Şimdi Ara

gs bjk koalisyonunun sebebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ercan güven'in yazdıklarıyla alakalımı acaba??

Mesela şu derbideki "kahraman Fenerbahçeliler"... "Tebdil-i kıyafet" İnönü Stadı'na girdiler ve bir anda "meskene tecavüz" haline getirdiler büyük esprilerini!
    Şahaneydi...
    Her türlü kuralın ırzına geçtiler aleni şekilde. Ben videodan izledim... Gamze Özçelik'in maceraları yerine.
    Devlet otoritesini komik duruma düşürdüler. Sinirleri gerdiler.
    Gelecek derbilerin huzursuz geçmesi için ellerinden geleni artlarına koymadılar.
    Bohçalanıp adliyelik oldular doğal olarak.
    Objektifleri kendilerine döndürdüler ya; yeter onlara.
    En kahraman onlar.
    * * *
    Oysa şu sıralar çok centilmen olmak zorunda Fenerbahçeliler...
    Çünkü çok iyi durumdalar.
    Kıskanılıyorlar.
    Hatta nefret edenler bile var.
    Bakın size üstü kapalı bir anektod anlatayım. Çünkü sayın Özhan Canaydın'a söz verdim sohbet konuşması olsun diye.
    Beşiktaş'a saha kapatma cezası verildiğinde de iptal edildiğinde de siz Galatasaray'dan bir yorum duydunuz mu?
    Herkes konuştu Galatasaray sustu.
    Düşünün; Galatasaray'ın şampiyonluktaki rakiplerinden biri de Beşiktaş... Sahası kapatılıyor, sonra vazgeçiliyor, çıt yok rakibinden.
    Bu davranışının Beşiktaş tarafından ne düzeyde taktirle karşılandığı ve ne düzeyde tebriklerle şükranlara mashar olduğunu ise anlatmayacağım. Sözüm var.
    * * *
    Neden? Bunun temellerinde Fenerbahçe'ye karşı dayanışma yatıyor.
    Mecburlar bu dayanışmaya! Çünkü Fenerbahçe aldı başını gidiyor. Parası, stadı, imkanlarıyla tutulamayacak düzeye erişiyor.
    Davranışlarıyla da sempatik olsa, her futbolsever gibi her takımsever de gurur duyacak onun bu çıkışıyla. Sonuçta Türk Futbolu'nda yükselen bir değer değil mi?
    Ama yönetiminden taraftarına kadar "servetini fakirlerin gözüne sokan" zengin görüntüsünde Fenerbahçe. "Federasyonu yönlendiriyorsunuz" iftiralarını bile benimsiyorlar sadece üstünlük hislerini tatmin etmek için (iftira mı acaba).
    Taraftarı kuralları çiğniyor zevk için. (Kural doğrudur, yanlıştır. Ama var ya)
    Üst üste eklenen bu telve zerreleri sonunda ortaya bir tablo çıkarıyor ki; "yürek kabartıyor" açıkçası.
    Fenerbahçe'nin diğer kulüplerle arasındaki fark açıldıkça, o boşluğa nefret dolduruluyor hızla. Bu lanetli duygu, sorumsuz yorumcuların dilinde reytinge dönerken toplumun her kesimine siniyor adım adım.
    Stadlardaki devlet otoritesi de sarsılınca, durum berbat velhasıl.
    Üç vakitte hepimize "devlet kapısında bir sorun" görünüyor.

• şu zenginliğini fakirlerin gözüne sokarcasına belli ediyor kelamı kanıma dokundu zengin olmak suçmu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assos -- 20 Eylül 2005, 14:46:46 >
  • Alın FB li arkadaşlarım diğerlerinin bizden nefret etmesine sebep
    Teşekkürler assos
  • GS yönetiminin suskun kalmasının sebebi Beşiktaşın haklı olduğunu düşünmeleri olabilirmi acaba?
    bu yazar takımın kuş kadar aklı olmuyor bazende o yüzden aklıma geldi birden...
  • alpyanar aynen katılıyorum ilkerin mesajın altına olmuş sana katılıyoruum düzeltme yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |LeGenD| -- 20 Eylül 2005, 14:50:13 >
  • bjknin haklı oldugunu bilse dahi rekabetten dolayı tepki koyulur. Cunku ortada sudan sebepler yok. sahaya yabancı maddeler atılıyor ve futbolcu antrenöre yumrukla giriyor. bjk haklı canııııımmm
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

GS yönetiminin suskun kalmasının sebebi Beşiktaşın haklı olduğunu düşünmeleri olabilirmi acaba?

