Şimdi Ara

GRUPANYA - YAKALA.CO Gezisitesi com 100 tl hediye çeki 3 tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
8.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

sabah 120 olan otel şimdi 150

şimdide 160 oğlu
    sabah keşke satın alsaydım.
    bu hızla giderlerse kıytırık 3 yıldızlı otel hemde oda kahvaltı ile max royal fiyatına gelecek
  • Çift gidecekseniz,1 gün birinci diğer gün de 2. kişi adına alınabilir diye tahmin ediyorum.
  • bende 4 adet aldım 2 esime 2 kendime. 2 gun benden kalırız 2 gunde esimden 4 gece 5 gun olur yeter ama insallah kodlarda sıkıntı cıkmazda alabilirz... hiç olmadı şehir otellerine bakarız 3 lira gitse ne olacak.. fantazi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataybas -- 26 Haziran 2012; 21:51:22 >
  • Oylat, Abant ve Ayvalık otellerine baktım, hepsinde tükendi yazıyor. Bilmem ne teyze otelleri duruyor yarım pansiyon 160 Tl ye...

Hele Oylat otellerinde 2013 Aralık (!!!) ayına kadar 1 tane bile boş yer yok, bu nasıl iş anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

bende 4 adet aldım 2 esime 2 kendime. 2 gun benden kalırız 2 gunde esimden 4 gece 5 gun olur yeter ama insallah kodlarda sıkıntı cıkmazda alabilirz... hiç olmadı şehir otellerine bakarız 3 lira gitse ne olacak.. fantazi olur

aynı uygulamayı arkadaşımla düşünüyoruz, bakalım hayırlısı :)
  • Bide aldık bakalım side dosi otel hayırlı olsun..
  • Alım yapmaya caliştiğimda hata veriyor , bu sıkınıtı yaşayan var mi acaba ?
  • 2 tane kendi 2 tanede arkadasım adına aldım şimdi 4 ayrı seferdemi siparis gececeğim? Yani ornek olarak Cumartesi otele giris yapıp sonraki sipariste pazar giris derken 4 gece aynı otelde kalabiliriz degil mı? Otelde sorun çıkarırlarsa tatil yapacaz derken rezil olmayalım bide...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde yapıp bir yerlere kaçasım var. Kıbrıs mesela.
  • Arkadaşlar gün gün rezervasyon yapinca otelde odalar degisir mi rezillik cekmeyelim. bu arada alinik gezisitesi .com kuponu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ha alınık lar başladı ise oluyordur bu iş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

Oylat, Abant ve Ayvalık otellerine baktım, hepsinde tükendi yazıyor. Bilmem ne teyze otelleri duruyor yarım pansiyon 160 Tl ye...

Hele Oylat otellerinde 2013 Aralık (!!!) ayına kadar 1 tane bile boş yer yok, bu nasıl iş anlamadım.

Şimdi gidicem demezseniz Ağustos'ta değişir bunlar. Normale dönerler fiyatlarda ve boş yerlerde. Ben sabırla onu bekliyorum bakalım umarım daha faydalı olur.
  • alınacak hiçbir otel kalmadı ki. bütün oteller bitmiş.
    beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok.
    şu durumda bir çok kimsenin kupona verdiği paralar boşa gitmiş olacak.
    kuponu almadan sitede baktığım bütü otellerin fiyatı arttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityilmax

Arkadaşlar gün gün rezervasyon yapinca otelde odalar degisir mi rezillik cekmeyelim. bu arada alinik gezisitesi .com kuponu

Grupanya da halen satılıyor zaten 3 TL ye.
  • aldık ama perisan olduk resmen

1 gün farklı fiyat 2 gün farklı

100 alıyorsun 2 gün 200 diyor günlügü. hepsinde aynı sorunu yasadım.

hep katlıyarak almak zorunda kaldım.

ceklerden fazla almsıtım resmen madur olduk 4 tane otel degisecem iyi otellerde ucuk fiyatda zaten.

cek veriyor adamlar diye cek parası üstüne koymuslar hatta bazen daha fazlası fiyatlar cok cıkmıs kimseye tavsiye etmem biz bir cahilik yaptık dönemiyoruz.

gidin baska kampanyaları bakın ama bu degil.

sitedeki fiyatlar gercegi yansıtmıyor.

antalya dedeman bakıyordum oda cek veriyorlarmı diye anlamadım kalmamıs.
    ama baska sitelerde satıs var oda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 28 Haziran 2012; 18:44:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

Oylat, Abant ve Ayvalık otellerine baktım, hepsinde tükendi yazıyor. Bilmem ne teyze otelleri duruyor yarım pansiyon 160 Tl ye...

Şimdi gidicem demezseniz Ağustos'ta değişir bunlar. Normale dönerler fiyatlarda ve boş yerlerde. Ben sabırla onu bekliyorum bakalım umarım daha faydalı olur.

Benim de tek umudum o... Yoksa şu an için bu kuponları harcayacak yer yok... Eminim ki şu an hala kupon alanlar da sen ben gibi düşünüyor.

Umarım kuponlar elimizde patlamaz.

• 7 temmuzda ankara dan hareketle ege - akdeniz gezime başlayacağım. Aşağıdaki otele 2 günlük rezervasyon yaptım günlük 2 kişi 90 TL ye geldi. Otelde herşey dahil. Tek gün tek gün yapsam çok daha uyguna gelirdi aslında ama uğraşmaya değmez. Çıkış yapcan sonra tekrar giriş yapcan filan. Bu sezonda 2 kişi günlük 90 TL HD çok iyi fiyat bence. Bu fiyata oda kahvaltı pansiyonlar var. Bundan sonraki durak dalyan olacak :)

http://www.gezisitesi.com/otel/mugla/marmaris/hotel-adler/otel2936.aspx?RoomCount=1&Room1Adult=2&CheckInDate=07.08.2012&CheckOutDate=07.10.2012

• şu an yakaladan kupon alabilen var mı?
  • kupon satan var mı?
  • Fırsat kodlarını 31 Ağustos 2012 tarihine kadar kullanabilirsiniz.
    diyor sıte acaba bu tarıhten sonrakı gunlere rezervasyon yaptırabılıyormu arkadaslar?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.