Şimdi Ara

Gs'liler Şenol Güneş dikiş olayı için ne düşünüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maçi hukmen ve tatil ettirmek icin yarik kafa dikiş numarasi mi yapti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek gerçek rakibimiz,ebedi dostumuz ezeli rakibimiz gibi ifadeler kullansaydın daha rahat yancı bulurdun
  • Bilemiyorum Altan bilemiyorum. Ortada çok büyük suç var. Şenol Güneş’i sevmem ama böylesine bir tezgaha alet olacağını da sanmıyorum. Konuda uzman da değiliz ki dikiş ile ilgili kesin kanıya varalım. Adam 65 yaşında fenalaşması panik yapması doğal. Bu olayların bahanesi olmamalı artık.

• Benim maç boyu gördüğüm caner vs paso tahrik ettiği burası türkiye burda ne derbiler oynandı. Sen çıkıp adam gibi top oynamayıp bu yollara gidersen olacağı bu.

Şenol güneş konusu tam bir muamma her gün yeni birşey çıkıyor ve beşiktaşlı yöneticilerin dedikleri gibi olmadığı gösteriliyor durum değişik.

Yapılanlar yanlış ama gelen takımda haddini bilecek.

Bu şahsi görüşlerim.

Ama bir Galatasaray'lı olarak görüşüm ise yorum yok. Çünkü yarın bir gün bizim stadtada olur tahrik edilen her yerde olur o yüzden bu konuda Galatasaray'lı olarak yorum yapacaksam tarafsız kalmak en iyisidir.
  • Bence ilk başta olayı bu hale getirmek yoktu aklında. Ama sonra olaylar büyürse ve takım bu nedenle sahadan çekilirse hükmen galip gelebileceğini düşündü ve bu noktaya gelindi.

Tabiki bu benim fikrim, olayların savunulacak tarafı yok ve gereken ceza verilmeli.

• Seneye Ali Samiyende ki Gs- Fb maçında Volkan yedek kulübesinden çıksa ; Tribünlere el kol yapsa sövse yetmese tribünlerin üzerine yürüse Gs taraftarı ne yapar ? O Volkan oradan çıkabilir mi ?

Bunun üzerine Aykut Kocaman ayırırken yabancı cisim gelse maç tatil olsa Fener 3-0 hükmen kazansa neler olur ?
  • Maçı izlemedim olayları tam bilmiyorum yani ancak paylaşılan fotoğraflar bana gerçekçi gelmedi.

Geçen yaz kafamı dolabın sivri köşesine çarptım baya hızlı şekilde tabi vurduğun yerden direk kan fırladı kısa süreli baygınlık da geçirdim.Hastanede dikiş atılmadı ama hem iyice kanadı hemde kocaman şişti.Fotoğraflarda ise çelişkili durumlar olmakla birlikte inandırıcı gelmedi.

Olayları tasvip etmiyorum ama dikiş falan abartıldığını düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tiyatro oldugunu sanmıyorum. Stadın her yerine o kadar kurmaca bir senaryo kurmak zor. Tam bir rezillik.

Ama bunun Fenerbahçe ile alakası yok. Yakın tarihte Galatasaray taraftarının da Beşiktaş taraftarının da Trabzon taraftarının da rezillikleri mevcut. Ülke aynı ülke insan aynı insan sadece isimler farklı. Afedersiniz ama ülke tam bir cahil sürüsü. Böyle millet oldukça doların euro nun çıkışları , ülkenin durumu gayet normal.. Herkes aynı şeyin farklı renkleri.
  • Numara oldugunu dusunmuyorum

• numara olduğunu sanmıyorum ancak ortada photoshop olduğu bariz belli fotoğraflar dolaşıyor. onlara dikkat etmek lazım iki tarafın da tahrik olmaması açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venerable

Bilemiyorum Altan bilemiyorum. Ortada çok büyük suç var. Şenol Güneş’i sevmem ama böylesine bir tezgaha alet olacağını da sanmıyorum. Konuda uzman da değiliz ki dikiş ile ilgili kesin kanıya varalım. Adam 65 yaşında fenalaşması panik yapması doğal. Bu olayların bahanesi olmamalı artık.
    Altan kim

• Herşey bir kenara asıl mesele Tolga Zengin. Güvenlik personelini dövmek falan. Umarım bedel ödetirler. Bir değil iki değil bu herif.
  • Beni zerrre alakadar etmiyor
  • valla yıllarca kadıköy de yaptığınız hır-güre tiyatroyla karşılık verdiler, bence doğruda yaptılar.. keşke bizimkilerin aklına böyle bir şey gelseydi de önce biz yapmış olsaydık. yıllarca başta biz olmak üzere bir çok takım neredeyse oradan tekme tokat yenilerek ayrıldı,

aslında sizin dilinizden biz anlarız ama neyse, dur bakalım bjk bu olayın üstesinden gelebilecek mi merak ediyorum..
  • Kardeş yaptik

• quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Seneye Ali Samiyende ki Gs- Fb maçında Volkan yedek kulübesinden çıksa ; Tribünlere el kol yapsa sövse yetmese tribünlerin üzerine yürüse Gs taraftarı ne yapar ? O Volkan oradan çıkabilir mi ?

Bunun üzerine Aykut Kocaman ayırırken yabancı cisim gelse maç tatil olsa Fener 3-0 hükmen kazansa neler olur ?
    Sanki Fener şimdiye kadar hiç tahrik yapmamış gibi konuşuyorsun.
    Daha geçen yıl Van Pörsük kendi kırmızı kart görecek tahrik yapıp sonra Tosiçi oyundan attırmadı mı?
    Ardından pişkin pişkin Beşiktaş taraftarına dönüp yalama hareketi yapıp taraftarı tahrik etmedi mi?
    Forumdaki Fenerli taraftarlar bu hareketi imzalarına, avatarlarına koymadılar mı, gifini yapıp Beşiktaş forumlarına atmadılar mı?

Fenerin yıllardır Beşiktaşa yaptığı tahriki Beşiktaş bir maçta ödetecek.

• ortada dolaşan fotolar garip, birinde hiç yarık yok dikiş atmışlar, diğeri soslu tavuk gibi beyni gözükürcesine açılmış adeta vs vs.

kafasına bişey geldi belki ama öyle yerde debelenmesi , sedyeye yatırmak vs abartının da abartısı. Tolga olay çıksın diye kasmış ta kasmış. tolganın başlattığı olay ve 1 seyircinin halt yemesi yüzünden fener hükmen mağülup sayılırsa ne ala memleket olur. bundan sonra geride olan tribünü tahrik etsin 2 madde yesin maç tatil olsun. ohh misss....
  • Rakip takıma ne düşünüyorsunuz diye sormak yerine biz niye karşı takım 10 kişi ve skor bize yetiyor iken böyle bir saçmalığın içine girdik diye sorsanız daha mantıklı olacak bence

• her şey çok güzel olacak 'ın ünlü repliğidir

"bilemiyorum altan "
  • Benüim görüşüm olaylara komplo yok efendim kurmaca diyenlerin psikolojik problem yaşıyor olma olasılığıdır.Fenerbahçeye en ağır cezalar verilmelidir.Ha şu da var biz yıllarca o lanet şükrü saraçoğlunda neler gördük.Kimse ses çıkartmadı.Tabi hoca yaralanınca farklı oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.