Şimdi Ara

GS Para Kredi Kartı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
32
Favori
26.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müşteri hizmetleri aradı uygulamayı kurup müşteri adımlarını tamamlamamı istedi.

ben yoğun olduğum için erteledim sizdede aynı prosedürü uyugladılar mı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: iczeleven

Eğer normal qnb kartı yerine tercih edecek varsa dikkatli olsun çünkü hiçbir sektörde taksitli alışveriş sunmuyor. Ben de sırf taraftar kart olduğu için tercih ettim, bu durumu fark eder etmez iptal ettirdim. Herhangi bir puan kazanımım da olmadı zaten, o maksatla alacak varsa değerlendirebilir.
    QNB'nin diğer kartları taksit yapıyor ama GS kart mı taksit yapmıyor?
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    hocam kartı dün aldım sms gelmedi 10₺ harcama yapmıştım.
    Sms ne zaman geliyor acaba
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Birçok e-ticaret sitesinde denedim, yalnızca tek çekim gösteriyor. Hali hazırda qnb'nin farklı kartlarına da sahibim, sitesine göre vadeli veya vadesiz birçok taksit imkanı sunuyor fakat gspara kart sadece tek çekim görünüyor. Zamanla değişir mi bilmem, mantıken değişmesi gerekir aksi halde fazla anlamsız.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Bana 26 saat sonra sms geldi

Kampanya katilimi sms i

• Kartı teslim alan oldumu 1 hafta oldu başvuralı gelen giden yok birde hangi kurye firması getiyor.
  • kutup ayısı kullanıcısına yanıt
    PTT getiriyor diye mesaj atıldı bana ama PTT nin getirmesi seneye kart aidatına denk gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzaypatronu

hocam kartı dün aldım sms gelmedi 10₺ harcama yapmıştım.
    Sms ne zaman geliyor acaba

Yaklaşık bir gün sonra geldi.

• Olayı çözdüm hocalarım

QNB uygulamasında kart kurye de yazdıği sürece param uygulamasına puan yüklenmiyor ne zaman o yazı gidiyor o zaman işlem yapılabiliyor. Bu arada kartı daha gelmeden yazı kalkıyor muhtemelen kartın basılması yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: jhonturk

Olayı çözdüm hocalarım

QNB uygulamasında kart kurye de yazdıği sürece param uygulamasına puan yüklenmiyor ne zaman o yazı gidiyor o zaman işlem yapılabiliyor. Bu arada kartı daha gelmeden yazı kalkıyor muhtemelen kartın basılması yeterli
    🤣 Onunla alakası yok karta uygulamadan şifre alman daha doğrusu şifre gönder demen yeterli kart kuryede veya basım aşamasında olması önemli değil şifre aldıktan sonra istediğini yapıyorsun yani kısaca olayı az yanlış çözmüşsün 😉
  • Arkadaşlar bu kartta Qnb finasbankin kendi uygulaması üzerinden tüm işlemleri yürütebiliyor muyuz? Gs para diye ayrıca bir mobil uygulamadan bahsetmişler yoksa oradan mı? Banka uygulaması hariç ikinci uygulamalar la pek güvenemiyorum da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *EKSeLaNS* -- 26 Eylül 2024; 11:39:2 >
  • hepsiburada cüzdan harcamayı saymadı, hatta gelen mesajda "para transferi" olarak geçiyor.
    başka yerden harcayayım ben de.

edit = passolig'e 10 tl attım. yedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 26 Eylül 2024; 11:58:2 >
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    şifreyi almıştım. harcamayı yaptım. puan geldi. ama param'da puan bilgisi bulunamadı diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

şifreyi almıştım. harcamayı yaptım. puan geldi. ama param'da puan bilgisi bulunamadı diyor.
    Puan gelmedi puan yarın yatacak mesaj gelse bile puan 500 TL yani yarın yatar kısaca param ın puan bulunamadı demesi normal
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    puan anında yattı, puanHarca uygulamasında harcadım bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 26 Eylül 2024; 13:12:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

puan anında yattı, puanHarca uygulamasında harcadım bile
    Bizde mesaj gelmesine rağmen ertesi günü puan yatmıştı size anında yatmış demek ki
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

banka uygulamasında puan görünüyor puanharca uygulamasında görünmüyor sizde böyle bir sorun olmuş muydu?

• fixers kullanıcısına yanıt
    hocam harcamayı yaptım bile diyorum
  • Arkadaşlar bu kartta Qnb finasbankin kendi uygulaması üzerinden tüm işlemleri yürütebiliyor muyuz? Gs para diye ayrıca bir mobil uygulamadan bahsetmişler yoksa oradan mı? Banka uygulaması hariç ikinci uygulamalar la pek güvenemiyorum da
  • Ben beceremedim, kartım 20 gündür basım aşamasında, sanalada 3d sms gelmiyor.  

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.