Şimdi Ara

Grundig GSB 150 Bluetooth Hoparlör 99 TL idi. Kampanya bitmiş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
4
Favori
12.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zamanında 40 TL’ye aldım diyen var fotoğraf atmış. O yüzden olması gereken fiyatları zaten 99 TLdir. Unutmayalım Hepsiburada kâr etmediği fiyattan asla satmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Zamanında 40 TL’ye aldım diyen var fotoğraf atmış. O yüzden olması gereken fiyatları zaten 99 TLdir. Unutmayalım Hepsiburada kâr etmediği fiyattan asla satmaz.
    hpsiburada veya başka satıcılar neden kar etmeden satsın ki? 40 tlye nasıl almış bilmiyorum daha önce düşseydi foruma düşerdi diye düşünüyorum. mevcut şartlarda da fiyatı muadillerine göre çok iyi yani sıcak fırsat hocam
  • bloodrap kullanıcısına yanıt
    Haklısın sıcak fırsat hocam ama özelliklerine baktığımızda asla 150-200 TL etmez demek istedim. Absürt saçma rakamlar yani

• bloodrap kullanıcısına yanıt
    Ürünü 40TL alan benim hocam, benim aldığımda fiyatı 230tl civarıydı. Foruma ya konusu açıldı direkt bitti ya da daha konuyu açamadan bitmişti hatırladığım kadarıyla. Yazdığımda da belirttim 99TL’ye çok iyi bir fiyat.

• Pil ömrü nasıl arkadaşlar? Bu fiyata daha iyisi var mı, önerisi olan? Yoksa alıp geçelim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler az önce Akmerkez Arçelik mağazasında ürünü inceledim, boyutuna göre çok iyi bir ses performansı var. Mağazada fiyatı 320 TL. Ben Ağustos ayında memlekete fındık toplamaya gideceğim için, bahçede kullanacağım. Benim işimi fazlasıyla görecektir. tereddüt eden varsa bu fiyata kaçmaz.
  • Enflasyonun ne kadar yüksek olduğunun ispatı fırsat,millet 40₺ aldı şimdi fırsat diye 100₺ satılıyor

• Alınır mı? Ses konusunda takıntılıyım. Net veriyor mu sesi? F/P olarak iyi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtiyaçsa bu fiyata iyi iş görür, ihtiyaç değilse hediye olarak her türlü gideri var.

• Zamanında lg almadığıma pişman oldum buna da olmam umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim gelen olumlu yorumlara göre alabilirim, gelmeyen olumlu yorumlara göre almam.
  • Almayacam almayacam almayacam almayacam. Kendimi tutacam...
  • Hiç ihtiyacım yok verdim spariş iptalmi etsem diye düşünüyorum yada diyorum kalsın kenarda pikink te veya başka bir şeyde lazım olur...
  • hiç lazım değil ama alasım var. Ama hiç kullanmayacağım kesin yani o derece.

bitsin şu kampanya
  • 85TL Bonusum vardı üstüne 15TL ekleyerek aldım :)
  • Galiba ihtiyacı olmayanlar olarak kendimizi zor tutuyoruz

Bitirin artık ulen şu kampanyayı

• Müzik dinlemekten daha çok telefon görüşmesi yapmak için aldım.
    Umarım işe yarar.
  • 269 diyen kim yahu.
    urun.n11.com
    Grundig Gsb 150 Se Charcoal Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Siyah - n11.com
    https://urun.n11.com/uydu-hoparlor/grundig-gsb-150-se-charcoal-tasinabilir-bluetooth-hoparlor-siyah-P363794867

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.