Şimdi Ara

GRUPANYA - YAKALA.CO Gezisitesi com 100 tl hediye çeki 3 tl (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
8.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -engin-

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

turkuaz beach düzce

120 lira dediğin haziran ayı fiyatı olabilir. Söylediğin otelin temmuz fiyatı booking.com'da 200 lira. Bu otel için 100 lira indirim olmuyor ama yine şuanda en ucuza alabileceğin yer gezisitesi gördüğüm kadarıyla.

bak arkadaşım emek verip benim yanlışlarımı bulmak için uğraşmışsın eyvallah.
    bak şimdi birincisi booking sitesi ve benzer siteler yerli otellerde herzaman yüksek fiyat çıkarırılar. keşke biraz daha emek verip yerli sitelere bir baksaydın.
    120 lira olan bu fırsat kuponun satılmaya başlandığı ilk gün öğlen öncesi fiyatıdır evet haziran fiyatıdır aynı zamanda öğlen fiyat 140 liraya öğleden sonra ise 160 liraya çıkmıştır. şu an 250 ye satılan odanın booking değilse gezinomi sitesindeki fiyatı 170 liradır yani gezisitesi 100 liralık indirimin neredeyse tamamını fiyat üzerine koymuştur. yani fırsat kuponu fırsat falan değil çok iyi bir pazarlama takdiğidir.
    bunu anlatmaya çalışmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 3 Temmuz 2012; 13:35:09 >

• kupon alanlardan aldıkları fiyattan alabilirim. ben de şansımı denemek istiyorum ama 1 kişi 1 kupon demişler
  • quote:

quote:

quote:

turkuaz beach düzce

120 lira dediğin haziran ayı fiyatı olabilir. Söylediğin otelin temmuz fiyatı booking.com'da 200 lira. Bu otel için 100 lira indirim olmuyor ama yine şuanda en ucuza alabileceğin yer gezisitesi gördüğüm kadarıyla.

bak şimdi birincisi booking sitesi ve benzer siteler yerli otellerde herzaman yüksek fiyat çıkarırılar. keşke biraz daha emek verip yerli sitelere bir baksaydın.
    120 lira olan bu fırsat kuponun satılmaya başlandığı ilk gün öğlen öncesi fiyatıdır evet haziran fiyatıdır aynı zamanda öğlen fiyat 140 liraya öğleden sonra ise 160 liraya çıkmıştır. şu an 250 ye satılan odanın booking değilse gezinomi sitesindeki fiyatı 170 liradır yani gezisitesi 100 liralık indirimin neredeyse tamamını fiyat üzerine koymuştur. yani fırsat kuponu fırsat falan değil çok iyi bir pazarlama takdiğidir.

booking.com her zaman yerli otellerde yüksek fiyat çıkarır diye bir şey yok . en yakın örneğini veriyim . booking.com üzerinden 13 haziranda Marmaris Casa De Maris oteline 4 gece rezervasyon yaptırdım. booking.com fiyatı 55 liraydı. diğer tur operatorlerinde fiyatı 95 Tl idi. Bunu gibi daha bir çok örneği var,ben sadece en yakındakini söylüyorum.

sizin yanlışınızı bulmakla alakalı bir durum değil. sizi tanımam etmem. ama buraya yazıyorsunuz bu tarz şeyler, ben bu yazılanların insanları yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum,o yüzden yazdım size bunu. sizin yazdığınız otel için gezisitesinin fiyatı fazla olabilir. ama incelerseniz gezisitesinde daha ucuza olan oteller de vardır sanırım. her otelde sizin söylediğiniz şekilde değil. isterseniz bir sürü örnek verebilirim. -ki sizin örnek verdiğiniz otelde gezisitesinden 147 liraya alabiliyorsunuz . 147 TL'den daha ucuza satan bir yer var mı?

ya da benim baktığım otellerden örnek veriyim isterseniz.

The Marmara Pendik Residence . 2 kişi 60 liraya geliyor gezisitesinde . diğer sitelerden bu fiyata alabiliyor musunuz. bu fiyatı bırakın bu fiyatın 2 katına bile alıınmıyor gördüğüm kadarıyla. Neyse daha fazla uzatmayayım.

Yazın ortasında, en yüksek sezonda böyle bir kampanya gerçekten güzel. Otele gidince falan da sıkıntı olmuyorsa gerçekten güzel bir fırsat.

