Şimdi Ara

GSM ve IMT-2000/UMTS İmtiyaz Sözleşmeleri İmza Töreni (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NitroNos

Arap ülkelerinin nüfusa ve yüz ölçümüne göre LTE geçme oranı ortada.

Kuveyt 4G LTE Geçme Oranı %86 Yüz ölçümü 17.818 km2 olan ülkenin nüfusu 2010 tahminiyle yaklaşık 2,7 milyondur.
    Bahreyn 4G LTE Geçme Oranı %79 Yüz ölçümü 765.3 km2 olan ülkenin nüfusu 2009 tahminiyle yaklaşık 1.3 milyondur.
    Katar 4G LTE Geçme Oranı %75 Yüz ölçümü 11.586 km2 olan ülkenin nüfusu 2014 tahminiyle yaklaşık 2.2 milyondur.
    Türkiye 4G LTE Geçme Oranı %0 Yüz ölçümü 783,562 km2 olan ülkenin nüfusu 2015 tahminiyle yaklaşık 78.8 milyondur.
    Güney Kore 4G LTE Geçme Oranı %97 Yüz ölçümü 100.210 km2 olan ülkenin nüfusu 2013 tahminiyle yaklaşık 50.3 milyondur.
    Japonya 4G LTE Geçme Oranı %90 Yüz ölçümü 377.944 km2 olan ülkenin nüfusu 2012 tahminiyle yaklaşık 126.7 milyondur.
    ABD 4G LTE Geçme Oranı %78 Yüz ölçümü 9,629,091 km2 olan ülkenin nüfusu 2015 tahminiyle yaklaşık 322.3 milyondur.

GSM ve IMT-2000/UMTS İmtiyaz Sözleşmeleri İmza Töreni

Zannediyorum ki araplar 4G geçmiş olabilir ama 3G'den daha düşük hızlarda nüfusun azlığı sebebiyle yüksek kotalı internetler sunmaktadır.

Araştırma yapmadan yorum yapan insanlar sinir ediyor beni

Oger telekom mu hizmet veriyor orda başka hangi operatörler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Tablo Kaynağı:http://blog.tamindir.com/turkiyenin-internet-hizi-hakkinda-bizi-dusunduren-seyler_9336/
    Üstteki LTE Geçiş oranı ise kaynağı:https://tr.wikipedia.org/wiki/LTE

Kuveyt ve Katar 4G hızı:
     GSM ve IMT-2000/UMTS İmtiyaz Sözleşmeleri İmza Töreni

Kaynak:http://www.techinside.com/4gnin-en-hizli-oldugu-ulkeler/

Çok boş konuşuyorsun dostum araştırma yaparsan sevinirim.Halen savunma şu arap ülkelerini

Kuveyt 6
    ABD 7
    nasıl grafik bu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi backend -- 14 Şubat 2016; 22:57:23 >

• asi_genc6134 kullanıcısına yanıt
    Katar'da Ooredoo ve Vodafone Var.
    Kuveyt'de Ooredoo , Viva , Zain Var.
    Suudi Arabistan'da Zain , Mobily , STC Var.
  • quote:

Katar'da Ooredoo ve Vodafone Var.
    Kuveyt'de Ooredoo , Viva , Zain Var.
    Suudi Arabistan'da Zain , Mobily , STC Var.

Katar'da lider kim
    Vodafone orda nasıl

• Amerika'nın Yüz Ölçümü:9,629,091 km2 Nüfusu 2015 tahminiyle yaklaşık 322.3 milyondur.
    Kuveyt'in Yüz Ölçümü:17.818 km2 Nüfusu 2010 tahminiyle yaklaşık 2,7 milyondur.

Çöl'de Ferrariye binmeye benzemez
  • asi_genc6134 kullanıcısına yanıt
    Katar ve Kuvet'te yaşamadığım için bilgim yok hocam.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Nüfusun azlığı tam olarak bu işleri zorlaştıran bir şey aslında. Ne kadar çok aboneye hizmet, o kadar k^ar olarak görülür bu işler.

