Şimdi Ara

Gsm yazılım işinde kullanılacak pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayar yazılım işiyle uğraşmaya çalışıyorum. i3 3. Nesil Grundig leptopla şimdiye kadar bişeyler yapmaya çalışıyordum. Ama artık bezdirmeye başladı. Max. 3 bin bütçe ile bi pc toplamak istesem bana nasıl yardımcı olabilirsiniz. Ekran kartı onbord olsada olur ama hdmi ve normal monitör girişi Yani 2 giriş olmak zorunda. Max. Sayıda USB 3.0 girişi olmalı aynı anda 5-6 telefon bağlanabiliyorum aktarım ve yazılım için ayrıca şarj için bağladıkların hariç.
    Amd ryzen 5 veya 7 2. Nesil
    İ5 i7 7. Nesil araştırdım ama işin içinden çıkamadım. Detaycı arkadaşlardan işime uygun tavsiyeler beklerim.

Kısacası tüm dostlardan Yardımlarını beklerim.

Elimde su anda kullandığım
    500 ve 250 gb ssd var
    5 ve 8 tb baracuda hdd var
    2 monitör kullanıyorum
    Klavye mause setim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekniKGSM -- 26 Nisan 2018; 2:17:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende 10 yıl felan telefonculuk yaptım işini adam akıllı yapan 2 tane kemik ve bir sürü de sıradan servisim oldu.. tavsiyemi dikkate alırsan q6600 işlemci - g41 tarzı 775p anakartlı bir sistem öneririm. Ryzen 2000 serisi ve intel 8.nesil işlemciler artık windows 7 desteği vermeyecek. İşlemlerin için 500tl ye anakart/işlemci/ramli 775p bulmak/yapmak basit. Ekstra hdd ve ssd işini kolaylaştırır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık çoğu Box Win 10 da başarılı Extra olarak xp ve win 7 cihazım mevcut üst kalite bişey olsun çünkü veri aktarımı usb 3.0 daha başarılı yapıyor birde birden fazla cihazda pc çok dağıtıyor.

• Apu öneririm ryzen 5 2400g

16 gb 3200 ram

B350m-a asus anakart

Dedigim anakarda usb 3.1 destegi var bir anakartı araştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Angelmax kullanıcısına yanıt
    İnceleyeceğim. Ekran kartı almasak pc de berim sıkıntısı olur mu acaba. Omun yerine 16 gb ram yapsak??

• quote:

Orijinalden alıntı: TekniKGSM

İnceleyeceğim. Ekran kartı almasak pc de berim sıkıntısı olur mu acaba. Omun yerine 16 gb ram yapsak??
    Ekran kartı almazsan görüntü çıkışı alamazsın.. çünkü Ryzen işlemcilerde ve anakartların hiç birinde onboard GPU (dahili ekran kartı) yoktur.. bu yüzden Ryzen ya da Ryzen 2 serisi işlemci tercih edersen en ucuzundan da olsa harici bir kart da satın alman gerekiyor.. daha uyguna 150 liralık bir MSI modeli de var aynı sitede.. onu seçersen fiyat 110 lira daha düşer 2650 liraya falan gelir toplamda.. onun da üzerine 100 lira daha ekler RAM'i 16 GB rahatça yaparsın.. komple sinerji den alacaksan, çıkacak toplam fiyata yine montaj ve kargo ücretlerinin dahil olmadığını da bir kere daha hatırlatayım.. daha uyguna satış yapan site de yok pek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.