Şimdi Ara

GRUPANYA - YAKALA.CO Gezisitesi com 100 tl hediye çeki 3 tl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
8.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gurgenli

quote:

Merhaba arkadaşlar. Eşimle birlikte 5 gün tatil düşünüyoruz.Her gün farklı yerde kalsam kendi üyeliğimle 5 adet kupon kullanabilir miyim ?

örneğin marmaris 1 gece 156 tl -56 tl olarak
    2. gece fethiye 200 tl -100 tl
    3. gece kaş 200-100 tl

.
    .
    .
    .

şeklinde ?

Yardımcı olabilecek yok mu ?

Gitmeyi düşündüğünüz oteller 1 gece rezervasyonu kabul ediyorsa 5 adet kuponu kullanabilirsiniz.Gezi sitesinde 5 ayrı hesap açın.Tek tek girip rezervasyon yaptırın.Sorun çıkmıyor.Yeterki kalacağınız otel 1 gece konaklamaya müsade etsin.
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: dedekaan

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar. Eşimle birlikte 5 gün tatil düşünüyoruz.Her gün farklı yerde kalsam kendi üyeliğimle 5 adet kupon kullanabilir miyim ?

örneğin marmaris 1 gece 156 tl -56 tl olarak
    2. gece fethiye 200 tl -100 tl
    3. gece kaş 200-100 tl

.
    .
    .
    .

şeklinde ?

Yardımcı olabilecek yok mu ?

Gitmeyi düşündüğünüz oteller 1 gece rezervasyonu kabul ediyorsa 5 adet kuponu kullanabilirsiniz.Gezi sitesinde 5 ayrı hesap açın.Tek tek girip rezervasyon yaptırın.Sorun çıkmıyor.Yeterki kalacağınız otel 1 gece konaklamaya müsade etsin.
    .

Çok teşekkürler.Peki tek hesaptan yapınca arka arkaya yaptıgınsa sıkıntı mı çıkarıyor ? Ben aynı hotel için öyle yapar diye düşünmüştüm ama çok sorun değil.

• Marmaris hotel adlerde 4 gece konaklama 20-24 temmuz arasi arkadasla toplam 555tl ye geldi. Yorumlari iyi hotelin. Gidip gelince ben de izlenimlerimi yazarim gitmek isteyenlere yardimci olur. Konsept hersey dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar diyelim 10 tane kupon aldık 4 kişi gidicez 2 odada kalıcaz 5 gün için bunu nasıl indirim uygulayabiliriz. sitede bakıyorum kişi başı ücretler var ücreti hesapla deyince 2 kişilik oluyor. bu 100 tl lik indirim her kişi için ayrı ayrımı yoksa toplam ücret üzerinden 100 tl indirimmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercankb

arkadaşlar diyelim 10 tane kupon aldık 4 kişi gidicez 2 odada kalıcaz 5 gün için bunu nasıl indirim uygulayabiliriz. sitede bakıyorum kişi başı ücretler var ücreti hesapla deyince 2 kişilik oluyor. bu 100 tl lik indirim her kişi için ayrı ayrımı yoksa toplam ücret üzerinden 100 tl indirimmi?

Toplam ücret üzerinden. 2 kişi 150 TL tutuyorsa çek ile 50 TL ücret ödeyeceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

quote:

arkadaşlar diyelim 10 tane kupon aldık 4 kişi gidicez 2 odada kalıcaz 5 gün için bunu nasıl indirim uygulayabiliriz. sitede bakıyorum kişi başı ücretler var ücreti hesapla deyince 2 kişilik oluyor. bu 100 tl lik indirim her kişi için ayrı ayrımı yoksa toplam ücret üzerinden 100 tl indirimmi?

Toplam ücret üzerinden. 2 kişi 150 TL tutuyorsa çek ile 50 TL ücret ödeyeceksiniz.

iki kişi 150 tutuyor desek bir gün a kişisi üzerinden rezervasyon yapsak diğer günde b kişisi üzerinden rezervasyon yapsak sorun olur mu acaba?
  • quote:

quote:

peki patron aynı otelde peşpeşe 5-6 gün bu olayı yapabilirmiyiz farklı farklı hesaplar açıp aynı isme rezervasyon yapsak bir sorun çıkarmı?
  • quote:

quote:

quote:

peki patron aynı otelde peşpeşe 5-6 gün bu olayı yapabilirmiyiz farklı farklı hesaplar açıp aynı isme rezervasyon yapsak bir sorun çıkarmı?

