. uefi kullanma lüksüm yok. linux da kullanmak zorundayım. zira bu bilgisayarı kodlama için kullanıyorum. ekseriyetle linux üzeride php ve pyton için. legacy kurmalıyım.

biostan aldığım keyde, data kısmındaki anahtar:

Signature	"MSDM" 
    Length 0x00000055 (85)
    Revision 0x03 (3)
    Checksum 0x88 (136)
    OEM ID "BEKOPC"
    OEM Table ID "ARCELIK1"
    OEM Revision 0x01072009 (17244169)
    Creator ID "AMI "
    Creator Revision 0x00010013 (65555)
    Version 0x00000001 (1)
    Reserved 0x00000000 (0)
    Data Type 0x00000001 (1)
    Data Reserved 0x00000000 (0)
    Data Length 0x0000001D (29)
    Data XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX

ama bu keyi, virtual boxda ve (usb flash ile) denemelerimde kabul ettiremedim. (PID dosyası oluşturup atsam da (ki bu yöntemle senelerdir 8.1e key atlattırıyoorum)

• @whiskeyinthejar
    Hocam ben kurulumda sorun yasamadim. Yani ben de elimde key var iken kurulum yapiyordum. Forumda verilen imaj key kismini otomatik gecti. Yani key i otomatik gecti. Siz biosa girip default key e sifirlayin. Sonra w8.1 kurulum yapin sonra illa kapatmaniz gerekiyorsa uefi biosu kapatirsiniz zaten... Onemli olan kurulumun keyi otomatik almasi. Sonra linux kurarsiniz.
    Uefi bios linux kullanmaniza engel degil diye biliyorum. Onemli olan biosta bir opsiyon daha vardi sanirim. Orjinal OS (w8.1) harici OS kurmaniza engel olan secenegi acik birakmamaniz. Onu kapali hale getirirseniz linux kurulur diye dusunuyorum.
  • Bu bilgisayarin msata portu, sata2 imis. Buyuk hayal kirikligi oldu. O kadar masrafa bosa girdim. Bilgisayar parasi kadar 256gb msata alip taktim. Gerci simdi msata ya takabilecegim sata2 ssd de bulamam o da var. Ama sistem kaymak gibi oldu sata2 ye ragmen...

Msata alacaklara tavsiyem hic hiz falan dusunmeden aliexpress ten alin en ucuzunu ve takin.
  • Bu laptopları bu kadar ucuza çıkarmalarının sebebini anladım sonunda, ağustosta almıştım (120 gb ssd ve 4 gb ram taktım) wireless sinyal gücü git gide azalmaya başladı eskiden 10 mb çeken wifi şimdi 0.10 kb bile çekmemeye başladı karşı binadan, konuyu okudukça bu kanıya vardım herkeste olan birşey, yani kronik wifi sorunu var bu modelin.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    satın aldığım günden beri aralıksız olarak bu cihazı kullanıyorum wifi ile ilgili en ufak bir problem yaşamadım,açıkcası herkeste olan birşey olduğunu düşünmüyorum.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    ben de aldığım ilk günden beri herhangi bir azalma görmedim. genel bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
  • Bence de

• 350 liralık bi cihaz için on numara bence; 4 gb ram taktım ssd takmadım, ona rağmen performansı yeterli geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

350 liralık bi cihaz için on numara bence; 4 gb ram taktım ssd takmadım, ona rağmen performansı yeterli geliyor.

merhaba hocam hangi ram taktınız bende 4gb ram aldım pc açılmadı ram modelini atarsanız sevinirim
  • Hocam 1.35v kingston aldım tam modeli.bilmiyorum su an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.