Ben mi çok mukemmeliyetciyim arkadas? Makale okuyun araştırın diyorum, görüldü atıp geçiyorlar. Ne istiyorlar anlamadım ki. Cumaya sunum var bunların rahatlığa bak. |
Grup ödevleri kapatılsın
-
-
Polisi ara -
Bugüne kadar "büyük" bir sorun yaşamadığımdan ötürü grup ödevlerini seviyorum.
Bu sene farklı ödev gruplarım oluştu, bakalım sene sonu düşüncem ne olacak.
-
-
Keske bizim de farklı olsaydı, arkadaşlarımla yaptığım ödev gayet güzeldi. Pff.
-
-
Kızlarla yapsana daha sorumlu oluyorlar
-
Grup ödevi sadece belirli bölümler için gerekli/mantıklı. Mesela mühendislikler için gayet mantıklı çünkü ileride çalışılacak koşulları çok güzel simüle edebiliyor bu ödevler. Proje ödevleri yahut araştırma/sunum ödevleri bunlar doğrudan mühendislerin rutin "işbirlikçi" çalışmalarını baz alıyor.
Aynısını prosedural meslekler için söyleyemem. Tıp/sağlık alanında çok gereksiz mesela. Araştırma yapmak/makale okumak bu ikisini ömürleri boyunca yapmadan işlerini gayet de güzel yerine getirebilirler bu bölümdekiler. Öğrencilerin bu ödevlere özen gösterecek motivasyonu bulamamaları gayet normal. -
Onlarla da yapıyorum erkeklerle de her iki taraf da sorumsuz.
-
Yüzde yüz on katıldığım bir mesaj.
-
5 kişinin her biri x yapacağına ben kendim 5x yapmayı tercih ederim. Grup ödevleri rezalet iş -
Sen hallet ben yatacam demek istemiş. Aynısı başıma geldi çünkü (üni için değil farklı konu). Adamla otobüsteyiz, daha hiçbir şeye bakmamış sunumda ne yazıyor haberi bile yok. Diyorum bir kere oku sunumu belli olmaz sen de sunabilirsin. İstifini bozmadan tele bakıyor, etrafı izliyor. Nasıl olsa yapacak bir enayi var, umrunda değil. Kalkıp temiz bir girecem de iş pişmiş artık bir şey de diyemiyorsun.
Baştan işi kestirmek lazım. Yapmayan olursa tekmeyi basacaksın. Ya da en temizi sağlam elemanlarla gireceksin.
-
Liste sırasına göre olduğu için olmuyor, biz seçsek neyse
-
Hala fikrimin arkasındayım -
Sunum nasıldı -
Fena değildi ama sisteme yüklerken benim elimden geçecek tekrar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X