ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ GİBİ PİYASADA BİRDEN FAZLA GSM NUMARASINI BİR KARTA KOPYALAYABİLEN DEVRELER VAR.BU GSM KARTLARININ İÇİNDE EPROM BULUNDUĞUNU DA ÖĞRENDİM. KOPYALAMA YAPILAN KARTLAR (SİLVER VEYA GREEN KARTLAR) BUNLARDA DA EPROM VS. MEVCUT. SORMAK İSTEDİĞİM BU KOPYALAMA İŞLEVİNİ YAPAN DEVRELER SATIN ALINAN SİLVER VEYA GREEN KARTLARIN EPROMLARINA OKUMA VE YAZMA İŞLEVİNİ YAPARAK KOPYALIYOLAR. ÖYLEYSE BİZ BU SİLVER VEYA GREEN KARTLARI KULLANMASAK VE BU DEVRELER YARDIMIYLA KENDİ SİM KARTLARIMIZDAN Bİ TANESİNİ RESETLEYİP İSTEDİĞİMİZ NUMARALARI BİR BİR KOPYALASAK, SONUÇTA BİZDEKİ KARTLAR TEK DEFALIK MI KOPYALANIYO; SİLİNİP Bİ DAHA YAZILAMIYO MU DA BU SİLVER VS KARTLARI KULLANIYORUZ.BİLDİĞİM KADARIYLA BU SİLVER VEYA GREEN KARTLARA BİRDEN FAZLA DEFALAR SİLİNİP YÜKLENEBİLİYOR.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
merhaba, silver ve green kartların içinde sadece eeprom değil, flash bellekli pic de bulunuyor bunun için defalarca yazılıp silinebiyor.. bizim kullandığımız kartlar ise sadece bir kez programlanabiliyor.
bir ince nokta orjinal sim kartların silinme şansı yok... 1 defa programlanıyor öyle kalıyor bozulana kadar..
quote:
Orjinalden alıntı: rusi
bir ince nokta orjinal sim kartların silinme şansı yok... 1 defa programlanıyor öyle kalıyor bozulana kadar..
quote:
Orjinalden alıntı: obiriks
quote:
+1
ben bunun devresini ve programını arıyom bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
+1
+10
quote:
Orjinalden alıntı: salagil
quote:
Orjinalden alıntı: koray35
quote:
quote:
+1
+10
+100
quote:
Orjinalden alıntı: icemg
quote:
quote:
quote:
quote:
+1
+10
+100
+1000
quote:
Orjinalden alıntı: header
quote:
Orjinalden alıntı: icemg
quote:
quote:
quote:
quote:
+1
+10
+100
+1000
+10000
Gercekten ilgiyle takip ettigim forum basliklarindan biridir elektronik.. Ama boylr birsey daha once gormemistim. Kendinize gelin arkadaslar.. Forumda "konu disi" bolumunde "en son kim yazi yazacak" gibi sizin yaptiginiza uygun bolumler var, orada degerlendirin potansiyelinizi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme