Şimdi Ara

GSS ödemesi 88 TL'ye çıktı! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
426
Cevap
4
Favori
53.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 Euro para. Bedavadan biraz pahalı. Tüm sağlık hizmeti için aylık bu ücreti ödemek istemeyen varsa her durumda özele gitsin de görsün ücretleri bir zahmet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GSS değil kamu adına alınan haraç adını böyle yazın zorla karşılıksız para talep edemezsin kimseden alınmamış hizmetin bedeli ödenemez.Ayrıca şunu geçtim bunun takibini devlet değil kişiye bırakıyorlar ve bu bedeli ödedin diye birşey bitmiyor sen muayene reçete ilaç gibi bir ton saçma sapan şey ödüyorsun e o zaman bu x miktar ödemenin bedeli nedir.Ha bu duruma düşenlerde o yüzden ödemez.

GSS bir haraç sistemidir ülkedeki durum zora düşen kişinin ensesine çöküp para koparmak yada borçlandırmak kabul edilebilir birşey değildir insan yararına hiç değildir.Hele suriyelilere bedava olan hizmet senin vergi ödeyen vatadaşına neden premiumdur bunuda sorgulamak gerekir.Çalışsan bile sana bu haracı geçirebilir devlet olabilir oluyorda.
  • Bu 88 çok yüksek bir miktar ve o gss borçu olanlar 24-30 yaş civarı insanlar bu insanlar hastane yılda 3 kere anca hastane muayene gidiyordur ama her ay 88 ödenmesi çok mantıksız daha iyi bir düzenleme yapılması gerekir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir ay önce Devlet hastanesinde göz pol. gitmiştim. Geçen haftada sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim. Eczaneden ilacımı alırken 35 tl muayene ücretini ödemeniz gerekiyor ilaçları alabilmek için dediler şok oldum. Hayırdır dedim ne muayenesi ne parası, geçen ay devlette göze gitmişsiniz onun borcu çıkıyor sistemde dediler. Her ay gss primini aksatmadan ödeyen birisiyim. Panik atak ilacımı her ay tek kutusunu karşılıyor. İlaç yetiyor ama bir kutu daha alayım seyehata çıkıcam dediniz mi cebinizden ödüyorsunuz.
    Sonuç olarak Gss ödesenizde, ödemesenizde hiçbir haltı karşılamıyor arkadaşlar. Boşu boşuna her ay 88 tl para ödüyorum. Bir devlet vatandaşını bu kadar salak yerine koyar mı ya.
  • bu yasa kalkmalı, isteğe bağlı olmalı!

insan haklarına aykırı,zorunlu sigorta mı olur? adam yaptırmak istemiyorsa?
  • ÖDEMİYORUM KAFAM RAHAT

BOŞUNA ÖDEMEYİN

SİZİNDE KAFANIZ RAHAT ETSİN

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

12 Euro para. Bedavadan biraz pahalı. Tüm sağlık hizmeti için aylık bu ücreti ödemek istemeyen varsa her durumda özele gitsin de görsün ücretleri bir zahmet.
    ya şimdi sana bişey derdim de neyse...olm millet burda euro kazanmıyor 88 tl yi niye euro ya çevirip 12 euro bedavadan biraz pahallı diyorsun hasta mısın sen ?
  • Yılda 2 sefer anca gidiyorum hastaneye onda da 12 gün sıra bekliyorum neden 1056₺ durduk yere vereyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaeae43

Muhtar verdilerse icra verilmişsindir
    Bazı kişilere e-haciz konulduğunu duymuştum ama GSS mi yoksa SGK borcundan dolayı mı bilmiyorum. Mesajımı başka zarf gelip muhtra bırakılan var mı diye yazmıştım ama kimseden ses çıkmadı. Sadece bana icra gelmemiştir herhalde. İcra yerine e-haciz daha kolay bir yol diye düşünüyorum.

GSS borcundan dolayı e-haciz konulan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sgk veya kyk yüzündendir o hacizler

• Gitmedim, muhtara bırakıldığında tebliğ edilmiş kabul ediliyor biliyorum ama o kadar zoruma gidiyor ki ilgilenmiyorum. E-devlet'den bile hiç bakmadım ne kadar borç olduğuna. Almadığım bir hizmeti ödemeyeceğim.

• Daha önce yaptılar almadım zarfı postacıdan. 2. kere geldi, babam almış ama imza atmamış. Direk yırtıp attım. Bu 3. oluyor. Suriye'lilere özel doğum hastanesi kuran zihniyet işsiz adamdan anne babasının emekli maaşını gösterip haraç istiyor. Anne babasının sigortasından bak o zaman. O kadar sinirliyim ki şu olaya rakamı dahi öğrenmeyeceğim, icra olduğunu sanmıyorum.

• O da birşey mi dolar 6 TL yi geçti

• Bence alın.. Daha farklı yerden ise daha ciddi olabilir (ki farklı yerden bence) Zarf gelse haciz başlasa twitter boş durmazdı basit telefon mesajlarından sonra bile millet yazdı durdu

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Yok başka yerden değil, kağıt yapıştırmışlar kapıya, evde bulunamadınız SGK'dan belge var, muhtara bırakılacak diye. Ptt'den. 1 kuruş borcum yok başka yere, kredi kartı bile kullanmam. Ama bunu ödemeyeceğim.

Teşekkürler bilgiler için. Dediğiniz gibi icra olsa haber çıkardı mutlaka bir yerlerden. Bana sms gelmedi o dönem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C8B44136 -- 13 Şubat 2020; 11:43:3 >
  • Muhtara verilen posta sebebi 1. Defa evinize gelmiş sizi evde bulamamışlar 2. İse kesin tebliğ edilmesi gerekiyor du o da muhtar teslim edildi muhtar tebliğ edildikten sonra 10 gün içinde buna itiraz etmen lazım önemli bir şey ise bak bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az önce baktım güncel veya geçmiş hiçbir borç gözükmüyor, neden acaba?
  • 5000 küsür borç vardı baktım birşey gözükmüyor kesin gizlediler abi borçu

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.