O olaya ben girmedim çünkü riskli bir durum. Rezervasyonu yapmadan önce otelle konuşup o şekilde yapmakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

quote:

quote:

iki kişi 150 tutuyor desek bir gün a kişisi üzerinden rezervasyon yapsak diğer günde b kişisi üzerinden rezervasyon yapsak sorun olur mu acaba?

Aslında sorun olmaması lazım ama otel bi kıllık yapar mı bilmiyorum. Gezisitesinden bir problem çıkmaz. Biz 1 er gün arayla 2 ayrı otelde kaldık sorun çıkmamıştı. Dediğim gibi bunu otelle rezeryasyondan önce konuşmak lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O olaya ben girmedim çünkü riskli bir durum. Rezervasyonu yapmadan önce otelle konuşup o şekilde yapmakta fayda var.

yapan birkaç kişiyi görmüştüm ben ama dediğiniz gibi otele danışmakta fayda var

• Konunun takipcisiyim bilenler paylaşsınlar lütfen.

• benim anlamadıgım bi konu var. oteli seçiyorum 1 oda 2 yetişkin diyorum 105 tl diyor. şimdi biz 5 tl ye günlük kalabilecek miyiz 2 kişi aynı odada
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

benim anlamadıgım bi konu var. oteli seçiyorum 1 oda 2 yetişkin diyorum 105 tl diyor. şimdi biz 5 tl ye günlük kalabilecek miyiz 2 kişi aynı odada

Biz 2 kişi 15 liraya kalabildiğimize göre sizde 5 liraya kalabilirsiniz :)
  • Arkadaşlar şimdi son durum nedir;

Kupon kodlarıyla farklı farklı üyelikler açıp 5 gün sipariş versek, o durumda otellerde kalabilmemiz mümkün müdür?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitede müşteri hizmetleri çok iyi çalışıyor ve rezarvasyonlarınızı otele bildirirken sizi arıyadabiliyorlar.. 5 günü bir anda aynı kişi olarak alırsanız bilirler.. her gün birer birer olarak alabiliyorsanız öyle alabilirsiniz. aile bireyleri varsa onlar adına farklı hesap açıp aynı gün için alabilirsiniz ama tek oda tek oda, sonra oteldeki yer durumuna göre soyadlar tutuyorsa tanıdık diye 3 kişi tek oda yapalım diyede arıyorlar.
  • bu şekilde aynı otelde 4-5 gün peşpeşe kalan yokmu arkadaşlar hiç :)
  • quote:

bu şekilde aynı otelde 4-5 gün peşpeşe kalan yokmu arkadaşlar hiç :)

Arka arkaya 3 kişi tek tek oda aldım aradılar otelde yer yokmuş bir oda yapalım diye. Benimde istediğim buydu. Iyi oldu. 5 günüde böyle yaptılar sıkınti yok

• Gidip gelen var mı arkadaşlar var mı bir sıkıntı.
    Ben 2 kişi gitmeyi düşünüyorum bir otele yakala.co da bir kişi 2 kupon kullanabilir diyor. Buna göre otele 2 tane birer günlük kendi adıma sonrada başka üyelikle diğer kişi adına rezervasyon yapsam sıkıntı olur mu acaba. Bu şekilde aynı otelde birkaç gün üstüste kalan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

Gidip gelen var mı arkadaşlar var mı bir sıkıntı.
    Ben 2 kişi gitmeyi düşünüyorum bir otele yakala.co da bir kişi 2 kupon kullanabilir diyor. Buna göre otele 2 tane birer günlük kendi adıma sonrada başka üyelikle diğer kişi adına rezervasyon yapsam sıkıntı olur mu acaba. Bu şekilde aynı otelde birkaç gün üstüste kalan var mı?

Ben aynı şekilde yaptım. Aynı 2 otele, 2 farklı kişi üzerinden, 2'şer gün. Bir kaç gün öncede oteli arayıp teyit ettim. Bir sorun görünmüyor. Yani normal rezervasyon olarak otelde görünüyor. Pazartesi bir sorun olup olmadığını otele gidince anlıyacağım ama şimdlik herşey normal görünüyor.. 4 gece için toplam 40 lira civarı bir ödeme yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyaş Pilot -- 23 Ağustos 2012; 14:17:57 >
  • 20 civarı kod kullandım ve konakladım,hiçbir sorun yaşamadım ,yılın kampanyasıydı bu .
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.