• quote:

quote:

quote:

quote:

turkuaz beach düzce

booking.com her zaman yerli otellerde yüksek fiyat çıkarır diye bir şey yok . en yakın örneğini veriyim . booking.com üzerinden 13 haziranda Marmaris Casa De Maris oteline 4 gece rezervasyon yaptırdım. booking.com fiyatı 55 liraydı. diğer tur operatorlerinde fiyatı 95 Tl idi. Bunu gibi daha bir çok örneği var,ben sadece en yakındakini söylüyorum.

sizin yanlışınızı bulmakla alakalı bir durum değil. sizi tanımam etmem. ama buraya yazıyorsunuz bu tarz şeyler, ben bu yazılanların insanları yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum,o yüzden yazdım size bunu. sizin yazdığınız otel için gezisitesinin fiyatı fazla olabilir. ama incelerseniz gezisitesinde daha ucuza olan oteller de vardır sanırım. her otelde sizin söylediğiniz şekilde değil. isterseniz bir sürü örnek verebilirim. -ki sizin örnek verdiğiniz otelde gezisitesinden 147 liraya alabiliyorsunuz . 147 TL'den daha ucuza satan bir yer var mı?

ya da benim baktığım otellerden örnek veriyim isterseniz.

The Marmara Pendik Residence . 2 kişi 60 liraya geliyor gezisitesinde . diğer sitelerden bu fiyata alabiliyor musunuz. bu fiyatı bırakın bu fiyatın 2 katına bile alıınmıyor gördüğüm kadarıyla. Neyse daha fazla uzatmayayım.

Yazın ortasında, en yüksek sezonda böyle bir kampanya gerçekten güzel. Otele gidince falan da sıkıntı olmuyorsa gerçekten güzel bir fırsat.

evet herzaman booking com. yüksek çıkar ifadesi yanlış çoğu zaman diye bunu düzeltiyorum.
    sizin kendi yaşadığınız durumda ise kusura bakmayın ama bence yanlış araştırdığınız için o kadar fark çıktığını düşünüyorum.
    zira benim ifade ettiğim otel içinde dikkat ederseniz (yada işinize öyle geldiğinden)yüksek fiyatı bulmuşsunuz.
    otel araştırırken benden yardım almanızı öneririm zira sizin gibi insanların hatalarını aramak yerine onlara yardımcı olmak temel prensibimdir.
    insanları yanlış yönlendirdiğim konusuna gelince ben 2008 yılında bile bu siteden tatil almış birisiyim. şu yaptıkları iş tamamen insanları kandırmak başka hiç bir şey değil. bu sitenin otel portföyünü sattığı fiyatları sizden emin olun çok çok iyi biliyorum.
    sattıkları lokasyonların neredeyse tamamında kampanyanın ilk gününden itibaren otel yok olanlarlada çok yüksek fiyatlarla satış yapıyorlar.
    100 liralık çek satıp bunun komik bir tutarını indirim olarak gösteriyorlar ve bende bunun yanlış olduğunu söylüyorum.
    siz ise kalkıp işi gücü bırakıp beni yalanlama yarışına giriyorusunuz.
    bunu yaparkende 3-5 tane ucuz oteli örnek olarak gösteriyorsunuz.
    diğer 100 lerce otelin yüksek olan fiyatlarına neden bakmıyorsunuz
    sonra birde kalkıp benim insanları yanlış yönlendirdiğimi belirtiyorsunuz.
    1000 tane otel satacaksın 900 ünü satıştan kaldıracaksın
    90 tanesinde fiyatı piyasadan aşırı derece yukarı kaldıracaksın.
    10 tanesinde uygun fiyatlı olacaksın birde takdir bekleyeceksin.
    hemde yalan yanlış bir kampanya ile 1000 lerce tatil almayacak kişiye kupon satıp onların parasınıda kar hanesine yazmanda cabası.
    ne diyeyim ağzı olan konuşuyor.
    sizin gibiler oldukça bu sitelerin insanları bu şekilde saf yerine koyması normal.

• FLAŞ FLAŞ FLAŞ
    gezisitesi bu otelde fiyatı düşürdü
    195 oldu.
    bakın onlar bile FİYATIN YÜKSEK olduğunu kabul ettiler gecenin bu saatinde fiyatı düşürdüler.
    ne kadar enteresan değilmi
    ya burayı takip ediyorlar yada sizin site ile bir bağınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 3 Temmuz 2012; 23:00:23 >
  • tükendi yazan oteller haziran başında da öyleydi. kupon sattıktan sonra azaldığını düşünmüyorum otellerin. en pahalısını vermedim. güvenip, rezervasyon yapacagım siteyi size söyledim. gezinomi de 170,tatilsepetinde 180 liraydı ama arayıp yer durumu için sormak gerektiği için onu söylemedim.

benim sizinle bir sorunum yok . ama öyle bir yazıyorsunuz ki sanki benim sizinle sorunum varmış gibi.

saf olmadığımı da gayet iyi biliyorum. seyahate çok cıktıgım için de bir çok insandan daha bilgiliyim bu konularda. ama , madem sizden yardım almamı istiyorsunuz o zaman marmariste beğendiğim bazı oteller için sizden gezisitesinden daha iyi fiyatlar bulmanızı rica ediyorum. tarihi rastgele seçtim.

19-20 temmuz için 2 kişi için gecelik fiyatlar;

Hawaii otel 2 -oda kahvaltı = 12 lira

Grand Faros -yarım pansiyon = 45 lira

Kalemci Hotel - yarım pansiyon = 76 lira

Grand Cettia hotel - her şey dahil = 207 lira

bu otelleri bildiğim ve kalmayı düşündüğüm için az çok araştırmıştım.o yüzden bunlardan yazdım ama diğer fiyatlar da çok makul. en yüksek sezonda bu fiyatlar çok komiktir. benim siteyle alakam yok ama şu kampanyaya güzel bir kampanya, onu söylemeye çalışıyorum. 100 lira kar edilen oteller de var 30-40 lira edilenler de vardır mutlaka bir şey demiyorum. ama 30-40 lira bile olsa gece başına. 3 gece kalınsa en kötü 100 lira cepte kalıyor. neyse ben daha fazla yazmayacağım.

ayrıca bana da sizinle kavga ediyormuşum gibi mesajlar yazmayın. konuşuyoruz, fikirlerimizi paylaşıyoruz. yazarken bunu unutmayın lütfen ...

• quote:

FLAŞ FLAŞ FLAŞ
    gezisitesi bu otelde fiyatı düşürdü
    195 oldu.
    bakın onlar bile FİYATIN YÜKSEK olduğunu kabul ettiler gecenin bu saatinde fiyatı düşürdüler.
    ne kadar enteresan değilmi
    ya burayı takip ediyorlar yada sizin site ile bir bağınız var.

fikrimizi söyleyince hemen bağlantımız oldu di mi ! neyse ya yazmıyorum bir daha fikrimi. her şeyi siz çok iyi biliyorsunuz, süpersiniz. böyle devam...

• Ya elimde 4 tane kupon var ama hala arka arkaya rezervasyon yapabilirmiyim ogrenemedim bu ısı çözen yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gezisitesi oda mı satıyor yoksa kişi başı mı?

Örneğin 190TL lik bir otel...
    2 yetişkin +2 çocuk toplam 4 kişi (iki çocuk ücretsiz olan bir otel) giriş yapılınca hala 190TL olarak görülüyor...Bunun 100TL si çekle ödenince toplam 90TL kalıyor...

Şimdi ben 90TL ödeyip dört kişi o otelde kalabilecek miyim?

Sitenin çalışma prensibine göre istesen de 2. yetişkin için fiyatı artırmak mümkün değil...Dolayısıyla oda fiyatı bu fiyatlar...Ancak yukarıda bir arkadaş fiyatlar kişi başı demiş...

Lütfen işi bilen biri cevaplasın...
  • benim bu sitede 8 yılda yazdığım 10 binin üzerinde yazıdan hiç birinde böyle bir uslup göremezsiniz.
    ben size kızdım.
    çünkü bana pm atıp ilk mesajımda belirttiğim oteli sordunuz bende size söyledim ama sonrasında siz benim insanları yanlış yönlendirdiğim üzerine (ki hayatta bana yapılacak ve beni en çok kızdıracak şeydir bu çünkü ben saatlerimi burada insanlara yardımcı olmak için heba ediyorum) bir propagandaya giriştiniz.
    sizin şu hemen yukarıdaki yazdığınız mesajın altına imzamı atarım.bu kısmı tamamen doğru ama benim yazdıklarımında çoğu doğru. yani bu kampanyanın içinde fırsatlar var ve içinden bunları çekerseniz karlı olursunuz ama bu bu kampanyanın tamamen doğru olduğu anlamına gelmez.
    ve siz en başta benim yazıklarımı çürütmek yerine kendi düşündüklerinizi yazsaydınız ben size cevap bile vermezdim.
    ama dediğim gibi siz tavrınızı kendi düşündüklerinizi söylemek yerine benim söylediklerimi çürütmek üzerine kurdunuz.
    ve bence bu yanlış.
    neyse sanırım konuyla ilgili söyeleyeceğimiz bir şey kalmadı en azından benim kalmadı.
    gereksiz yere bir birimizi kırmanın bir anlamı yok 3 günlük dünya burada tek bulunma amacım var burayı ve paylaşmayı seviyor olmam.
    bu nedenle fazla sert ve kavgacı bir uslup kullandıysam özür dilerim.
    iyi akşamlar

