Şimdi Ara

GSMobile Mobil Modem Fatura Sorunu- Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Adet GSMobile mobil modem sahibiyim. Ekim Ayı'nda taahütü biten modemime müşteri hizmetlerini arayarak ilk 6 ay 19 TL daha sonra 25 TL modemsiz korkusuz 5 gb internet tarifesine geçirdim. Müşteri hizmetlerinden defalarca bu şekilde bilgi aldım , ancak ilk gelen faturam 72 TL geldi . Avea hatasını kabul edip 53 TL iade edeceğine sadece 29 TL iade yaptı.

Diger hattımda da aynı islemi yaptım ancak guncel faturam yine 40 TL görünüyor.

Avea ya defalarca başvurmama rağmen geri dönüş alamadım. Sadece haftada bir aranıyorum ve inceleyip size dönüş yapacağız bilgisini alıyorum.

Herkes dikkatli olsun . BTK ya yazsam çözüm olur mu ?

Numaralarım : 551 421 5555 ve 551 4227719

• quote:

Orijinalden alıntı: altaysinnar

2 Adet GSMobile mobil modem sahibiyim. Ekim Ayı'nda taahütü biten modemime müşteri hizmetlerini arayarak ilk 6 ay 19 TL daha sonra 25 TL modemsiz korkusuz 5 gb internet tarifesine geçirdim. Müşteri hizmetlerinden defalarca bu şekilde bilgi aldım , ancak ilk gelen faturam 72 TL geldi . Avea hatasını kabul edip 53 TL iade edeceğine sadece 29 TL iade yaptı.

Avea ya defalarca başvurmama rağmen geri dönüş alamadım. Sadece haftada bir aranıyorum ve inceleyip size dönüş yapacağız bilgisini alıyorum.

Taahhüt bitimi sonrası başka oparetöre hattını taşı. Hat kapatma ve cihaz boşa çıktı belgesi al. Avea ya tekrar gel o belgeyle yeni hat vergilerinden muaf tekrar hat al.5gb Aşımsız modemsiz. Malesef taraftar modemlerde paket değişikliği olmuyor. Ben bu şekilde çözüm buldum kendime uzun uğraşlar sonucu...Sizin gibi kayıp yaşamaktan son anda kurtuldum

• gsmobil data hattımı sözleşme bitince kontörlüye çevirdim şu an kullanmaktayım faturalarda geçmişte sorun yaşamadım sadece bulunduğum bölgede 3g yoktu 2g çekilmiyodu bu yüzden iptal ettirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: findnewdreams

quote:

2 Adet GSMobile mobil modem sahibiyim. Ekim Ayı'nda taahütü biten modemime müşteri hizmetlerini arayarak ilk 6 ay 19 TL daha sonra 25 TL modemsiz korkusuz 5 gb internet tarifesine geçirdim. Müşteri hizmetlerinden defalarca bu şekilde bilgi aldım , ancak ilk gelen faturam 72 TL geldi . Avea hatasını kabul edip 53 TL iade edeceğine sadece 29 TL iade yaptı.

Taahhüt bitimi sonrası başka oparetöre hattını taşı. Hat kapatma ve cihaz boşa çıktı belgesi al. Avea ya tekrar gel o belgeyle yeni hat vergilerinden muaf tekrar hat al.5gb Aşımsız modemsiz. Malesef taraftar modemlerde paket değişikliği olmuyor. Ben bu şekilde çözüm buldum kendime uzun uğraşlar sonucu...Sizin gibi kayıp yaşamaktan son anda kurtuldum

Benim de taraftar modemim var.Bir daha ki fatura kesimiyle birlikte taahhütüm sona eriyor.Taraftar modemlerde paket değişikliği olmuyor demişsiniz.Nasıl yani?Ben taahhütüm bittikten sonra müşteri hizmetlerini arayıp yada bir avea bayiine gidip ilk 6 ay 19 tl 5 gb aşımsız paketine geçemiyor muyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: sword88

quote:

Orijinalden alıntı: findnewdreams

quote:

Benim de taraftar modemim var.Bir daha ki fatura kesimiyle birlikte taahhütüm sona eriyor.Taraftar modemlerde paket değişikliği olmuyor demişsiniz.Nasıl yani?Ben taahhütüm bittikten sonra müşteri hizmetlerini arayıp yada bir avea bayiine gidip ilk 6 ay 19 tl 5 gb aşımsız paketine geçemiyor muyum?

evet geçemeyeceksiniz. avea dan bana söylenen cevap bu şekildeydi...

• Ben sorun yaşamadım şimdiye kadar çünkü nasıl kullandığımı biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +24edition -- 2 Ocak 2013; 22:10:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Ben sorun yaşamadım şimdiye kadar çünkü nasıl kullandığımı biliyorum.

tebrikler
  • quote:

fatura kalemlerinin hangi ücretlendirmesinde hatalı olduklarını kabul ettiler. faturadaki ücretlendirmeleri buraya yazarsanız daha iyi yorum yapabiliriz. güncel fatura dediğiniz online işlemlerdeki güncel faturamı?

• Aylık ücret 31,71 TL yansımıs ve bu tutar üzerinden kdv, öiv, hesaplandıgında 43 TL ye geliyor

Faturanın altındaki Tarife bilginiz kısmında da Aylık ücret hersey dahil 25 TL yazıyor. Avea 'dan hala ses yok. Taahhütsüz fiyat mı diye düşünüyorum ama taahhüt vermiştim.

Şimdilik cihaz bedeli yazmıyor umarım onu da dahil etmezler. Çünkü kendi cihazımı kullanıyorum
  • quote:

Aylık ücret 31,71 TL yansımıs ve bu tutar üzerinden kdv, öiv, hesaplandıgında 43 TL ye geliyor

Faturanın altındaki Tarife bilginiz kısmında da Aylık ücret hersey dahil 25 TL yazıyor. Avea 'dan hala ses yok. Taahhütsüz fiyat mı diye düşünüyorum ama taahhüt vermiştim.

Şimdilik cihaz bedeli yazmıyor umarım onu da dahil etmezler. Çünkü kendi cihazımı kullanıyorum

data hatlarında %18 kdv %5 ötv uygulanıyor verdiğim oranlar ile hesaplanırsa 39 tl karşılık geliyor. bu tarifeninde taahütsüz fiyatı 39 tl dir. faturanızın diğer ücretle kısmında tarife ücret indirimi olarak bir indrimin olması gerekiyor 25 tl olması için bildiğim kadarıyla bu tarifelere geçiş yapılmıyor müşteri temsilcisi tarifeyi değiştirmiş fakat indirim yapmayı unutmuş yada bilmiyormuş. eğer durum düşündüğüm gibi ise şikayetci olursanız indirmide hattınıza ekletip yansıyan fazla ücretleride sonra ki faturalarınızda iadesinide alabilirsiniz.

• Avea 'dan hala ses yok. 15 gün oldu 3 kez müşteri hizmetlerini aradım , BTK üzerinden şikayet belirttim, Avea sitesinden şikayetimi ilettim , Ne arayan var ne soran ,

Tebrikler, kimsenin umrunda değil demekki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.