Şimdi Ara

GRUPANYA - YAKALA.CO Gezisitesi com 100 tl hediye çeki 3 tl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
8.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freedom058

Fırsat kodlarını 31 Ağustos 2012 tarihine kadar kullanabilirsiniz.
    diyor sıte acaba bu tarıhten sonrakı gunlere rezervasyon yaptırabılıyormu arkadaslar?

rezervasyon tarihi 31 aralık 2012 ye kadar...ama rezerve işlemini yani kodu 31 ağustosa kadar kullanacaksın...
  • 2 tane kendi 2 tanede arkadasım adına aldım şimdi 4 ayrı seferdemi siparis gececeğim? Yani ornek olarak Cumartesi otele giris yapıp sonraki sipariste pazar giris derken 4 gece aynı otelde kalabiliriz degil mı? Otelde sorun çıkarırlarsa tatil yapacaz derken rezil olmayalım bide...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

7 temmuzda ankara dan hareketle ege - akdeniz gezime başlayacağım. Aşağıdaki otele 2 günlük rezervasyon yaptım günlük 2 kişi 90 TL ye geldi. Otelde herşey dahil. Tek gün tek gün yapsam çok daha uyguna gelirdi aslında ama uğraşmaya değmez. Çıkış yapcan sonra tekrar giriş yapcan filan. Bu sezonda 2 kişi günlük 90 TL HD çok iyi fiyat bence. Bu fiyata oda kahvaltı pansiyonlar var. Bundan sonraki durak dalyan olacak :)

http://www.gezisitesi.com/otel/mugla/marmaris/hotel-adler/otel2936.aspx?RoomCount=1&Room1Adult=2&CheckInDate=07.08.2012&CheckOutDate=07.10.2012

fikir verdiğin için sağol hacı. bende bu otelden 4-5 temmuza aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: harun3542

quote:

diyor sıte acaba bu tarıhten sonrakı gunlere rezervasyon yaptırabılıyormu arkadaslar?

rezervasyon tarihi 31 aralık 2012 ye kadar...ama rezerve işlemini yani kodu 31 ağustosa kadar kullanacaksın...

anladım yanı agustostan sonrası ıcınde kullanabılırız tesekkurler...

bu arada 1 kupon 1 rezerve yanı ıkncı kuponu kullanabılırmıyız...
  • quote:

quote:

quote:

hayır.site tek kodu kullandırıyor..hatta aynı gün içinde başka bi otelde ikinci kodu kullandırmıyor..ben başka adla emaille üye oldumda diğr kodumla 2.otelimi öyle aldım.

• Aynı oteli 1-2-3 günler için 3 farklı kod ile arka arkaya alabiliyormuyuz.? varmı rezerve yaptıran.?
  • quote:

quote:

quote:

+1000

aynen bende bunu cok merak edıyorum sımdı farklı hesaplardan alırız 4-5 kupon acarız 4-5 hesap pespese 4-5 gun alırızalmasınada degıstıremedıgımız tek ksey rezervasyondakı dogru ısımler olacak sevıne sevıne gıderız 4-5 gun tatıl yapcazdıye bunlarda sesını cıkarmaz gıdene kadar gıdınce haydı sut cekerler kalırız oralarda dıpdızıl yınede seytan durtuyo al 5-6 tane 2 paket sıgara ıcme dıyede tatılsız olurda cıgarasız olmaz be agalar hıba etmeyek cıgrelerın nafakasını :D

edit: bı taraftan dıyom sabah arayım soruyum gezı sıtesınede bı taraftanda ayıktırmak ıstemıyorum adamları daha onceden oyle saf temız duygularla soran eden varmı yahu bızede solesınde somurek kene gıbı placları :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madhane -- 29 Haziran 2012; 1:37:25 >

• Beyler bende beklemedeyim agustos sınuna kadar sansımız var. Yanlız kullanıpta magdur olan varsa burdan paylaşırsa bizde magdur olmayalım simdi bosu bosuna 1000 km yol gitmeyelim. birde o yanmasın cebimize...

PAYLAŞALIM BURDAN MAGDUR OLAN VARSA BURDAN DUYURSUN HERKESE...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

Beyler bende beklemedeyim agustos sınuna kadar sansımız var. Yanlız kullanıpta magdur olan varsa burdan paylaşırsa bizde magdur olmayalım simdi bosu bosuna 1000 km yol gitmeyelim. birde o yanmasın cebimize...

PAYLAŞALIM BURDAN MAGDUR OLAN VARSA BURDAN DUYURSUN HERKESE...

Ben az önce Hotel Adleri aradım gezi sitesinden gelen 3-4 rezervasyonu gerçi çevirdiklerini benim rezervasyonumun görünmediği söylediler. Otel doluymuş falan filan. Sonra gezi sitesini aradım rezervasyonumun göründüğünü rezervasyonun son 2-3 gün önce düştüğünü söylediler. Son 2-3 gün kala tekrar arayacağım bakalım. Herkes satın aldığı oteli arayıp teyit ettirsin sakata gelmeyelim.

