Şimdi Ara

GS feneri neden Saraçoğlu'nda yenemiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında Şükrü Saraçoğluna yılan dili ve inek dili gömülerek büyü yapıldığı iddiası var. Bunun yüzünden olabilir mi? Yoksa tamamen şans mı?

• Yatırdır yatır.
  • Kayarak kupa kaldırdık bi 20 yıl daha yenmesek bile onun yerini tutmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bardağa dolu tarafından bakalım. Yenemeyebiliriz ama şampiyon oluyoruz o statta. Daha ne olsun :)
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Yine kupa kaldırdıkçı züğürtçüler gelmiş.

Bir başarınız sizi asla göklere çıkarmaz, ancak 20 yıllık başarısızlık tarihte leke olarak kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

Bir başarınız sizi asla göklere çıkarmaz, ancak 20 yıllık başarısızlık tarihte leke olarak kalır.

yine kupa başarısı yerine yendim yenildim muhabbeti yapan kupa fakirleri gelmiş.
  • quote:

Son 20 yılda sizden çok şampiyonluğumuz, Türkiye kupamız, avrupa başarımız var.

Son 10 yılda 3 kez şampiyonluğu son maçta kaybetmiş gariban takımın taraftarı. Ayrıca finallerin en loser takımı :) leke dedin mi akla Fenerbahçe gelir. Acıların takımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Böyle hırs yapıp saldırmana gerek yoktu.

Avrupada başka bir takım daha var mı ezeli rakibine 20 yıldır üstünlük gösteremediği bir alan olan?

Gerisi önemsiz, şampiyonluklar gelir gider, sene başı yeni bir yarış başlar, kupa da öyle, ancak ezeli rekabet bitmez, ve ezeli rekabette bize karşı rezilliğiniz var, ben senin gibi bunları ezmek için söylemiyorum zira kahkaha smileysi de gördüğün gibi kullanmam, sadece neyin gerçekten önemli olduğunu söylüyorum, siz bunu reddeder başka şeylere tutunursunuz, ben sizin için uefa kupası resmi atabilirim de sorun değil, ancak siz ezeli rekabetteki lekenizi hep taşıyacaksınız.

Nasıl ki Beşiktaş avrupa klasmanında 8-0 ile rekor kırdıysa, siz de ezeli rekabette son 20 yılda, 19-0 ile rekordasınız.

• sKjaer kullanıcısına yanıt
    Son 20 yılda yendiğin rakibini en önemli maçta neden yenemedin? Sadece bir galibiyete şampiyon olacaktın. Kendi sahanda kendi elinle ezeli rakibine şampiyonluk kupası verdin :) Bundan daha büyük rezillik mi olur? Dünya üzerinde ezeli rakibine kendi sahanda yenilmeme diye bir rekorla övünmeye çalışan sizden başka takım var mı göstersene bana :) Elinizde başka argüman olmadığı için buna sığınmanızı anlayabiliyorum. Hani demişsin ya ''bunu reddeder başka şeye tutunursunuz'' diye. Bizim tutunacak şeyimiz çok. Türkiye'den girer Avrupa'dan çıkarım. Sen kendi sahanda yenilmemekten başka neye tutunacaksın cevaplar mısın lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Son 20 yılda yendiğin rakibini en önemli maçta neden yenemedin? Sadece bir galibiyete şampiyon olacaktın. Kendi sahanda kendi elinle ezeli rakibine şampiyonluk kupası verdin :) Bundan daha büyük rezillik mi olur? Dünya üzerinde ezeli rakibine kendi sahanda yenilmeme diye bir rekorla övünmeye çalışan sizden başka takım var mı göstersene bana :) Elinizde başka argüman olmadığı için buna sığınmanızı anlayabiliyorum. Hani demişsin ya ''bunu reddeder başka şeye tutunursunuz'' diye. Bizim tutunacak şeyimiz çok. Türkiye'den girer Avrupa'dan çıkarım. Sen kendi sahanda yenilmemekten başka neye tutunacaksın cevaplar mısın lütfen?

Sizi bizi yok, benim tutunacak gerçek hayatım var. Gerçek hayatımda hiçbir etrafımdaki gsliler bu şekilde holiganlık yapmıyor, 19 yıl dedin mi "ama bizde şu vaay" diye mızmızlanmıyorlar. Şampiyonluklar gelir geçer, 20 yıllık başarısızlık...

Neyse uzatmayalım isterseniz.

• Aslında her iki başarıyı küçümsemek de ahmakça; ve fanatiklikten kaynaklanıyor. Rakibin seni evinde 20 sene yenememesi büyük bir başarı olduğu gibi Rakibinin stadında stad sahibiyle yaptığın maçta ve özellikle (fenerliler iftira diyecektir ama) Galatasaray'a çok çok büyük haksızlığın yapıldığı o sezonda orada şampiyon olmak da çok büyük başarıdır.

