Şimdi Ara

GS Para Kredi Kartı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
32
Favori
26.189
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    puan harcamak da hareket değil mi ? evet bazı bankalarda yiyordu bu taktik ama qnb 'de de aynı mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

puan harcamak da hareket değil mi ? evet bazı bankalarda yiyordu bu taktik ama qnb 'de de aynı mıdır ?
    E yine değişen bir şey olmuyor ki? GSPara kartın zaten ilk yıl ücreti yok puan hareket sayılsa bile puanı kullan sonra kenara at
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    Hocam 700 lirayi nasil aldiniz? Gspara kredi kartını iptal etmek isteyipte mi aldiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziong

Hocam 700 lirayi nasil aldiniz? Gspara kredi kartını iptal etmek isteyipte mi aldiniz?
    Kapatmama taahhüdüne evet
    Gelen 500 Puanı harcayıp kapatmak istediniz ve size bunu teklif ettiler doğru mu anladın hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziong

Gelen 500 Puanı harcayıp kapatmak istediniz ve size bunu teklif ettiler doğru mu anladın hocam?
    Hayır dün kapatacaktim sms gelmedi diye o zaman teklif ettiler sabahta sms geldi
    Tamamdır aklımızda olsun teşekkürler :)
  • Ne kadar harcama yapmamız lazim acaba ? Puan gelenler kaç tl harcadı
  • Eldezenfektani E kullanıcısına yanıt

Hocam limit yok galiba. Ben 51 tl harcadım.puan kazandınız sms i geldi.puanlarin yüklenmesini bekliyorum.

Hocam buna paraf hiç uymuyor yalnız, kullanmadıgım halde aidat yansıtıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Hocam buna paraf hiç uymuyor yalnız, kullanmadıgım halde aidat yansıtıyorlar.
    Eğer 180 gün boyunca hareket görmedi ise BDDK ya yazın derim iade etmek zorundalar çünkü kullanmadığınız karta hareket görmeyen karta aidat alamaz yasal değil
    Eyvallah alışveriş sözü yerine, bunu deneyelim bakalım..
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

bu metinden kart aidatı ile ilgili bir çıkarımı nasıl yaptınız? Ben sadece puanı kazandıran alışverişi iade etmeyeceksin çıkarımını yapıyorum.

• Broon kullanıcısına yanıt
    bir yanlış başka yanlışa yönlendirmiş. aynen, puan kazanımı harcaması iptali için konuşuluyor
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Bende de aynısı oldu.

SMS'i beklemeden harcama yaptık. İlk harcama boşa gitti yani.

Neyse sağlık olsun.

• Eğer normal qnb kartı yerine tercih edecek varsa dikkatli olsun çünkü hiçbir sektörde taksitli alışveriş sunmuyor. Ben de sırf taraftar kart olduğu için tercih ettim, bu durumu fark eder etmez iptal ettirdim. Herhangi bir puan kazanımım da olmadı zaten, o maksatla alacak varsa değerlendirebilir.
  • banka karti vermiyor mu? herhangi bir yerde goremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 21 Eylül 2024; 18:57:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

banka karti vermiyor mu? herhangi bir yerde goremedim

Ben arayıp sordum henüz başvuru yapılamıyormuş ilerleyen günlerde açılacakmış mh öyle söyledi
  • 500 TL para puan hangi online alışveriş sitesinde geçiyor bilginiz varmı Trendyol'da geçmiyor.
    Yukarda bir arkadaşın dediği gibi taksit yok Trendyol'da denedim mesela elimde cardfinans go kart var taksit yapıyor bu kart Finansbank'ın olmasına rağmen taksit yok.birde Trendyol'da puan'da gözükmüyor,ama cardfinans Trendyol kartın puanları gözüküyor.
    Online alışveriş yapamazsam mecbur ya carfour yada Koçtaş'dan alışveriş yapacağım.
  • kutup ayısı kullanıcısına yanıt

Kartın QNB entregrasyonunda sıkıntı var gibi görünüyor, çünkü puan aktarımı yapmaya çalışırken de GS karta hata alıyor MH.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.