• 135 kişi 35 bin kişinin içine girip,onları tahrik etmeye,savaş çıkarmaya çalışıyorsa yani kurallara uymuyorsa,kulüp başkanı MAÇLARIN SADECE SAHADA DEĞİL MASABAŞINDA DA KAZANILDIĞINI ÖĞRENDİM diyorsa, ki o başkan kendi tesislerinde Türk futbolunun en iyi kalecisini dövdürüyorsa,o başkan bir muhabiri tokatlamakla tehdit ediyorsa,derbi mağlubiyetleri sonrası saçmasapan bahaneler uyduruyorsa,Türk futbolunun uluslararası en büyük başarılarından olan UEFA Kupası'na TESADÜF diyebiliyorsa,Fenerbahçe kulübünün kendilerini Tükiye'de tek olarak görüyorlarsa nefret edilmeleri gayet normaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 20 Eylül 2005, 14:52:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS BJK kardeşliği doğru mu ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabi canım tabi öyledir zaten biz nefret etmiyoruz bazı kendini bilmezlerin de nefret etmesinin sebebi kıkançlıktır bence
    quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

135 kişi 35 bin kişinin içine girip,onları tahrik etmeye,savaş çıkarmaya çalışıyorsa yani kurallara uymuyorsa,kulüp başkanı MAÇLARIN SADECE SAHADA DEĞİL MASABAŞINDA DA KAZANILDIĞINI ÖĞRENDİM diyorsa, ki o başkan kendi tesislerinde Türk futbolunun en iyi kalecisini dövdürüyorsa,o başkan bir muhabiri tokatlamakla tehdit ediyorsa,derbi mağlubiyetleri sonrası saçmasapan bahaneler uyduruyorsa,Türk futbolunun uluslararası en büyük başarılarından olan UEFA Kupası'na TESADÜF diyebiliyorsa,Fenerbahçe kulübünün kendilerini Tükiye'de tek olarak görüyorlarsa nefret edilmeleri gayet normaldir.

• quote:

135 kişi 35 bin kişinin içine girip,onları tahrik etmeye,savaş çıkarmaya çalışıyorsa yani kurallara uymuyorsa,kulüp başkanı MAÇLARIN SADECE SAHADA DEĞİL MASABAŞINDA DA KAZANILDIĞINI ÖĞRENDİM diyorsa, ki o başkan kendi tesislerinde Türk futbolunun en iyi kalecisini dövdürüyorsa,o başkan bir muhabiri tokatlamakla tehdit ediyorsa,derbi mağlubiyetleri sonrası saçmasapan bahaneler uyduruyorsa,Türk futbolunun uluslararası en büyük başarılarından olan UEFA Kupası'na TESADÜF diyebiliyorsa,Fenerbahçe kulübünün kendilerini Tükiye'de tek olarak görüyorlarsa nefret edilmeleri gayet normaldir.

ya o başkan masa başı olayını başka manada anlattıysa ,o teadüf mevzuunu Türk futbolunun alt yapısıyla ilgili bir şeyi açıklarken söylediyse Türk futbolunun kalecisini dövdürdüğü sadece sizin söylediğiniz bir şeyse,Fenerbahçe Türkiye de tıpkı bjk ve gs gibi tekse ve siz sadece kıskançlıktan nefret etmek için bahaneler arıyorsanız bu durumda gayet anormaldir he dostum..