İlla hangisi daha büyük başarıdır diye sorarsanız cevap verilebilir: Bir kere çok geniş zamana yayılmadan kısa sürede olup biten şeyler daha akılda kalıcı olurlar. Ayrıca o maçın önemi, Galatasaray'a o sezon yapılan aşırı haksızlık ve fenerin o maçtaki aşırı avantajı düşünülünce; Bütün emekleri hile ve hurda ile elinden alınmak üzere olan ama kıl payıyla ipe göğsü gerdiği için o şampiyonluk efsane oğlu efsanedir. Ancak Galatasaray kadıköyde bir maç kazandı mı o 20 yıl birden büyük oranda anlamını yitirip sönecektir. Bundan 30-50 sene bunlardan biri hatırlanırsa tabi ki bu efsane şampiyonluk hatırlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

20 yıldır kazanıyorsunuz da kupa veya herhangi bir ödül bir şey mi aldınız? asıl züğürt tesellisi bu değil mi?
  • eskiden takardım kadıkoyde kazanamayı ama uzun vadede bakınca bir anlamı yok. Sadece o gün oynanan maçta stress yaşayıp sövüyoruz sonra geçiyor.Bir etkisi kalmadı artık yenemıyoruz bitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe büyük takımlara karşı evinde çok dirençli ondan.
  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    Real Madrid yıllarca Deportivo'yu deplasmanda yenemedi. Yıllarca süren başarısızlık hatırlanıyor o yıllardan emin ol. Herkes ne Los Galacticos hatırlar o yıllara dair ne de o kadar CL'yi insanların aklında sadece Deportivo'yu yenememeleri vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix

Real Madrid yıllarca Deportivo'yu deplasmanda yenemedi. Yıllarca süren başarısızlık hatırlanıyor o yıllardan emin ol. Herkes ne Los Galacticos hatırlar o yıllara dair ne de o kadar CL'yi insanların aklında sadece Deportivo'yu yenememeleri vardı.

Boşa çevirip durmayın arkadaşlar, alıntılayıp duruyorsunuz, belli ki takıyorsunuz bunu, hani sizi alıntılayan bir sürü Fenerli görüyor musunuz? Kimsenin umrunda olmayan kupalarınız falan sene sonu unutuluyor, sadece siz konuşuyorsunuz, ancak Fenerbahçe'nin size ezici üstünlüğü her sene tekrar tekrar gözünüze sokuluyor, haliyle ufak bir yorumuma bile 10 kişi laf sokma yarışına girdiniz, lütfen bunu uzatmayın, alıntılayıp durmayın, değmez, yukarda artık takmıyorum demiş arkadaş, örnek alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

quote:

Son 20 yılda sizden çok şampiyonluğumuz, Türkiye kupamız, avrupa başarımız var.

Son 10 yılda 3 kez şampiyonluğu son maçta kaybetmiş gariban takımın taraftarı. Ayrıca finallerin en loser takımı :) leke dedin mi akla Fenerbahçe gelir. Acıların takımı

Sanırım 2007'yi saymışsın ama 2007'yi sayarsan 11 sezon oluyor(2006-07). Fb'nin son 10 sezonda 2 şampiyonluğu var.

• quote:

Avrupada başka bir takım daha var mı ezeli rakibine 20 yıldır üstünlük gösteremediği bir alan olan?

Gerisi önemsiz, şampiyonluklar gelir gider, sene başı yeni bir yarış başlar, kupa da öyle, ancak ezeli rekabet bitmez, ve ezeli rekabette bize karşı rezilliğiniz var, ben senin gibi bunları ezmek için söylemiyorum zira kahkaha smileysi de gördüğün gibi kullanmam, sadece neyin gerçekten önemli olduğunu söylüyorum, siz bunu reddeder başka şeylere tutunursunuz, ben sizin için uefa kupası resmi atabilirim de sorun değil, ancak siz ezeli rekabetteki lekenizi hep taşıyacaksınız.

Nasıl ki Beşiktaş avrupa klasmanında 8-0 ile rekor kırdıysa, siz de ezeli rekabette son 20 yılda, 19-0 ile rekordasınız.

Real Madrid Barcelona'yı 1983-2003 arası Nou Camp'ta hiç yenemedi. O ikili arasında bunun muhabbeti dönüyor mu bugün? Hayır. Şampiyonluklar gelir geçiyor da sana göre, bu ikili maçlar gelip geçmiyor mu? Kusura bakma da çok kalitesiz bir provokasyon-troll tarzda bir mesaj atmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2017

quote:

Real Madrid Barcelona'yı 1983-2003 arası Nou Camp'ta hiç yenemedi. O ikili arasında bunun muhabbeti dönüyor mu bugün? Hayır. Şampiyonluklar gelir geçiyor da sana göre, bu ikili maçlar gelip geçmiyor mu? Kusura bakma da çok kalitesiz bir provokasyon-troll tarzda bir mesaj atmışsın.

Hocam gereksiz asagilamaniz yuzunden sikayet edip blokluyorum, zira onemsiz dediginiz konuyu Turk olarak siz bile biliyor, gs fb arasindaki icin de surekli bildirim aliuorum, gercekten onemsizmis. Bu dakikada bildirimlerden bikmam gerekcesiyle bloklayip gecicem kusura bakmayin, tartismak istersenis ozel msj acik.

• Asım Sonumut, Reşat Şirvani, Refik Cevdet Kalpakçıoğlu, Abidin Daver ve Kamil Ulus Bey'in de ortaklığıyla; Refik Cevdet Kalpakçıoğlu asbaşkanlığında Galatasaray Spor Kulübü kurulur. Maksadımız İngilizler gibi toplu bir hâlde oynamak, bir renge ve bir isme mâlik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.