Şimdi Ara

GSM operatörlerine ait proxy ayarları var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere bankacılıkta cep şube dönemini yaygınlaştırmak için bankalar wap üzerinden yapılan EFT/Havale işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirmekte. Ben bu avantajı kullanmak istiyorum ama cep telefonumdan cep şubesine giremiyorum. Bir türlü ayarlarımı yapılandıramadım. Bunun için bilgisayarımı kullanmak istiyorum. Ancak o zaman da bankalar cep şubesine yalnızca cep telefonları ile erişebilirsiniz mesajını alıyourm. Bunu muhtemelen IP'ye bakarak anlıyor. Bunu aşmak için proxy ayarı kullanabilir miyim? GSM operatörlerine ait bilgisayar üzerinde çalışan proxy ayaları var mıdır? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ip ile değil telefon useragenti ile anlıyorlar. firefox için useragentswitcher tarzı bir eklenti ile tarayıcınızı iphone gibi gösterebilirsiniz
  • önerin için sağol onu uyguluyorum zaten. Akbank yiyorda Vakıfbank yemedi. Zaten useragnet'ı kullanmazsam cep şubesine daha girişte yakalıyor. Onu açınca ise şifre girerken enseledivakıfbankta. Eskidan Akbank'da öyleyi ben allem ettim kallem ettim dedim GSM operatörünü illa kullanmak zorunda mıyım ben iPhone'umla evdeki WiFi'mden girmek istiyorum dedim şikayette bulundum sonra onu değiştirdiler WiFi'den girilebilir yaptılar. Ama vakıfbank hala izin vermiyor WiFi'ye. Güvenlik sebebiyle WiFi aracılığıyla cep şubesine girişler engellenmiştir diyor. Bunu da anlamasının tek yolu IP. Muhtemelen GSM operatörlerinin kullanıdığı bazı IP'ler var. Senin IP'in onlardan biri değilse girişine izin vermiyor. Ben de bunu proxy ile aşabileceğimi düşündüm. GSM opratörünün IP'sini karşıya yollayacağım. Ama proxy'si var mı GSM'lerin bilmiyorum... Bilen varsa yardımcı olsun. GPRS ayarlarındaki Proxy sunucularını kullandım olmadı. Google'ı bile açmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogok87 -- 21 Aralık 2012; 16:40:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum giriş ve gsm onay sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.