Evet tahminleri alalim.Hangi dakika, kim, nasil gol atar...Bunu bilen olursa benden bilene bir forma.Ama bilemeyenler bana forma alir anlastikmi...
quote:Orijinalden alıntı: .Mirliva. ilk gol holosko diyorum. forma istemem formada almam Yok olmaz, tahmin ettin bir kere.Bilemezsen alirsin formayi.Yapilan tahminler geri alinamaz...
quote:Orijinalden alıntı: mlh07 nobre dk 19 Var ya bukadar olur ya.Yemin ederim benim icimdende aynisi gecmisti.19. dk. Nobre diye...Neden 19 onuda bilmiyorum, icime öyle dogdu...
yav ne nobresi ne holoskosu buna anca ilk gol atıldığında cevap verebilirim Ama tahminim Keita sağdan pis çakıcak
quote:Orijinalden alıntı: kartalizma_26 quote:Orijinalden alıntı: mlh07 nobre dk 19 Var ya bukadar olur ya.Yemin ederim benim icimdende aynisi gecmisti.19. dk. Nobre diye...Neden 19 onuda bilmiyorum, icime öyle dogdu... o zaman formayı kım kıme alcak .. yenelımde kım atarsa atsın farketmez :D
quote:Orijinalden alıntı: mlh07 quote:Orijinalden alıntı: kartalizma_26 quote:Orijinalden alıntı: mlh07 nobre dk 19 Var ya bukadar olur ya.Yemin ederim benim icimdende aynisi gecmisti.19. dk. Nobre diye...Neden 19 onuda bilmiyorum, icime öyle dogdu... o zaman formayı kım kıme alcak .. yenelımde kım atarsa atsın farketmez :D Ben ayakla atcak diyorum, sen kesin kafayla atcak diye düsünmüssündür... Isterse Hakan Arikan atsin, birileri atsinda...
quote:Orijinalden alıntı: kartalizma_26 quote:Orijinalden alıntı: mlh07 quote:Orijinalden alıntı: kartalizma_26 quote:Orijinalden alıntı: mlh07 nobre dk 19 Var ya bukadar olur ya.Yemin ederim benim icimdende aynisi gecmisti.19. dk. Nobre diye...Neden 19 onuda bilmiyorum, icime öyle dogdu... o zaman formayı kım kıme alcak .. yenelımde kım atarsa atsın farketmez :D Ben ayakla atcak diyorum, sen kesin kafayla atcak diye düsünmüssündür... Isterse Hakan Arikan atsin, birileri atsinda... valla kafayla düşündüm . duran toptan filan olur tahminimce