Günaydın dostlarım ; Cumartesi günü bir tane Grundig 32'' (80 cm) HD, Smart TV aldım. Kurulum esnasında flash disk takdık ve yayından 3-4 dk kayıt yaptık. Sonra tekrar yayını izlemek istedim yeni Tv de izledim ancak Notebookda izleme şansım olmadı. Bunu nasıl izleyebilirim. Uznatı olarak Ts veriyor. İnternetten Ts converter indirdim ancak yine convert etme şansım olmadı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum. Saygılar
Merhaba grundig tv ye sahip değilim ama kullanma klavuzunu incelerken bu konu hakkında birşeyler yazıyordu, Bahsettiğiniz şekilde yapılan kayıtlar başka bir kaynak tarafından oynatılamıyormuş, hatta kaydı yaptıktan sonra tv de yazılım güncelleme ve ya fabrika verilerine sıfırlama işlemleri yapılırsa da daha önceden yapılan kayıt yine izlenemiyor muş.
Yanlış hatırlamıyorsam bu şekilde yazıyordu.
xfenkX
kullanıcısına yanıt
Sn xfenk ; Okuduğunuz doğru olabilir , çünkü tv kurulumunu yapan arkadaş bu kayıdı sadece kendi tv de izleyebileceğimi söyledi. Ancak teknoloji öyle gelişiyorki belki bunun alternatifi olabilir diye sormak istedim. Yine araştırmaya devam edeceğim. Paylaşımınız için teşekkür ederim.