Hızların düşük olmasının nedeni de yüksek kotalar. Bizim operatörler 100 GB kota verse hızların ne olacağını düşünüyorsunuz? Birkaç Mbit. :)

Araplar fiberdir, 4G'dir iletişim altyapısı olarak iyi olsalar da ülkemizde bir ticari kurum olarak bulunup amaçlarının kullanıcılarını sağmak ya da kibarcası ile para kazanmak olduğunu unutmamalı.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hocam Estonya 4G LTE Geçme Oranı %74 Yüz ölçümü 45.226 km2 olan ülkenin nüfusu 2009 tahminiyle yaklaşık 1.4 milyondur.

http://www.radikal.com.tr/yazarlar/m-serdar-kuzuloglu/internetle-gerceklesen-bir-basari-oykusu-estonya-1107792/

Okuyunuz.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğim Kuveyt vs. arap ülkeleriydi. :)
    İstanbul/Kadıköy'de yaşıyorum ama bizim burda baz istasyonu kurmak sıkıntılı. Birtek Türk Telekom camii'nin üzerine koymuş ve 3G sağlıklı bir şekilde o kullanılıyor. Turkcell 3G bir iki diş, Vodafone 3G ise hiç yok. Bilgi için teşekkür ederim, bakalım ne olacak.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    O zaman yakın bölgelerdeki istasyonları güncelleyeceklerini düşünüyorum, o sayede biraz daha iyi hizmet verilebilir o bölgede çünkü.

Zavallı insanlar, baz istasyonu istemiyorlar diye testislerini kızarttıklarının farkında değiller. :)
    Sormayın hocam. İstanbul'un orta yerinde tekel olduk. Birde bunlar gidip camiiye de dava açmış, sağlığımızı etkilediği halde baz istasyonu koyuldu diye.
  • En yüksek 4G geçme oranu %80'lerde kalıyorsa zaten biz uzun süre LTE Kullanamayacağız. gibi geliyor. ama belli olmaz Türkiye'de LTE geçme oranı diğerlerinden fazla olabilir.
    Kim peki bunlar, kaç kişi? Cep telefonunun sinyalini zayıflatıp sinyal gücünü yükselterek sağlığa zararlı vermekten de bir dava onlara lazım. :)

Aslında operatörlerin bölgede yaşayanların hatlarını iptal etmesi lazım direk de öyle olmuyor bu işler işte. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kaç kişi olduklarını tam bilmiyorum camii için eylem yaptıklarında ortalama 50 - 60 kişi vardı. Ve çoğu eğitimsiz tabiri caizse oturup göbeğini kaşıyan tipler.

Olan bizim gibilere oluyor, özellikle giriş katlarda ne 3G hiç yok. Mahallenin sonuna doğru gittiğinizde hiç sinyal alınamayan yerler var. Mahallemizde cami ve onun minaresinde Avea'nın var. Alt sokakta Turkcell'in var. 2G'de Turkcell sorun yok ama 3G'de tek dişe düşüyor. Vodafone ise yanılmıyorsam bize birkaç km uzaktaki sitede bir baz istasyonu var. Oda bizim buraya 2G'yi bile zor iletiyor. Ama sinyal gücünü yükselmekten dava açılıyorsa hemen açacağım. Çünkü İstanbul'un orta yerinde sinyal alınamayan yer var. Ve 3 operatörde baz istasyonu dikmeye hazır.
  • Baz istasyonlarının zararlı olmadığının bilinçlendirilmesi lazım

Ondan sonra bu telefon niye çekmiyor diye dolanırlar etrafta.
  • Baz istasyonunu protesto edenin hattını kapatacaksın

Bu bilinçlenme zor şey. Vodafone istasyonuna bakınırken yanıma bir kadın gelmişti. Ağaçları istasyondan dolayı meyve vermiyormuş, çiçek açmıyormuş. Diyorum benim evim buraya çok uzak ama benim ağaçlarda da sıkıntı var, bununla alakası yok onun. Olsun, ille de istemiyorum kaldırsınlar bunu diyor. Vodafone istasyonunun anlaşması yenilenmedi ama istasyon gitmeden önce Turkcell yanına yeni istasyon dikti, istasyon dikilirken emniyet güçleri falan baya bir adam gelmiş çalışanları korumaya. :) Şimdi de Vodafone istasyonu eski yerine 100m uzağa dikildi tekrar. Bana kalsa direk eve diktirecektim kuleyi de evde de bizimkiler istemiyor, zararsız olsa da istemiyorlar. Halbuki anlaşırken bana 10 Mbit sınırsız İnternet verseler yeterli, bir Ethernet kablosu çektirirdim baz istasyonu konteynerine.

• Haklısın benim yerim olsa baz istasyonunu kurduracagim para alıyorsun bu işten bide

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.