|
GS Para Kredi Kartı (8. sayfa)
-
-
eğer Gs'ye özel kampanyalar varsa belki sadece Gs uygulamasından katılınabilir. onun dışında tüm işlemleri Qnb mobil uygulamadan yapabilirsiniz. -
ben qnb mobilden bu daha elime gecmemis ve sifre olusturmadigim gs kredi kartina bagli sanal kart olusturdum ve sanal kartla alisveris yaptim, ustunden de bir gun gecti. henuz puan gelmedi. sanal karta puan vermiyor olabilir mi
-
olabilir, ben kartın kendisiyle yaptım alışverişi, numaraları gözüküyordu. -
Bu gibi durumlarda qnb'nin web sitesinden talep oluşturun, ortalama 1-2 iş gününde çözüme kavuşturuluyor. Gireceğiniz bilgilerin eksiksiz ve doğru olduğundan emin olun.
www.qnbfinansbank.comSizi Dinliyoruz | QNB Finansbankhttps://www.qnbfinansbank.com/bize-ulasin/bize-ulasin/sizi-dinliyoruz?id=3 -
1 TL Amazon hediye kartı aldım puan geldi. -
1 yıl dolmadan, aidat ödemeden kapatabilecek misiniz? -
180 gün kullanılmayan karta aidat alamazlar ben puanı kullandım sonra da direkt nadasa atacağımquote:
Orijinalden alıntı: Bella Ciao
1 yıl dolmadan, aidat ödemeden kapatabilecek misiniz? -
Kart onaylandıktan sonra ne yapacağız, mesaj gelmesini mi bekleyeceğiz? -
Evet kampanyaya katılımınız sağlanmıştır mesajı gelmeden yapılan harcamaları sayıp puan vermiyor ama Dijital q üzerinden yazisin kapatmama taahhüdüne parapuan teklifi varsa (yüksek ihtimalle vardır) 500 ya da 700 TL parapuan daha alırsınız bu arada bu kampanyaya katılımınız sağlanmıştır mesajı da kart onaylandıktan 2 gün sonra geldiquote:
Orijinalden alıntı: Bella Ciao
Kart onaylandıktan sonra ne yapacağız, mesaj gelmesini mi bekleyeceğiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 26 Eylül 2024; 20:52:43 > -
Hocam gece başvurdum halen degerlendirmede gözüküyor enpara trednyol kredi kartım var zaten
-
kuryeden teslim almadan QR ile ödeme deneyeceğim. Fiziki kart olmadan fiziki mağazadan puan kullanabilen oldu mu?
-
Parama niye uğraşıyorsunuz, sonuçta para çekilemiyor? -
Bende enparanin karti var acaba bana cikar mi? Ayni banka iki farkli.kart verir mi limit onemli degil.
-
kampanya katılım sms'i geldi ardından amazon 1-tl alışveriş yaptım akabinde kartınıza puan yüklendi mesajı geldi
şuan qnb finansbank uygulamasında parapuan görünmüyor beklemedeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 27 Eylül 2024; 14:20:50 > -
Katılım sms' i başvurudan ne kadar sonra geldi? -
2 gün
-
Yazan oldu mu bilmiyorum ama finans hesabınız yoksa GSpara hesabı açanlar ilk finans müşterisi avantajlarından yararlanabiliyor. 6 ay 0 faiz 20bin₺ veriyor. 100₺ tahsis ücreti 218₺ sigorta. İlk ödeme tarihini 1.5 ay ileri atabiliyorsunuz. QNB nin kendi mobil uygulamasından kredi başvuru kısmından 20bin 6 ay seçince 0 faiz çıkacaktır -
insan ekstaradan bi limit verir qnb ve enparayla ortak limit olarak onaylandı -
Arkadaşlar 500lira puanı alıp kullandım sonrada nasılsa işim olmayacak kartla artık diye arayıp iptal ettirmek istedim.
700 lira puan daha verdiler 6 ay kapatmama sözüne karşılık.
Bir sene zaten aidat gelmeyecek, kabul ettim.
6 ay sonra iptal ettiririm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X