Şimdi Ara

Gs'liler Şenol Güneş dikiş olayı için ne düşünüyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan ne kadar garip bi ulkeyiz ne pis kafa yapilarimiz var yemin ediyorum. Herseyde bir komplo teorisi arama tarzi yok senol gunes kendi kafasini yardi doktor fln ayarlandi yok olayi feto yapti stadta fetullahi gorenler olmus 3 lu cektirmis fln. Yok darbe yalan yok su aslinda boyle dunyayi kandirdilar ama ben inanmadim.

Gecen havaalaninda ucamiz ertelendi amerikali bi kadinla bide ingiliz yasli bi adamla sohbet ediyorum bitane 45-50 yasinda comar turk geldi dedi onlarla muhattap olma. Niye dedim dedi kadin kesin YPG li cunku asker desenli pantolon giymis adamda kesin gizli ajan oyle hissettim dedi.

Sizler bu zekayla nasil is guc sahibi olup hayatta kaliyosunuz arkadas ?

Hay ben sizin tovbe tovbe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

Sanki Fener şimdiye kadar hiç tahrik yapmamış gibi konuşuyorsun.
    Daha geçen yıl Van Pörsük kendi kırmızı kart görecek tahrik yapıp sonra Tosiçi oyundan attırmadı mı?
    Ardından pişkin pişkin Beşiktaş taraftarına dönüp yalama hareketi yapıp taraftarı tahrik etmedi mi?
    Forumdaki Fenerli taraftarlar bu hareketi imzalarına, avatarlarına koymadılar mı, gifini yapıp Beşiktaş forumlarına atmadılar mı?

Fenerin yıllardır Beşiktaşa yaptığı tahriki Beşiktaş bir maçta ödetecek.

Alıntıları Göster
    Futbolcu futbolcuya saha içşnde her şeyi yapar. Tahrike kapışan atılır yıllardır bı böyle .

Sen nerede gördün bir futbolcunun taraftarın üzerine yürüdüğünü tribünlere çıkmaya çalıştıgını .

Bjk kadar mağdura yatan bir kulup görmedim ben . Daha bu seneki maçta Topalon kafasına yabancı cisim gelmedi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha bu sene vodafone da sahaya bıçak atılıp üstü örtüldü. onu geçtim. bjk benchinde oturması gerekn 2. kaleciye taraftar urduk yere neden küfretsin. saldılar tolgayı taraftara olay çıktı sonra mağduruz. her derbide köşe gönderine madde yağıyor sanki ilk defa olmuş gibi algı yaratıyorlar ne ala memleket.emenike hakemden izinnsiz sahayı terketti diyen denmeyen bırakılmadı lakin geçenn tüm takım izinsiz şekilde sahayı terketti bırakın bu ayakları.
  • Kafasına bir şey yemeyi hesaplamamis olsa da devre arasında ne konuştularsa ikinci yarı tüm BJKli oyuncular sahaya taraftarı tahrik etmek için çıkmıştı. Caner Q7 Talisca Medel ve Tolga

• Beşiktaş jimnastik kulübü işini profesyonelce yaptı, fb ise çok amatör kaldı BAZI şeylerde olayın özeti bu bence
  • Olay komplo degil ama surekli magdurlar

Mac vdf arenada olsa Aykut kocamanin kafasi yarilsa oyle bir ortam olurdu ki hukmen 3 0 mi olacak, neden tatil edildi,bjk ustunken bjkli taraftar neden afmis olsun vs yine magdur besiktas olurdu

• Besiktas paso magdur

Fenerbahce de sutten cikmis ak kasik, ola ki bir sey olursa otomatikman kumpas

Alistik artik bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 22 Nisan 2018; 18:55:54 >
  • yoğun bakımdaki şenol güneş az önce gözlerini açtı ve vücuduna bağlı hortumları ve serumları kopartarak, akşamki maça yetişmek için hastaneden kaçtı. gerçek bir ülkücü. helal olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle kasten yaptı
  • Benim anlamadığım şenol güneş ayağa kalktıktan sonra kafasını kurcalıyor bişe varmı diye bakıyor kan yok yanındaki doktor buz veriyor koy diye açık yaraya buz koyulurmu. Sonra kulübeye geçiyor gene kan yok. Sonra kalkıp soyunma odasına gidiyor gene kan yok. Soyunma odasında birşey yaptılar ozaman buadama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garrote -- 22 Nisan 2018; 21:35:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garrote

Benim anlamadığım şenol güneş ayağa kalktıktan sonra kafasını kurcalıyor bişe varmı diye bakıyor kan yok yanındaki doktor buz veriyor koy diye açık yaraya buz koyulurmu. Sonra kulübeye geçiyor gene kan yok. Sonra kalkıp soyunma odasına gidiyor gene kan yok. Soyunma odasında birşey yaptılar ozaman buadama.
    dostum o olaydan sonra iceri girerken de atiyorlar bir sey. sonra koridorda yine dusuyor.

ilk videoda kafasina pelus mudur peruk mudur ne o geldi denildi. diger acidan bakinca onun senol gunesin 1 -2 metre uzagindan gectigi gozukuyor. bu sirada kafasina metal birsey geldi para buyuk ihtimalle. sonra da kafasini tuttu buz filan verdiler.

sonra iceri girerken gogsune su sisesi mi ne atildi. onun hemen 1 saniye sonrasinda ani bi refleks yapiyor. o refleks in nedeni de yine metal birsey geliyor kafasina. agir cekim videoyu izlerseniz parlak metali farkedersiniz.

