Şimdi Ara

GRUNDİG LAPTOP PARÇALARI HEPSİ 90TL 75TL 50TL OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırıkkale İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - ZAMANINDA EKRANI KIRILMIŞTI. CAN SIKINTISINA SÖKÜP PARÇALADIM. SONRADA ÖYLE KALDI. YER TUTMASIN DİYE SATIYORUM.
    - ÇALIŞIR DURUMDAYDI SONRA KENARI KALDIRDIM. FANI SES YAPIYORDU. RAM HDD YOK.
    - ANAKART-İNTEL T8100 İŞLEMCİ. VE LAPTOPTA OLAN DİĞER PARÇALAR WİFİ CAMERA PANEL KLAVYE VS. RESİMLERİNİ ÇEKTİM İNCELEYİN.
    - İŞİNE YARAYAN BU İŞLERDEN ANLAYAN BİRİ ALSIN HİÇ BİR SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM.
    - PARÇA PARÇA SATIŞ DÜŞÜNMÜYORUM HEPSİ:90TL 75TL'ye indirdim fiyatı. SON 50TL OLMUŞTUR.
    GRUNDİG LAPTOP PARÇALARI HEPSİ 90TL 75TL 50TL OLDUGRUNDİG LAPTOP PARÇALARI HEPSİ 90TL 75TL 50TL OLDUGRUNDİG LAPTOP PARÇALARI HEPSİ 90TL 75TL 50TL OLDUGRUNDİG LAPTOP PARÇALARI HEPSİ 90TL 75TL 50TL OLDUGRUNDİG LAPTOP PARÇALARI HEPSİ 90TL 75TL 50TL OLDUGRUNDİG LAPTOP PARÇALARI HEPSİ 90TL 75TL 50TL OLDUGRUNDİG LAPTOP PARÇALARI HEPSİ 90TL 75TL 50TL OLDUGRUNDİG LAPTOP PARÇALARI HEPSİ 90TL 75TL 50TL OLDUGRUNDİG LAPTOP PARÇALARI HEPSİ 90TL 75TL 50TL OLDUGRUNDİG LAPTOP PARÇALARI HEPSİ 90TL 75TL 50TL OLDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckobat_78 -- 27 Mayıs 2017; 14:45:17 >

• Hocam modeli nedir, lcd ekran var elimde, uyarsa komple alabilirim, iyi satışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flasource kullanıcısına yanıt
    Cihaz modeli Grundig 1331 Lcd ekranda 14.1 inç yanlış hatırlamıyorsam LG LP133WX2
  • Bir adet özel mesaj atıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    J
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.