• Sanki Diğer takımlar sütten çıkmış akkaşık ya fenere yüklene dursunlar. 3-5 senenin birikimi değil bu kıskançlık 30-40 senenin kıskançlığı bu. Süper kupayı alan takımın Forza italya çığlıklarını ne kolay unuttu bu yazarlar ? Ne kolay unuttu Forza Danimarka çığlıklarını bu yazarlar? SAnki sözüm ona diğer takımlar bişey yapmıyor da fener yaptıkça yapıyor. Tarafsız mı yazıyor bu yazar bu yazıları ? Aklı sıra zenginliğini övüyor ama demediği kalmıyor. Bunlar ucuz köşe yazıları. Bu derece Fanatizme, sataşmalara kimlerin teknik direktörleri sebep oldu ? Başka takımların Çenesi çalıştıkça fenerin yönetimi, kasası çalıştı da durum o yüzden bu hale geldi. Kıskançlık fanatizmi körükledi. Bu ne biçim duygusal yaklaşımdır, fakirin gözüne sokmakmış zenginliği? Burda Koskoca futbol klüplerinden bahsediyoruz 2 adet küçük aileden değil. Kim önledi taraftarınıza forma satışlarını ? Kim önledi stad projenizi gerçekleştirmenizi ? 4 Sene üst üste şampiyon ol süper kupayı al sonra da gel de ki, fakirin gözüne sok paranı diye yırtın. Bu kadar başarıya rağmen taraftarından gelir elde edemiyorsan, taraftarını satada çekemiyorsan bunun suçu fenerbahçe mi ? Farkın oluşmasının suçlusu fenerbahçe mi ? Bir söz vardır ya Madem bu kadar akıllısın niye zengin değilsin ? Biri Kolej le bozmuş kafayı bozmuş diğeri de çarşıyla. Takımınız futbolu her yönüyle düşünemezse bu show olayını kalırsınız böyle fakir. Sonrada kıskançlığın sebebini yükleyecek suçlu ararsınız. Ayrıca yanlış bilinen bir olay var, stada biletini alan istediği gibi girer. Valiliğin yaptığı açıklama toplu bilet satışı olmayacaktır klüpler kendi seyircilerini getirmeyeceklerdir. Sen istediğin bileti alabil sonrada maça gelme de. Tek göze batan yanları toplu şekilde durmaları. Sonrada valimiz deliye dönsün. Her maçtan önce deli gibi açıklama yapar otoriter gözükür ama hiç bişey becerebildiği yoktur. İstifa Çığlıkları gayet haklıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: assos

Türk futbolunun kalecisini dövdürdüğü sadece sizin söylediğiniz bir şeyse,

Bunu sadece biz mi söylüyoruz?

Birazcık gazeteleri takip edelim.
  • ya kime anlatıyosun boşver ya takmaya değmez kendi kendilerine konuşsunlar ben sadece gülüyorum bunlara sende gül
    quote:

Orjinalden alıntı: assos

quote:

ya o başkan masa başı olayını başka manada anlattıysa ,o teadüf mevzuunu Türk futbolunun alt yapısıyla ilgili bir şeyi açıklarken söylediyse Türk futbolunun kalecisini dövdürdüğü sadece sizin söylediğiniz bir şeyse,Fenerbahçe Türkiye de tıpkı bjk ve gs gibi tekse ve siz sadece kıskançlıktan nefret etmek için bahaneler arıyorsanız bu durumda gayet anormaldir he dostum..

• Sevgili Fenerbahceli renktaslarim, siz ne kadar analtirsaniz anlatin sizin bildiginiz karsinizdakinin anladigi kadardir

kasmaya gerek yok, o yuzden en buyuk olmak cok zor ve cok guzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_girit -- 20 Eylül 2005, 15:02:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Sanki Diğer takımlar sütten çıkmış akkaşık ya fenere yüklene dursunlar. 3-5 senenin birikimi değil bu kıskançlık 30-40 senenin kıskançlığı bu. Süper kupayı alan takımın Forza italya çığlıklarını ne kolay unuttu bu yazarlar ? Ne kolay unuttu Forza Danimarka çığlıklarını bu yazarlar? SAnki sözüm ona diğer takımlar bişey yapmıyor da fener yaptıkça yapıyor. Tarafsız mı yazıyor bu yazar bu yazıları ? Aklı sıra zenginliğini övüyor ama demediği kalmıyor. Bunlar ucuz köşe yazıları. Bu derece Fanatizme, sataşmalara kimlerin teknik direktörleri sebep oldu ? Başka takımların Çenesi çalıştıkça fenerin yönetimi, kasası çalıştı da durum o yüzden bu hale geldi. Kıskançlık fanatizmi körükledi. Bu ne biçim duygusal yaklaşımdır, fakirin gözüne sokmakmış zenginliği? Burda Koskoca futbol klüplerinden bahsediyoruz 2 adet küçük aileden değil. Kim önledi taraftarınıza forma satışlarını ? Kim önledi stad projenizi gerçekleştirmenizi ? 4 Sene üst üste şampiyon ol süper kupayı al sonra da gel de ki, fakirin gözüne sok paranı diye yırtın. Bu kadar başarıya rağmen taraftarından gelir elde edemiyorsan, taraftarını satada çekemiyorsan bunun suçu fenerbahçe mi ? Farkın oluşmasının suçlusu fenerbahçe mi ? Bir söz vardır ya Madem bu kadar akıllısın niye zengin değilsin ? Biri Kolej le bozmuş kafayı bozmuş diğeri de çarşıyla. Takımınız futbolu her yönüyle düşünemezse bu show olayını kalırsınız böyle fakir. Sonrada kıskançlığın sebebini yükleyecek suçlu ararsınız. Ayrıca yanlış bilinen bir olay var, stada biletini alan istediği gibi girer. Valiliğin yaptığı açıklama toplu bilet satışı olmayacaktır klüpler kendi seyircilerini getirmeyeceklerdir. Sen istediğin bileti alabil sonrada maça gelme de. Tek göze batan yanları toplu şekilde durmaları. Sonrada valimiz deliye dönsün. Her maçtan önce deli gibi açıklama yapar otoriter gözükür ama hiç bişey becerebildiği yoktur. İstifa Çığlıkları gayet haklıdır.

Bu yazar fenerli falan değil yazının tamamı aşağıda...

İkramiyesiz tahmin

İİddaa oynamak için "olmazsa olmazların" başında gelen Milliyet Taktik ekini açıp okuyanlar, benim "Türk Futbolu'nun yakın geleceği" hakkındaki derin endişelerimi belki de okumadan geçecekler.
    Çünkü "1'e 100 kazanç" falan yok söylediklerimde.
    Yazının yarı skoru ile ikinci bölümdeki vurguyu doğru tahmin edenlere de ödül veremiyorum.
    Sadece uç uca ilmiklediğim minik olaylardan "gelecek" tahmini yapıyorum bu bölümde. Kahve falı gibi ama telveye bakmıyorum. Telveyi oluşturan zerreleri büyülteçliyorum, birleştiriyorum.
    "Geç bunları" diyebilirsiniz!..
    Ben de buna güveniyorum.
    Diliyorum karambole gelir de fazla endişelendirmez milleti!
    * * *
    Mesela şu derbideki "kahraman Fenerbahçeliler"... "Tebdil-i kıyafet" İnönü Stadı'na girdiler ve bir anda "meskene tecavüz" haline getirdiler büyük esprilerini!
    Şahaneydi...
    Her türlü kuralın ırzına geçtiler aleni şekilde. Ben videodan izledim... Gamze Özçelik'in maceraları yerine.
    Devlet otoritesini komik duruma düşürdüler. Sinirleri gerdiler.
    Gelecek derbilerin huzursuz geçmesi için ellerinden geleni artlarına koymadılar.
    Bohçalanıp adliyelik oldular doğal olarak.
    Objektifleri kendilerine döndürdüler ya; yeter onlara.
    En kahraman onlar.
    * * *
    Oysa şu sıralar çok centilmen olmak zorunda Fenerbahçeliler...
    Çünkü çok iyi durumdalar.
    Kıskanılıyorlar.
    Hatta nefret edenler bile var.
    Bakın size üstü kapalı bir anektod anlatayım. Çünkü sayın Özhan Canaydın'a söz verdim sohbet konuşması olsun diye.
    Beşiktaş'a saha kapatma cezası verildiğinde de iptal edildiğinde de siz Galatasaray'dan bir yorum duydunuz mu?
    Herkes konuştu Galatasaray sustu.
    Düşünün; Galatasaray'ın şampiyonluktaki rakiplerinden biri de Beşiktaş... Sahası kapatılıyor, sonra vazgeçiliyor, çıt yok rakibinden.
    Bu davranışının Beşiktaş tarafından ne düzeyde taktirle karşılandığı ve ne düzeyde tebriklerle şükranlara mashar olduğunu ise anlatmayacağım. Sözüm var.
    * * *
    Neden? Bunun temellerinde Fenerbahçe'ye karşı dayanışma yatıyor.
    Mecburlar bu dayanışmaya! Çünkü Fenerbahçe aldı başını gidiyor. Parası, stadı, imkanlarıyla tutulamayacak düzeye erişiyor.
    Davranışlarıyla da sempatik olsa, her futbolsever gibi her takımsever de gurur duyacak onun bu çıkışıyla. Sonuçta Türk Futbolu'nda yükselen bir değer değil mi?
    Ama yönetiminden taraftarına kadar "servetini fakirlerin gözüne sokan" zengin görüntüsünde Fenerbahçe. "Federasyonu yönlendiriyorsunuz" iftiralarını bile benimsiyorlar sadece üstünlük hislerini tatmin etmek için (iftira mı acaba).
    Taraftarı kuralları çiğniyor zevk için. (Kural doğrudur, yanlıştır. Ama var ya)
    Üst üste eklenen bu telve zerreleri sonunda ortaya bir tablo çıkarıyor ki; "yürek kabartıyor" açıkçası.
    Fenerbahçe'nin diğer kulüplerle arasındaki fark açıldıkça, o boşluğa nefret dolduruluyor hızla. Bu lanetli duygu, sorumsuz yorumcuların dilinde reytinge dönerken toplumun her kesimine siniyor adım adım.
    Stadlardaki devlet otoritesi de sarsılınca, durum berbat velhasıl.
    Üç vakitte hepimize "devlet kapısında bir sorun" görünüyor.

