Şimdi Ara

GRUPANYA - YAKALA.CO Gezisitesi com 100 tl hediye çeki 3 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
8.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vibisi

en fazla 2 adet alabiliniyor alanlar nasıl 4 adet aldı :):)

Fake hesaplar sağolsun..
  • 20 TL ye haftasonu için bodruma 2 kişilik yer aldım :) 20 tl ye.... aradım teyit ettim. bakalım sorun çıkmaz inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

quote:

Orijinalden alıntı: vibisi

en fazla 2 adet alabiliniyor alanlar nasıl 4 adet aldı :):)

Fake hesaplar sağolsun..

orda seçenek var. iki kişi seçersen ona göre fiyat gösteriyor. 2 kişi 120 tl fiyat verdi.
    100 lira çeki kullandım. 20 tl ödedim.
    aradım onay aldım bide ;=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmursuz

3 adet kupon aldım, marmaris'de bir otel için.

3 gün ardarda kullandım, kuponlar dahil 46,5 TL ödedim. tam tailden vazgeçmişken böyle ilginç bir durum oldu :D pansiyon ararken 3 yıldıza geçtik !

gezisitesi satın alma sonunda bize vermiş olduğu voucher'lara göre yasal bir zorunluluğa giriyor. voucher'da bedel yok, yani otele anlaşması ne ise onu öder gezisitesi. örneğin gezi sitesi otele günlük 25TL oda fiyatı anlaştıysa 25 tl ödemek zorunda, "ben bu müşteriden az aldım sana da az vericem" diyemez. yani otel bilmez sizin kaç liraya odayı satın aldığınızı.

burada çıkabilecek tek sorun voucher'ın acenta (gezisitesi) tarafından iptali olur, bu da doğan grubu gibi büyük firmanın uzantısı sitede zor bir ihtimal. olursa da tazminat ve geri ödeme söz konusu olur.

voucher'ların çıktısını yanınıza alın, gitmeden önce oteli arayıp teyid (confirme) edin.

hangi otel hocam.bizde alalım ordan.marmarise hi ç gitmedim...

• sabah 120 olan otel şimdi 150
  • Fiyatlar tek kelime ile fahiş.Milleti salak sanıyorlar sanırım.Her kupon indirimine koşup alacak sanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun3542

quote:

Orijinalden alıntı: yagmursuz

3 adet kupon aldım, marmaris'de bir otel için.

3 gün ardarda kullandım, kuponlar dahil 46,5 TL ödedim. tam tailden vazgeçmişken böyle ilginç bir durum oldu :D pansiyon ararken 3 yıldıza geçtik !

gezisitesi satın alma sonunda bize vermiş olduğu voucher'lara göre yasal bir zorunluluğa giriyor. voucher'da bedel yok, yani otele anlaşması ne ise onu öder gezisitesi. örneğin gezi sitesi otele günlük 25TL oda fiyatı anlaştıysa 25 tl ödemek zorunda, "ben bu müşteriden az aldım sana da az vericem" diyemez. yani otel bilmez sizin kaç liraya odayı satın aldığınızı.

burada çıkabilecek tek sorun voucher'ın acenta (gezisitesi) tarafından iptali olur, bu da doğan grubu gibi büyük firmanın uzantısı sitede zor bir ihtimal. olursa da tazminat ve geri ödeme söz konusu olur.

voucher'ların çıktısını yanınıza alın, gitmeden önce oteli arayıp teyid (confirme) edin.

hangi otel hocam.bizde alalım ordan.marmarise hi ç gitmedim...

Yer kalmamis otelde. Yeni yer bakacaklar simdi. Daha baslamadan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyatlar abartı şişirilmiş...indirimle normal fiyata geliyor..ayrıca iyi otellerde minimum 3 gece uyarısı çıkıyor..e ne anladık biz bu s.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 26 Haziran 2012; 17:26:40 >
  • benim tatile çıkabileceğim zaman sezon sonuna denk geliyor. o zamana kadar fiyatlar düşer inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbuldaki herhangi bi otel için kullanan oldu mu?
  • 2 kendime 2 de eşime aldım ne oduğunu anlamadım ama giden 12 TL olur kullanamazsak
  • bende 2 tane aldım ama fiyatlar dediğiniz gibi çok şişirilmiş, bodrum otellerine baktım gecelik 70 tl olan otel 170 tl olmuş, e ne anladım bu işten?? sizin gözünüze kestirdiğiniz otel varmı, fiyatı abartılmamış???
  • ANTALYADA BİR OTEL SECSEM O OTELDE tüm biletlerimi kullanmak gibi bisey oluyormu. fazla almıs olsam misal.

demesinler burda sadece 2 tane kupon kullandırıyoruz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 26 Haziran 2012; 18:57:25 >
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: danton

gezisitesi fiyatları öyle şişirmişki bikaç gün önce 70 tl olan otel bugün 167 tl olmuş :)

hangi otel ?
  • gezitesi.com'da kupon kodunu yazıyorum sayfaa bekleyip duruyor. Destek'i aradım, sitede sorun var dediler. Büyük ihtimal yarın düzelirmiş.
    Falan filan. Yani şu an kuponlar kullanılamıyor.
    Bindik bir alamete gedeyoz gıyamete :)
  • Sitenin kod girişi kapanmış, kod girişi yaptığınız zaman hatalı kod girerseniz uyarı veriyor ama kodu doğru girerseniz sizin indiriminizi düşürmüyorlar. Sanırsam site de arka arkada günlerde alınmasını engelleyecek şekilde bir düzenleme yapıyorlar.
  • Henüz kupon almamış arkadaşlar...
    BEKLEMEYE GEÇİN ALIM YAPMAYIN.Kodlar çalışmıyor.
  • İki kupon alsak ardarda iki gün bir yerde rezervasyon yapılabilir mi acaba. Var mı deneyebilen.
    3. kupona sistem izin vermeyecektir sanırım farklı bir isimle rezervasyon da yapılmaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.