Şimdi Ara

GRUNDIG R 500 MARKA 40 YILLIK MÜZİK SETİ RESTORASYONU HAKKINDA BİLGİ ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler dilerim. 40 yıllık bir müzik setinin anfi kısmına yani radyo kısmına USB giriş AUX girişler ekletmek istiyorum. sadece radyo dinleme özelliği olan bu bölüme bu tarz girişler eklenerek geliştirilebilir mi? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Ayrıca Antalya'da yaşıyorum. Antalya'da bu işi yapabilecek bir elektronikçi tavsiyeniz varsa alırım. @ GRUNDIG R 500 MARKA 40 YILLIK MÜZİK SETİ RESTORASYONU HAKKINDA BİLGİ ARIYORUM
     GRUNDIG R 500 MARKA 40 YILLIK MÜZİK SETİ RESTORASYONU HAKKINDA BİLGİ ARIYORUM

Ayrıca arka tarafındaki eski model hoparlör girişlerinin de modern girişlerle değişmesi mümkün müdür?

• Restorasyon değil upgrade işlemi olur sizin dediğiniz , hazır kit halinde satılıyor dac çeşitleri . ekstra aux seçeneği zor ,amplifikatörünüzün switch seçeneği kadar imkanınız var , tape 1-2 aux olarak kullanılabilir .
    yapacağınız masraf 2.el bu özellikleri taşıyan cihazla aynı olabilir !.
  • Hoparlör çıkışları cihaz içi çalışma müsaitse değişebilir .
  • Tamamen kendi fikirlerimdir. Hiçbir şekilde fikir aşılamak, empoze etmek niyetim yoktur.
    Bence cihazınızın orijinalliğini bozmayın.
    USB input'u olan ve keyfinizle bütçenize uygun bir DAC ekleyin sisteme.
    Input expander olarak nitelendirilebilecek pasif kutular (veya aktif) mevcut. Onlardan edinerek cihazınızın giriş ve hatta çıkış, tape vs. olanaklarını da arttırmış olursunuz.
  • Standart ise, bu bağlantı şekli size fikir verebilir
    https://www.midi.org/images/easyblog_articles/243/midimin_20160507-182350_1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 6 Şubat 2017; 16:22:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.