Çalımbay gider mi?

Cumartesi günü Ritz Otel'de Beşiktaş Divan Kurulu toplantısı vardı. Kurul üyeleri, genel görüşmeler dışında küçük gruplar halinde kendi aralarında da bir çözüm bulmaya çalışıyorlardı Beşiktaş'ın vahim durumuna.
    Etrafta gazeteciler yokken tartışmalar çok daha açık sözlü oluyordu. Gazeteci yoktu ama, gazetecilerin dostları yan koltuklardaydı. Mesela benim.
    İşte o aktardı. Beşiktaş Divan Kurulu üyelerine göre takımın bir türlü istenen düzeye gelememe nedeni futbolculardı.
    Yürekten oynamıyorlardı onlar. En başta, yeni transferler benimsememişti takımı. Sonra kıdemli Beşiktaşlılar... Sanki, Rıza Çalımbay'ın gitmesi için anlamsız bir provokasyon içindeydiler.
    Evet... Beşiktaş'ın en yüksek senatosu "ilk sorumlu" olarak futbolcuları bulmuştu. Teşhis korkutucuydu.
    Neden yazdım bunu?..
    Diyorlar ki, Malmö maçında olası bir hayal kırıklığı yaşanırsa Rıza Hoca gidecek!..
    Hiç sanmıyorum. Tam tersine Rıza Hoca'nın eli güçlenecek. Talebeleri üzerindeki otoritesi artacak. Hiç istemese de "müstebid" bir teknik direktör haline gelecek sayın Çalımbay.
    Çünkü fatura futbolculara kesilecek.
    Bu "en derin" Beşiktaşlılar'ın yorumu. Bana sorarasanız sonuna kadar doğru!..
    Futbol denilen "kazanç-görev- sorumluluk" dengeleri bozuk meslekte, güler yüz tatlı dil bir yere kadar...
    Kendi kendilerini yönetemeyen futbolcular maalesef sert bir şekilde yönetilmek istiyorlar. Yönetim konusunda antrenmansız hocalara karşı düşük verimli oluyorlar. Türkiye'deki hangi iş kolunda bunun aksi var zaten. Hatta Dünya'da... Bir tek Japonya dışında...

Tromso'yu bir de benden okuyun !

