Şimdi Ara

GS Para Kredi Kartı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
347
Cevap
32
Favori
26.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • online puan görünmeyenler; kart internet alışverişiine açık olup olmadığını kontrol edin. bazen bunu unutup bakıyoruz o yüzden görünmüyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 20 Eylül 2024; 23:53:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampanya katilimi sms i geldi.ondan sonra işlem yaptım.500 puan kazandınız ve yuklendi sms i de geldi.ancak karta gelen bir puan yok.bunun da mi bir süresi var acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Hocam cardfinans uygulamasında görülüyor puanlar yüklendikten 1 gün sonra Parama atılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba1993 kullanıcısına yanıt

1 gün sonra .teşekkürler hocam bilgi için.param hesabım kapali maalesef.. bir ara kapatmıştı param .tekrar açılabilir mi denemedim hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 21 Eylül 2024; 11:44:36 >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım.

Eğer ki olmazsa cardfinans üzerinden kartı online alışverişe kapayıp açın

Teşekkürler hocam. Yarın olsun bakalım.yuklenince deneyeceğim

• alisverisadami A kullanıcısına yanıt
    Kart gelmeden alışveriş yapabildiniz mi bende hata veriyor kampanya mesajı da geldi

• Ziong kullanıcısına yanıt
    yav tarih ne farkeder, adam kartı kapatmayacan demiş.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Hocam siz devam edin böyle :)

• Kartın kapatılmayacagi tam olarak nerede yazıyor.yoksa öyle mi yorumlandı.

• Eldezenfektani E kullanıcısına yanıt

Diğer arkadaşlar yapmış.Şifre belirleme gerekebilir belki.Benim sim blokesi var hat değiştiğim için yapamıyorum.Sim bloke de sadece atm yada şubeden kalkıyormuş o yüzden kaldıramadım.

Kampanya kapsamında satın alınan ürün ve hizmetlerin iptal ya da iade edilmesi durumunda, kazanılan ParaPuanlar ürünün tutarıyla orantılı olarak geri alınacaktır. ParaPuan’lar harcanmış ise, ilgili tutar harcama yapılan karta ParaPuan borcu olarak yansıtılır.

Bu yazıya göre öyle yorumlamışlar.Ancak burda yapılan harcamadan bahsediyor.Puan kazanmak için yaptığımız harcamada iade olmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.Ben de 1-2 ay sonra kapatacağım.

• alisverisadami A kullanıcısına yanıt

Ben de sizin gibi düşünüyorum hocam.Tesekkurler

Hocam merhabalar puan yeni yüklendi param üye oldum para yükle adımında puan ile alakalı bir bölüm gözükmüyor. Kart puanlarıni yüklemek için ayrı bir bölüm yok değil mi? 1 gün sonra tekrar deneyecegim

• Paramı kapatmış olabilirler, millet çok yüklendiyse

insanlar ikiye ayrılır; devam edenler ve şartları okumayanlar

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Şartlardan haberim var hocam merak etmeyin ancak 11 ay sonra gidipte 500 lirayı alacaklarını zannetmiyorum kartı iptal ettim diye. Hadi en kötü senaryoyu düşünelim aldılar diyelim. Şimdiki 500 lira ile 11 ay sonraki 500 lira aynı değerde olmayacağı için yine ben kârda oluyorum. Umarım anlamışsınızdır. Ancak ben buna rağmen almam diyorsanız saygı duyarım tabiki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Niye bir "yaygara" koptu gidiyor anlamıyorum arkadaşlar haberiniz yok ise 180 gün boyunca hareket görmeyen kartlardan aidat alınmaz puanı kullanır sonra da kenara atarsınız en kısa ve kesin çözüm bu üstüne de 6 ay kapatmama taahhüdüne parapuan alırsınız zaten ilk yıl aidat yok 700 (bana 700 teklif edildi 500 de çıkabilir) 500 de ilk harcamaya max 1200 TL parapuan alır kartı da kullanmamak üzere nadasa atarsınız

GS Para Kredi Kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 21 Eylül 2024; 13:48:22 >

hayır, dediğin mantıklı geldi, 11 ay sonra enflasyon farkından bile kurtarır.

buna da başvurduk.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.