Şimdi Ara

GSM firmasının kurumsal şifresiyle 50 milyon kimlik bilgisi çalındı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
7.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülke ülke degil ki afrika ülkeleriyle kapisiyoruz guvenlik olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Bir insan emin olmadığı birşeyden, varsayımlarla neden birilerini suçlar?

Neymiş 50m aboneye en yakın Turkcell'miş, kaybettiği aonelerle 50m edermiş hmmmm... Ne senaryo ama.

Dikkat et ben Turkcell çaldırmadı demedim, büyük bir kısmı ondandır. Ama O 50m abone 3 operatöründe aboneleridir "bana göre.."

Herneyse belli olmayan birşey için tartışacak değilim.

İyi de biri diyor haber de bir kaçı demiyor. İyi okuyun haberi

• ulke ulke degil diyenler buyursunlar Ermenistan'a veya daha yakini asillarinin bulundugu Kobane ve Kamisli'ya gidip orada yasasinlar.Adinda TURK olan herseye bu kadar acikca saldirip alerji otesi kin ve garez besliyorlarsa..Neden Ingiliz Vodafon 'un adini hic anmiyorlar acaba yahu?50 Milyona en yakin 35 Milyonmus ivir zivir kivir..yuh yahuu ...arada 15 milyon fark var!!..Ilkokul cocugu seviyesinde matematik bilmeyen ama ulke Afrika ulkesi oldu diye agzinda kopukler saldiranlar..Devrim arabasi, Vecihi Hurkus ve Nuri Killigil isimleri size bir sey hatirlatmiyorsa ve ulkeyi milleti devleti begenmiyorsaniz ,Facebook'un 250 milyon kisinin bilgilerini lupluplettirdigi ABD'nize babanizin yanina gidin kabul ederse eger sizleri,cunku Kobane de Kamisli 'da sizinkilerin sozde devleti var ama Afrika'dan da cok cok gerilerde oldugu icin telefon etmek alisveris etmek icin bizim ulkemize geliyorlar , gidin bir bakin isterseniz!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Yargı sisteminin bunlara ağır cezalar vermesi lazım.. Hatta müşteri mağdur edildiği için, müşterinin bilgileri çalındığı için müşteriye de tazminat ödemeli.. Tüm müşterilere 2 yıl içinde ödenmek koşuluyla örneğin 6'şar aylık ücretsiz hizmet sunmalı.

Bu nasıl sistemmiş ki şifre ele geçirilip milyonlarca abonenin verisine ulaşılıyor. Bu bile başlı başına kişisel verilen gizliliğinde risk taşıyor. Bu şifre ile verilere erişmek rastgele bir internet erişimiyle nasıl mümkün oluyor?
    Aslında baya sıcak fırsat.Bu işi bizim ölücüler yapar bence.Tazminat istiyoruk ulannnn !!! Şaka maka rezalet cidden.

• FETO-PKK-YPG sosyal medya trolculeri deepfake'ler Ataturkcu /Kemalist gorunerek Asalaci kimliklerini Mossad'ci kimliklerini saklamaya calsianlar DH sitesinin yorum bolumunu cok mu sevmisler acep nedendir?

• Vodafone olabilir her türlü abuk subuk numara aradığına göre

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErgunOz

ulke ulke degil diyenler buyursunlar Ermenistan'a veya daha yakini asillarinin bulundugu Kobane ve Kamisli'ya gidip orada yasasinlar.Adinda TURK olan herseye bu kadar acikca saldirip alerji otesi kin ve garez besliyorlarsa..Neden Ingiliz Vodafon 'un adini hic anmiyorlar acaba yahu?50 Milyona en yakin 35 Milyonmus ivir zivir kivir..yuh yahuu ...arada 15 milyon fark var!!..Ilkokul cocugu seviyesinde matematik bilmeyen ama ulke Afrika ulkesi oldu diye agzinda kopukler saldiranlar..Devrim arabasi, Vecihi Hurkus ve Nuri Killigil isimleri size bir sey hatirlatmiyorsa ve ulkeyi milleti devleti begenmiyorsaniz ,Facebook'un 250 milyon kisinin bilgilerini lupluplettirdigi ABD'nize babanizin yanina gidin kabul ederse eger sizleri,cunku Kobane de Kamisli 'da sizinkilerin sozde devleti var ama Afrika'dan da cok cok gerilerde oldugu icin telefon etmek alisveris etmek icin bizim ulkemize geliyorlar , gidin bir bakin isterseniz!!!
    Uzun uzun yazamam sadece sana '' Ver mehteri diyorum'' ben cok ınsanla ugrasıyorum işim dolayısıyla o yuzden bızım ınsanımız yalancı haysiyetsiz ıkı yuzludur cıkarcıdır bencıldır empati yetenegı yoktur, istisnalar olabilir tabiki ancak durum bu, sende insanlar ile ugraştıgın bır ıste calıs eger yalana dolana benım gıbı gelemeyen ınsan ısen kafayı yersin

• bu büyük bir skandal bir Avrupa ülkesinde bu yaşansa yer yerinden oynar. bizim ülkemizde ise sıradan normal bir durummuş gibi karşılanmış
  • e devlet üzerinden mobil hat sorgulaması yapın bakın bkalım sizin bilmediğiniz bir hattınız var mı?
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Haberde Turkcell'de demiyor.

Emin olmadan birilerine laf atmayın boşyere.

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Bak bu olabilir.

Vodafone hattımı taktığımda yok bilmem xxx cinsel ürünü şu kadar, evinize internet xxx firmasından xxx fiyatıyla, şu doktor şu hastahanede vs vs.. Vodafone hattımda bunlar gırla, engellemekten yoruldum.

• Dünyanın en ehemmiyetli ülkesi hemde en güvenli yersen.
  • HSBC de müşteri bilgi sızıntısı olmuştu. 2.7Milyon kişi. Tık yok. Varmı aranızda etkilenen...

• facebık ta allahın her günü bilgiler çalınıyor satılıyor veriliyor. adam ceza ala ala müftelası oldu cezanın.

• Telefon hattı almak için bayilerin kimlik fotokopisi almasına artık son verilmeli çok sıkıntılı bir olay. Bayide elin tanımadığın adamına kimliğini verip fotokopi çektiriyorsun.

Sonradan bilgilerin çalınması bir tarafa dursun bayidekiler kötü niyetli olsa başınıza her iş gelebilir. Bu kayıt işi fotokopi alınmadan e*devlet üstünden yapılmalı.
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Cidden bunların olacağını mı sanıyorsunuz? Kişisel veriler bilmem ne bu ülkede önemli şeyler değil. Burası Türkiye hatırlatırım. 1-2 güne unutulur bu olay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl haber?
    GSM firması da hangi GSM firması? İsim vermekten neden çekiniyorsunuz? O halde bu haberi niye yapıyorsunuz? Bir de O2 firmasının sim kartını görsele koymak ne alaka?

• Cep telefonu çıktı, mertlik bozuldu.

Gizli kapaklı tek bir şey kalmadı, face, twet, instg, youtube, siteler vs vs .
  • Mesela bizim burda 2 Turkcell bayiisi var ve ne zaman bayiiye gitsem bayiideki elemanlar komple değişmiş oluyor, bayii sahibine sebebini sorduğumda elemanlar yer degiştiriyor dedi.Türk Telekom veya Vodafone'da çalışanlar hep sabit aynı adamlar. Ha bu heryerde mi böyle bilemiyorum, benim burada gördüğüm durum bu.

Belki sadece Turkcell'desir, belki TT ve Vodafone'dur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.