Değerli meslektaşlarım çok güzel anlattılar Tromso'yu... Hatta Norveç'e gelmeyenler bile ne havasını bıraktılar, ne sahasını...
    Elimi yavaş tutunca, bana kıyıda köşede unutulmuşlar kaldı.
    Olsun, yedi bin kilometre yol kat etmişim, ben de anlatacağım.
    Ve Tromso'da sayın Özhan Canaydın'ın makam şöförlüğünü kulübün eski başkanının yaptığından başlayacağım. Tromso polis müdürü de stattan sorumlu yöneticiydi. Herkesin birkaç işi vardı bu kutup bölgesinde.
    Yanlış anlamayın "ihtiyaçtan" değil. Adam azlığından.
    "İhtiyaç" meselesine gelince, adamlar Kuzey Denizi'nden çıkardıkları petrolün parasını bile harcayacak yer bulamayıp da biriktiriyorlar gelecek nesiller için. Tek cimrilikleri ise futbola. O kadar para, imkan... Nasıl öylesine perişan bırakıyorlar sahayı anlamak çok zor.
    Bizde açlıktan ölenler henüz başlamadı ama, bedava bayat ekmek için insanlar birbirini ezerken dünyanın en müthiş stadları yapılıyor, projeleri hazırlanıyor.
    Şu zavallı Norveçlilere biraz futbol sevgisi aşılayalım!
    * * *

Neyse konumuz Tromso ya; Hüseyin'e gelelim...
    Hüseyin Kortay Bingöllü bir genç adam. 34 yaşında. Marketi ve pizza salonu var Tromso'da. Yanında çalışanlar ise Iraklı. Zengin Norveçlileri çalıştıracak değil ya.
    İşte Hüseyin kardeşimiz (ki, Tromso'ya hicreti siyasi değil ekonomik ve hissi nedenlerdendir), basmış 500 Euro'yu Digitürk'e abone olmuş. Kutuplardan izliyor Süper Ligimizi.
    Bugüne kadar rastladığım "her spor programını seven" ilk insan Hüseyin. Hiçbirini ayırt etmiyor. Aziz Üstel ile Ömer Çavuşoğlu'nu bile taktir ediyor.
    Hani Allah eksikliğini göstermesin derler ya; öyle uzak diyarlarda, kışta kıyamette kalınca insan "sap"ına da muhtaç oluyor memleketinin "saman"ına da demek ki.
    Tromso'dan nerelere geldik!
    Geldik; çünkü mecburiyetten ! Aksi halde Tromso'nun hikayesi üç cümlede bitiyor:
    "Beyaz ayılara" hayran bu kentin insanı, o hayvanları öldürüp içini samanla dolduruyor aşırı sevgiden.
    Parayı koyacak yer bulamayıp yer altına örümcek ağı gibi yol yapıyor.
    Ve gemi çapasına bile takılıp gelen balık bolluğunda, balığın porsiyonunu 70 Euro'ya yiyor.
    Ne sonuç çıkar paradokslardan?
    UEFA'da tur kesinlikle Galatasaray'ın... Ya da bana öyle geliyor.
    Bir yanda Tromso'nun mantıksız zenginliği, bir yanda Digitürk'ün spor programları... Allah Hüseyin'e sabırlar versin.

eguven@milliyet.com.tr

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 20 Eylül 2005, 15:05:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

bjknin haklı oldugunu bilse dahi rekabetten dolayı tepki koyulur. Cunku ortada sudan sebepler yok. sahaya yabancı maddeler atılıyor ve futbolcu antrenöre yumrukla giriyor. bjk haklı canııııımmm
    quote:

GS yönetiminin suskun kalmasının sebebi Beşiktaşın haklı olduğunu düşünmeleri olabilirmi acaba?

arkadaşım o olayların cezası saha kapatma değil para cezasıdır.
    şimdiye kadar böyle oldu,bizde aynı şekilde davranılmak istiyoruz.
    kaç kere söyleyeceğim bunu size?
    bir kere yazdık olmadı,15 kere yazdık olmadı anlamıyorsanız kusura bakmayın yapabileceğim birşey yok artık..

• tabi tabi
    quote:

quote:

bjknin haklı oldugunu bilse dahi rekabetten dolayı tepki koyulur. Cunku ortada sudan sebepler yok. sahaya yabancı maddeler atılıyor ve futbolcu antrenöre yumrukla giriyor. bjk haklı canııııımmm
    quote:

bir kere yazdık olmadı,15 kere yazdık olmadı anlamıyorsanız kusura bakmayın yapabileceğim birşey yok artık..

• gs nin sizin ceza alıp daha sonra kaldırılmasına itiraz etmemesini normal karşılıyorsan sen ya cok safsın ya da işine gelmiyor
    quote:

quote:

quote:

• saftır saf
  • Yazar fenerli demedim zaten
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.