• quote:

quote:

7 temmuzda ankara dan hareketle ege - akdeniz gezime başlayacağım. Aşağıdaki otele 2 günlük rezervasyon yaptım günlük 2 kişi 90 TL ye geldi. Otelde herşey dahil. Tek gün tek gün yapsam çok daha uyguna gelirdi aslında ama uğraşmaya değmez. Çıkış yapcan sonra tekrar giriş yapcan filan. Bu sezonda 2 kişi günlük 90 TL HD çok iyi fiyat bence. Bu fiyata oda kahvaltı pansiyonlar var. Bundan sonraki durak dalyan olacak :)

http://www.gezisitesi.com/otel/mugla/marmaris/hotel-adler/otel2936.aspx?RoomCount=1&Room1Adult=2&CheckInDate=07.08.2012&CheckOutDate=07.10.2012

Bu otelle ilgili bilgisi olan var mi? Fiyati uygun. İs gorur mu? Yuksek beklentim yok. Yemek icecegi iyi olsun temiz olsun yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

quote:

quote:

Bu otelle ilgili bilgisi olan var mi? Fiyati uygun. İs gorur mu? Yuksek beklentim yok. Yemek icecegi iyi olsun temiz olsun yeterli.

Aynı otel 31 Ağustos'ta iki kişilik odaya 163 TL istiyor. Bence o zamana rezervasyon yaptırmak daha iyi. Günlüğü 65 TL ye iki kişi HD

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

sabah 120 olan otel şimdi 150

şimdide 160 oğlu
    sabah keşke satın alsaydım.
    bu hızla giderlerse kıytırık 3 yıldızlı otel hemde oda kahvaltı ile max royal fiyatına gelecek

244 oldu.
    tut tutabilirsen.
    çek olmadan 120 idi çek 100 lira ekle üzerine.
    220 bile yapmıyor adam 244 yapıyor.
    mail attım adamlara dedim ne iş hiç bir otelle çalışmıyormusunuz.
    ben sizden daha öncede tatil satın almıştım bir dünya otel vardı şimdi hepsi tükenmiş yazmışsınız halbuki bu otellerde yer var.
    ama sağ olsunlar geri dönüş olmadı.
    çok ama çok güzel bir tuzak kurmuşlar helal olsun.

• quote:

quote:

quote:

şimdide 160 oğlu
    bu hızla giderlerse kıytırık 3 yıldızlı otel hemde oda kahvaltı ile max royal fiyatına gelecek

244 oldu.
    tut tutabilirsen.
    ben sizden daha öncede tatil satın almıştım bir dünya otel vardı şimdi hepsi tükenmiş yazmışsınız halbuki bu otellerde yer var.

1 hafta bekleyeceğim, durum değişmezse çekleri Yakala.co'ya iade edeceğim. Nedir bu yahu, çoğu otelde yer yok görünüyor, kalanlarda da fiyatlar nerdeyse 3'e katlamış.

• Bu işten en kârlı ben çıktım :) Böyle bir tur zaten planlıyordum bu kampanya bana yaradı. Yakala.co dan 3 kupon ben 3 kuponda eşim aldı aşağıdaki otellere rezervasyonu yaptım. Gezi sitesi ne kadar fiyat artırırsa artırsın bana çok ucuza geldi :) Tur planım aşağıdaki gibidir, sizlerde otellere filan bakın isterseniz uygun olursa sizde tercihlerinizi böyle yapabilirsiniz. Bu otellerden marmaristeki otelde bir sıkıntı olacak gibi seziyorum çünkü otel biz rezervasyonu kabul etmedik dedi. Gezi sitesi rezervasyonunuz tamam dedi. Otel o gün full doluyuz diyor. Muhtemelen 2 günlük rezervasyon yaptığım için otel çamura yatıyor :) Pazartesi tekrar gezi sitesini arayacağım bakalım sonuç ne olacak.

GRUPANYA - YAKALA.CO Gezisitesi com  100 tl hediye çeki 3 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SxXXxN -- 30 Haziran 2012; 21:53:23 >

• Elinde olup satmak isteyen varsa alabilirim.
  • 4 adet kupon lazım satan var mı arkadaslar. alacagım hemen...
  • quote:

quote:

quote:

şimdide 160 oğlu

244 oldu.
    tut tutabilirsen.

hangi otel ve hangi tarih ?

• elimde kuponlardan vardır
  • turkuaz beach düzce
  • quote:

turkuaz beach düzce

120 lira dediğin haziran ayı fiyatı olabilir. Söylediğin otelin temmuz fiyatı booking.com'da 200 lira. Bu otel için 100 lira indirim olmuyor ama yine şuanda en ucuza alabileceğin yer gezisitesi gördüğüm kadarıyla.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.