Şimdi Ara

GRUPANYA - YAKALA.CO Gezisitesi com 100 tl hediye çeki 3 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
8.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yagmursuz

3 adet kupon aldım, marmaris'de bir otel için.

3 gün ardarda kullandım, kuponlar dahil 46,5 TL ödedim. tam tailden vazgeçmişken böyle ilginç bir durum oldu :D pansiyon ararken 3 yıldıza geçtik !

gezisitesi satın alma sonunda bize vermiş olduğu voucher'lara göre yasal bir zorunluluğa giriyor. voucher'da bedel yok, yani otele anlaşması ne ise onu öder gezisitesi. örneğin gezi sitesi otele günlük 25TL oda fiyatı anlaştıysa 25 tl ödemek zorunda, "ben bu müşteriden az aldım sana da az vericem" diyemez. yani otel bilmez sizin kaç liraya odayı satın aldığınızı.

burada çıkabilecek tek sorun voucher'ın acenta (gezisitesi) tarafından iptali olur, bu da doğan grubu gibi büyük firmanın uzantısı sitede zor bir ihtimal. olursa da tazminat ve geri ödeme söz konusu olur.

voucher'ların çıktısını yanınıza alın, gitmeden önce oteli arayıp teyid (confirme) edin.

Ben de Marmaris ten yer ayırtmıştım. Bu şekilde kullansam bir sıkıntı olur mu? 1 gün-1 gün art arda kullanmada bir sorun çıkar mı?

• Gezisitesi nde ödeme konusunda sorun yaşayan var mı? Az önce kupon kullanarak satın alma işlemi yapmaya çalıştım ödemede hata veriyo
  • arkadaşlar biz arkadaşla 2 kişi 4 gece tatil yapmak istiyoruz siteden nasıl ayarlayacağız ki bunu? ayrı ayrı rezervasyon mu yaptıracağız?
  • ucak bileti alirken kullanilabiliyorsa:s
  • quote:

Orijinalden alıntı: atropin

ucak bileti alirken kullanilabiliyorsa:s

Uçak ve Gezex hariç her kategoride kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danton

Gezisitesi nde ödeme konusunda sorun yaşayan var mı? Az önce kupon kullanarak satın alma işlemi yapmaya çalıştım ödemede hata veriyo

Ödeme ekranına kadar bile gidemiyorum ben. Site çökmüş herhalde.
  • 2 + 2 aldık bakalım olmazsa ETS tatilini iptal eder bunları kullanırız...
  • BEYLER DİKKKAT ETSİN. DAMSIZ TATİLE GİDECEKSENİZ OTELLERİN ÇOĞU KABUL ETMİYOR BU ŞEKİLDE. YANİ BİR OTEL GÖZÜNÜZE KESTİRDİYSENİZ BU KURALI UYGULAYIP UYGULAMADIĞINA DİKKAT EDİN. SONRA TATİL YERİNE SİTEDEN PARA İADESİ BEKLER DURURSUNUZ.
  • 2 tanede bız aldık bakalım ıns memnun kalırz tatılden
  • 4 Adet aldık bakalım, umarım bi arıza çıkmaz.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: catamaranoo

BEYLER DİKKKAT ETSİN. DAMSIZ TATİLE GİDECEKSENİZ OTELLERİN ÇOĞU KABUL ETMİYOR BU ŞEKİLDE. YANİ BİR OTEL GÖZÜNÜZE KESTİRDİYSENİZ BU KURALI UYGULAYIP UYGULAMADIĞINA DİKKAT EDİN. SONRA TATİL YERİNE SİTEDEN PARA İADESİ BEKLER DURURSUNUZ.

siz parayı acenteye yani burada gezisitesi.com a verirsiniz..bu aracı firma otele anlaşması olan fiyat neyse o parayı verir..yani siteden alınan kuponla otelin direk ilişkisi yok..

ama hala soruma cevap alamadım..2 kişi 4 gece tatil düşünüyoruz..200tl olarak kullanma şansı var mı bir şekilde çekleri?
  • 100 liralık bir otel buldum ama satın alacağınız hizmet fırsat kuponu tutarından fazla olmalıdır diyor. yani en az 101 lira olması lazım.
  • 3 adet aldık hadi bakalım umarım iyi şekilde kullanırız. Bu adamlar kullanılmayacak o kadar çok çek satarlar ki sadece çek parasından çıkarırlar parayı.
  • Ben böyle fiyat şişirme görmedim valla. Helal olsun.
  • en fazla 2 adet alabiliniyor alanlar nasıl 4 adet aldı :):)
  • sitedeki fiyatlar oda fiyatı dimi.kişi bası ödenecek tutar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgayzeybek

sitedeki fiyatlar oda fiyatı dimi.kişi bası ödenecek tutar değil.

Evet 2 kişilik fiyatlar. Beklemek lazım ağustosa kadar. Bu site sadece 1 gün çek sattı diye Eylül'e kadar yüksek fiyattan satış yapacak değil sonuçta.
  • Kodları kullanarak gezi sitesinden indirimli alışveriş yapmayı başarabilen var mı? Site ödeme aşamasında sürekli hata veriyo
  • piyasa ile aynı olan yerler de var,
    Eğer her gece ayrı ayrı satın alınıp hediye çeki kullanılırsa baya avantaj sağlıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

Orijinalden alıntı: turgayzeybek

sitedeki fiyatlar oda fiyatı dimi.kişi bası ödenecek tutar değil.

Evet 2 kişilik fiyatlar. Beklemek lazım ağustosa kadar. Bu site sadece 1 gün çek sattı diye Eylül'e kadar yüksek fiyattan satış yapacak değil sonuçta.

aradım 2 kişilik odada tek kişi fiyatıymış.malesef.bekleyelim bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.