Şimdi Ara

Gs uluslararasi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkafaslar siralamam 13k eger boun sosyoloji gelmezse gs uluslarasi yazmayi dusunuyorum. Fakat dilinin fransizca olmasi ve yurdunun olmamasi gibi faktorler aklimi celiyor. Fikri olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up?

• Kyk da kalabirsen cikarsa ben tavsiye ederim tabi fransizca da ogrenirim diyorsan bu arada gecen sene kac k ile almis

• sermetabi S kullanıcısına yanıt
    Galatasarayın Fransızca seviyesini biliyor musunuz? Benim İngilizcem upper-advanced arası bir şey sanırım boun yazacağım o yüzden önce ama gelmeme ihtimaline karşı Galatasaray düşünmeye başladım Fransızcam da temel düzeyde yani sürünür müyüm hazırlıkta Galatasarayda ,
    bir de Galatasarayın hangi bölümlerini önerirsiniz? :) teşekkürler
  • Valla galatasaray diyoruz boun ingilizcesi nasilsa gs fransizxasi oyledir bence uluslar ve sosyoloji iyifir gs de

uluslararasi 4100
    siyaset bilimi 6500 hocam

• E soralaman tutmiyor zaten

ygs siralamam 13 k kardesim

• Güzel bölümdür...

Hariciye şansın yüksek...

Lakin fransızca zordur, düşündüğünden daha zordur, ki istediğin bölümden mezun olduğunda hem fransızca hem ingilizcenin çok üst düzeyde olması gerekir...

Bunu göze alıyorsan önerilecek bir bölüm...

Kolay gelsin...
  • serbes S kullanıcısına yanıt
    ben akademide devam etmek istiyorum da her turlu ust duzey yabanci dil gerekiyor zaten

• buytres B kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz bölümden akademisyen tanıdığımda var, mezun olup dış işlerinde görevli olanlarda...

Lakin hepsi gsl yada frankofon liselerinden...

Açıkçası üniversitede fransızca öğrenip mesleğinde ilerleyen kimseyi tanımıyorum...

Olmayacak anlamında değil, bilgim yok anlamında...

O nedenle fransızcanın zor olduğunu vurgulamak istedim, kritik nokta sizin bu dile ne kadar adapte olacağınız...

İşletme iktisat iletişim vb bölümlerde bu tolere edilebilir lakin istediğiniz bölümde çok zor...

Şansınız bol olsun...

Not: Sanırım artık gsu da hazırlık sadece 1 yıl...
  • Arkadaşlar gs sosyoloji veya uluslararası hakkında bilgisi olan var mı? Mezunlar ne yapar ne eder? iş imkanları iyi midir? GSÜ Sosyoloji pişmanlık mıdır sizce?
  • Arkadas vardi bizim bir yil sonra ege psikolojiye gecti

• Kültürel adaptasyonu da gözden kaçırma derim, ne gsüden mezun olan aç kalır ne de fransızca öğrenilmeyecek bişe değil. Upper adv olan öyle böyle zor da olsa öğrenir fransızca.

• amma taktınız fransızcaya zor olsada öyle böyle öğrenilir. Ben az bişi biliyorum.Önemli olan iş imkanları ve mezun olunca neler yapacagın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.