Şimdi Ara

GRUNDİG NB 1020 Driver ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
44.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana çok acil Grundig NB 1020 netbook un driverları lazım lütfen yardımcı olabilirmisiniz...

• Ayni dert bende var.cd kayip dun temiz xp kurdum Yonga seti-chipset-anakart bulsak gerisi Driver programlari yardimci olur
  • Donanim Marka Model olarak Hatirladiklarim;

ChipSet (yonga seti) intel
    Video (ekran karti) intel 3150
    Webcam (kamera) Bison 300K new
    Audio (ses) Realtek HD audio
    Lan (ethernet) JMicron
    wifi (kablosuz) Realtek 81 serisi sonu SE (8139SE gibi)
    CardReader (kart okuyucu) JMicron

interneti olan bir pc den google gir sirayla bu modelleri yaz indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizan58

Arkadaşlar bana çok acil Grundig NB 1020 netbook un driverları lazım lütfen yardımcı olabilirmisiniz...

http://www.arcelik.com.tr/urun_detay.aspx?kat=433&urn=1676&lang=en-US

aşağıdan documents i seçin
  • http://www.arcelik.com.tr/pages/downloads.aspx?lang=tr-TR

yukarıdaki linkte sırasıyla Kategoriden Arama - > Tüketici Elektroniği -> Bilgisayar Ürünleri -> Dizüstü Bilgisayarlar -> Mini NB 1020 Notebooklar seçimlerini yapın. Onayla düğmesine tıklayın ve driver listeleri karşınızda. Ben driverlerı bu şekilde buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisali16

http://www.arcelik.com.tr/pages/downloads.aspx?lang=tr-TR

yukarıdaki linkte sırasıyla Kategoriden Arama - > Tüketici Elektroniği -> Bilgisayar Ürünleri -> Dizüstü Bilgisayarlar -> Mini NB 1020 Notebooklar seçimlerini yapın. Onayla düğmesine tıklayın ve driver listeleri karşınızda. Ben driverlerı bu şekilde buldum

ben bulamadım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: big_printer

quote:

Orijinalden alıntı: manisali16

http://www.arcelik.com.tr/pages/downloads.aspx?lang=tr-TR

ben bulamadım :(

Sırasıyla aşağıdaki adımları uygulayıp tekrar kontrol edebilirsiniz yaptığınız işlemi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkürler emegine saglık.
  • Eline sağlık çok yardımcı oldun.
  • Web cam için driver i indirdim ve kurdum fakat web cami kullanmak için "WebCam Installer 3.30" u açtığımda karşıma "No Camera Device" diye uyarı alıyorum yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: namebab

Web cam için driver i indirdim ve kurdum fakat web cami kullanmak için "WebCam Installer 3.30" u açtığımda karşıma "No Camera Device" diye uyarı alıyorum yardımcı olabilir misiniz?

bu makine bana ait değil. o yüzden çok fazla yardımcı olamıyorum size. fakat oralar da dikkatle bakarsanız settings/ayarlar kısmı olacaktır. muhtemelen kamera otomatik olarak programa entegre olmamıştır. açtığınız program arayüzünden kamerayı entegre ettirirseniz kameranızın çalıştığını göreceksiniz.

bunu nasıl yapacağınız hakkında bir bilginiz yoksa. kamera programını açın ve ekran görüntüsünü buraya koyun bi bakalım nerede saklı olabilir..

-------

rica ederim arkadaşlar yardımcı olabildiysem ne mutlu...

• quote:

Orijinalden alıntı: namebab

Eyvallah sorunu hallettim tekrar kurunca sorun ortandan kalktı.

neyi silip neyi yukledın aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olurmusun
  • BEN BÖYLE MARKANIN DA DRİVERİNİN DA ........
  • manisali16 M kullanıcısına yanıt
    merhaba. Tarif ettiğiniz yoldan herşeyi yaptım fakat ekran kartını yükleyemiyorum. setup kurarken bu sistem, yazılımı kurmak için yeterli donanımı içermiyor gibi bir yazı çıktı. sanırım bit ile alakalı birşey nasıl halledebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezen4y

merhaba. Tarif ettiğiniz yoldan herşeyi yaptım fakat ekran kartını yükleyemiyorum. setup kurarken bu sistem, yazılımı kurmak için yeterli donanımı içermiyor gibi bir yazı çıktı. sanırım bit ile alakalı birşey nasıl halledebilirim?

mazur görün. iş güçten dolayı pek forumda değildim.

işletim sisteminizin öncelikle sürümünden emin olmanız gerekiyor. 32 bit mi 64 bit mi kullanıyorsunuz önce onu bir kontrol edin. kontrolünüzü gerçekleştirdikten sonra uygun sürücüyü indirebilirsiniz. işlemi yapamazsanız haber verin ben size adım adım anlatayım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.