• kupon alıp kullanmayacak ya da iade etmek isteyenlerden aldıkları fiyattan alabilirim.
  • yurtdışı otellerde indirim kodu girilecek yer yok hiç yapa bilen varmı.?
  • fazla kuponu olan varsa alabilirim.
  • Arkadaslar elinde kupon olan varsa bir tane almak istiyorum. Hafta sonu için küçük bir plan yapmak ısıtıyorum. Acil yardım bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirim zarar etmemek icin butun otellere tukendi yazmislar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Ya elimde 4 tane kupon var ama hala arka arkaya rezervasyon yapabilirmiyim ogrenemedim bu ısı çözen yok mu?

Arkadaşım ben bu gün 5 günlüğüne toplam 60 TL ödeyerek tek bay MArmaris de bir oda için rezervasyon işlemini yaptım.
    Çağrı merkezini aradığımda Serap Hanım diye bir bayan var onun ile konuştum . Bana şu şekilde yapmam gerekli olduğunu söyledi.

1. Kaç gece kalacaksan o kadar gezisitesi.com üzerinden üyelik alıyorsun .
    2. Her bir üyelik ile aynı otelden rezervasyon yapacaksan ilk üyelik de kuponu kullanıp rezervasyonu yaptığında oanylanan rezervasyona ait işlem numarasını , bir sonraki gün için diğer üyelik adresinden farklı kupon ile ödeme yaparken orda açıklama kısmına " ..... işlem nolu rezervasyonun devamı olarak işlem yapılmasını istiyorum." şeklinde not düşersen otel tarafından rezervasyonun kabul edilirse aynı oda için otel sana rezervasyon işlemini onaylıyormuş ...

Bütün işlemleri yaptıktan sonra tekrar arayıp işlemler onaylandı mı diye sordum Serap Hanıma . Yarın tekrar arayıp , otel tarafından da onay işlemi yapıldı mı onu öğreneceğim.

Bu kuponlar ile işlem yapmadan önce bence ilgili otelleri arayın , sitede rezervasyon işlemi yapabildiğiniz halde internet sitesinde otel tarafından gerekli güncelleme yapılmadığından her ne kadar da olsa site üzeirnden alım işlemini gerçekleştirseniz bile oteli aradıklarında otelde yer yoksa rezervasyonunuz iptal edilebilirmiş.

Sitedeki ilgili bayan hiç bir müşterinin mağdur edilmeyeceği bilgisini verdiler. İnşallah hiç bir kimse için sorun yaşanmaz ...

• hangi oteli ayarladınız uygun fiyatlı otel bulamıyorum.
  • Merhaba arkadaşlar. Eşimle birlikte 5 gün tatil düşünüyoruz.Her gün farklı yerde kalsam kendi üyeliğimle 5 adet kupon kullanabilir miyim ?

örneğin marmaris 1 gece 156 tl -56 tl olarak
    2. gece fethiye 200 tl -100 tl
    3. gece kaş 200-100 tl

.
    .
    .
    .
    .

şeklinde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Ya elimde 4 tane kupon var ama hala arka arkaya rezervasyon yapabilirmiyim ogrenemedim bu ısı çözen yok mu?

Bende 3 adet kod vardı.Tüm otelleri araştırdım.%90 oranında 1 geceye onay veren yoktu.Sadece Rixos premium belek oteli onay verdi.Bende 3 farklı kayıt ile gezi sitesi üzerinden 3 gece 300 TL indirim kodu kullanarak rezervasyon yaptırdım.Gezi siteside,otelde rezervasyonu onayladı.1800 TL yerine 1500 TL ödedim.

Sizde 1 gece konaklamaya izin veren otel bulursanız ,gezi sitesine farklı üye isimleri ile üye olup elinizdeki kodları aynı otel için 4 kez kullanabilirsiniz.4 farklı ad ile gezi sitesine girin aynı oteli birer gece aralıkla ayırtın.Sorun olmuyor.Ama çoğu iyi otel minimum 5 gece istediğinden bu taktik çoğu otelde geçersiz oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

Merhaba arkadaşlar. Eşimle birlikte 5 gün tatil düşünüyoruz.Her gün farklı yerde kalsam kendi üyeliğimle 5 adet kupon kullanabilir miyim ?

örneğin marmaris 1 gece 156 tl -56 tl olarak
    2. gece fethiye 200 tl -100 tl
    3. gece kaş 200-100 tl

.
    .
    .
    .
    .

şeklinde ?

Yardımcı olabilecek yok mu ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.