Şimdi Ara

GSM ve IMT-2000/UMTS İmtiyaz Sözleşmeleri İmza Töreni (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçenlerde merak ettim baz istasyonlarına bi bakayım dedim 3 tane baz istasyonu vardı birisini sokmusler anlaşması bitmiş galiba 2 tane var birisi vodafone üstünde yazıyor.fañı var jeneratör de var diğerinde isim yok fan yok jeneratör yok o da anlaşması biten baz istasyonunu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke dolansalar o zaman belki bişeyler değişir.

Bunları bilinçlendirme işini hükümet yapmalı. Çünkü bireysel olarak bilinçlendirmek çok zor birşey, artık nasıl bişeyse adam daha baz istasyonu nedir bilmeden kızıyor.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla bunlarda biraz da Avea Aria döneminde ihaleye girip kazanamayan bir medya patronunun da emeği var. Hani ben kazanamadım, siz de kazanamayın bari kafası ile yapılan yayınlar. Bir ara bu konularda TV programları yapılmıştı 3G başladığı dönemlerde falan. O zamanlarda bile baz istasyonu zararlıdır deyip telefona bakın diyen yoktu.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Öyle bişeyleri hatırlıyorum ama o dönem küçüktüm. Bu hangi medya patronu? Birde o zaman tersi bir şekilde baz istasyonun zararlı olmadığıyla ilgili programlar yapılmalı. Bunun bedelini biz ödemek zorunda değiliz.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Aydın Doğan beyler. :) Aria ihalesini alamamışlardı. O TV'lerin vericileri katkat daha güçlü sinyal veriyor, hem çoğu yerde de şehir içinde kalmış vericiler de mevcut. Ama gel gelelim tek baz istasyonuna çalışıyor kafalar. :)
  • O vericiler baz istasyonu olarak kullanılabilinirmi yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.