65 yasindaki adama 2 defa sert cisim gelmis ve kafasi yarilmis. bunun savunacak yani yok. dis gucler, feto, kumpas filan bunlarin hepsi isi sulandirmak. hele bazi fenerbahceliler besiktas izin almadan iceri girdi filan deyip iyice sacma sapan yerlere cekiyorlar. keza girmis olsak bile can guvenligi bu yahu. elbette girecekler.

tolga'nin seyirciler ile dalasindan once en az 4 kornerde devamli tribunden birseyler atildi ve oyun durdu. resmen kornek filan kullandirmadilar. fenerbahce taraftari avantajli halde iken anlamsiz bir bicimde takimi yakti resmen.

ki fenerbahce taraftarini dogrudan suclamak da yanlis. bunu her takim taraftari yapiyor. biz hukmen kaybettik, trabzon kaybetti. sira da fenerbahce de iste.

normalde tek basina boyle birsey yapmayacak insanlar toplu halde sacma sapan isler yapiyorlar. o atanlara sorsan simdi buyuk ihtimalle "ulan biz ne yapmisiz ya" diyeceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 22 Nisan 2018; 23:26:45 >

• ben hayatımda böyle kolpa kaçış görmedim

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    İlla hemen sedyeye mi binmesi gerekiyor, sonradan kendisini kötü hissetmiş, başı dönmüş falan olamaz mı, her şeyin anında mı olması lazım? Biraz empati lütfen.
  • Normalde hakem çok oğru bir iş yaparak ilk kornerdeki yabancı madde atıldığında temsilciyi çağırdı, tekrarında yardımcılarını çağırdı. 3. kez yabancı cisimler yedek kulübesine atıldığında ise içeri girdi ve tatil etti. Bırak dikişi, eğer kimseye yabancı cisim gelmeseydi bile o cisimlerin 3. kez atılmış olması bile (hakemin 3 kez ihtarı sonrası) maçın tatil hakkını ortaya çıkarıyor. O nedenle o gün stadda böylesi bir Fener taraftarı varken Şenol Güneş'in rol yapmasına gerek yok. yaptığını da sanmıyorum, umarım Fenerbahçe tarihi bir ceza alır yoksa bu olayları yaptığı takım Çekişkezekspor felan değil 2-3 maç sonra unutulup geçsin, Beşiktaş camiası var karşında ciddi söylüyorum bu olayın üzerinin kapanmasına felan çalışılırsa BJK'de bu olayı kan davasına dönüştürecektir, Vodafone Arena'daki ilk maçta Aykut Kocaman ve FB yöneticilerine karşı bugüne kadar görülmemiş derecede olaylar yaşanır. Kimse bunu görmek istemiyor ama gerçek bu maalesef.

• Valla arkadaşlar başka bir konuda da yazdık. Fanatik bir Galatasaraylıyım. Fatih hocayıda çok severim. Bakın böyle bir şeyi Fatih hocadan beklerim,Şenol hocadan beklemem. Tolga suç atanlar olmuş. Twitterda tam cepheden olayların başlangıcı bir video gördüm bulursam ekliyeceğim. Seyirci Tolga'ya sataşıyor adam maçı izlerken. Bu fener yönetimi baktı fetö işi tutmadı iyice saçmalamaya yine kendilerini küçük düşürmeye başladı. Hükmen mağlubiyet gelsin mağdur edebiyatı oluşsun diye uğraşıyorlar. Yoksa Beşiktaş zaten evire çevire yener bunları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada bir tezgah var .bjk mi yaptı fb mi yaptı muamma

• Tiyatro

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

ben hayatımda böyle kolpa kaçış görmedim

Muhtesem ya bu

• bilin bakalım hangi stadta oldu? eric geretsin kafası yarılmasına rağmen dimdik durdu ve maçtan sonra yaralanması ile ilgili soruya esprili bir şekilde "nişancı" dedi. şenol güneşin olayı fazla abartılı buluyorum.

• Herkes gecmiste su oldu, gecmiste bu oldu diyor... Ya kardesim gecmiste bir yanlis yapilmissa bu yanlis devam mi etmeli yani? Ilkokulda derdik "ama Ali de yapti"...

Bu millette sorgulamak diye bir sey yok, hukuka, adalete guven, hicbir sey kalmamis. Gecmiste ne olduysa oldu. Zaten gecmiste bu ulkede olanlarin alayi yanlis oldugu icin bu ulke bu hallerde.

Bugunku skandal karar ulkenin icinde oldugu cikmazi bir kez daha gozler onune serdu. Daha acisi bu karari savunanlar. Benim artik hicbir umudum kalmadi bu ulkeden. Bunlar maalesef iyi gunlerimiz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.