Şu an 6 aylık 500 lira borç görünüyor. Ne kadarını ödemem lazım provizyon alabilmem için?
Acilden giriş yaparsanız ödemeniz gerekmez.
ALLAH yardımcımız olsun. Elin suriyelisine ekmek elden su gölden, bizimse konuştuğumuz konuya bak
80 küsür tl oldu aylık.Hepsini ödemen lazım borç varsa ve hemen geçmiyor ertesi günü gözüküyor.Aynı şey başıma geldi hastaneye gittim borcu ödediğim halde sigortanda sıkıntı var dediler,birde geç geçiyor öylede bir durum var.Eğer asgari bir ödeme oranı varsa bilmiyorum yani ben tüm borcu ödediğim halde görmedi ona göre hesap et
Suri kimlik al arabım de muhtemelen silerler. 2 de sure okudun mu seçime bile girer oy alırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: DJ Ten
80 küsür tl oldu aylık.Hepsini ödemen lazım borç varsa ve hemen geçmiyor ertesi günü gözüküyor.Aynı şey başıma geldi hastaneye gittim borcu ödediğim halde sigortanda sıkıntı var dediler,birde geç geçiyor öylede bir durum var.Eğer asgari bir ödeme oranı varsa bilmiyorum yani ben tüm borcu ödediğim halde görmedi ona göre hesap et
Öğretmenlik için sağlık raporu alacaktım şu an eylüle kadar ertelendi ama baktım provizyon verilmiyor borçtan dolayı. Borcun bir kısmını öderseniz provizyon alabilirsiniz deniyordu bir sorayım dedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme