Bildirim
GSS ödemesi 88 TL'ye çıktı! (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
GSS soygunu diyelim biz buna
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hiçbir gelirim hiçbir mal varlığım yok hatta bir geleceğimde yok benden 3in1 alırlar!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler devletin bize sunması gereken en temel hizmet sağlık hizmetidir. Bu sebepten dolayı gss borcu olanlar sakın ödemesin bu gerekçeyle haciz maaş kesintisi vs kesinlikle yapamaz. Dikkat ederseniz en ufak alacağı için vergi dairesinden borç ödeme emri gelirken gss için hiçbir vatandaşımıza bu sebeple bir haciz maaşa el koyma vs yaşadım diyen var mı kesinlikle yok. Benim 8 yıllık borcum duruyor ve asla ödemeyeceğim
uzun uzun yazmana bence pek gerek yok. sgk ya gittim ve bu gss yi ödemekten bıktığımı ve varsa bir yolu bunu söylemesini istedim.Adam ya evlatlıktan red edileceksin yada iş bulacaksın dedi. Ortadaki mantıksızlık şu; 25 e kadar ailene bağlı 25 sonrası değilsin diyor devlet. Peki 25 ten sonra aileme bağlı değilsem ve iş bulamıyorsam gelir testinde neden ailemi katıyorsun? Hani ben 25 ten sonra aileden bağımsızdım? Gelir testi var tamam peki o gelirin kaçı cepte kalıyor diye soranda yok tabi. -
Adamlar yasayı böyle böyle diye çıkarıp koymuş. Dediğiniz iş nasıl olacak? Sadece Oy uğruna "vatandaşlarımız mağdur olmasın diye borçlarını siliyoruz" şeklinde bir popülist çıkışla olayı kendi lehlerine çevirecek bir hamle yaparlarsa ileride o ayrı.
Bu GSS olayı, tekrar söylüyorum zorunlu olması öyle yada böyle her çalışmayana mecburi dayatılması yanlıştır.
Adam var imkanı ve parası pulu var çalışmıyor birde üstüne özel sağlık sigortası var ona dünya para ödüyor, ne yapacak bu GSS yi? ozaman bu GSS haraç olmuyor mu? -
Kesinlikle çok doğru tespit. Neresinden baksan sağı solu tutarsızlıkla dolu, alabildiğinden aldığı alamadığından yıllardır alamadığı abuk sabuk bir düzen bu. Elle tutulur bir yanı yok. Bundan 2 sene öncesine kadar çok daha fazla talep ediyorlardı da baktılar onu hiç alamayacaklar bir af çıkarıp tekrar bir düzenleme ile rakamı aşağı çektiler.quote:
Orijinalden alıntı: setokaibaadnan
uzun uzun yazmana bence pek gerek yok. sgk ya gittim ve bu gss yi ödemekten bıktığımı ve varsa bir yolu bunu söylemesini istedim.Adam ya evlatlıktan red edileceksin yada iş bulacaksın dedi. Ortadaki mantıksızlık şu; 25 e kadar ailene bağlı 25 sonrası değilsin diyor devlet. Peki 25 ten sonra aileme bağlı değilsem ve iş bulamıyorsam gelir testinde neden ailemi katıyorsun? Hani ben 25 ten sonra aileden bağımsızdım? Gelir testi var tamam peki o gelirin kaçı cepte kalıyor diye soranda yok tabi.
-
Yanlışlıklar var yok değil bunun bende farkındayım ve düzenleme yapılması lazım, daha sonraki mesajlarımda yazdım konuda yine tekrarlıyorum GSS olması gerek ama 10 20 30 TL gibi herkesin ödeyeceği bir para herkes için sorun olmaz ama kimse de bana iş yok diye kandırmasın öyle siler var ki ha bizim gençlerimiz babalarımız karın tokluğuna çalışmaz ama babalarımız çalışır analarımız çalışır şimdi ki gençlik internet başında büyüyünce hazırda önüne koyunca bir de herkes üniversite bitirince masa başı iş 8 17 ister oldu ve diyor ki benim babam ev bakıyor 12 13 saat çalışsın ama ben çalışmam ben bu düzene karşıyım diye diye bu haldeyiz. Bakın babalarınizin çoğuna 18 20 dedi mi hepsi iş sahibi olmuş öyle masabasi iş değil öyle yata yata iş değil günde 13, saat çalıştığı hal de ses etmeyen babalarımız var ama gençlik okul okudu ya aydınlandı ya akıllı ya.quote:
Orijinalden alıntı: setokaibaadnan
uzun uzun yazmana bence pek gerek yok. sgk ya gittim ve bu gss yi ödemekten bıktığımı ve varsa bir yolu bunu söylemesini istedim.Adam ya evlatlıktan red edileceksin yada iş bulacaksın dedi. Ortadaki mantıksızlık şu; 25 e kadar ailene bağlı 25 sonrası değilsin diyor devlet. Peki 25 ten sonra aileme bağlı değilsem ve iş bulamıyorsam gelir testinde neden ailemi katıyorsun? Hani ben 25 ten sonra aileden bağımsızdım? Gelir testi var tamam peki o gelirin kaçı cepte kalıyor diye soranda yok tabi.
MC Donald s a gidiyorum genelde haftada bir yemek alırım ve her ay farklı çalışanlar her ay değişiyor çalışanlar neden kim çalışacak ki 12 13 saat AVM lerde kim çalışacak giren çıkar ama babalarımız çalışır.
Gençlik ile bizlerin arasındaki fark nesil değişikliği veya bozulması bakalım bu gençlik düzeltebilecek mi duzeltemezse babalarımızdan daha beter bir Türkiye ye hazır olun. ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adam eyt,
Üstüne bir de,
88 tl
İlaç olmuş..... *Mk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Halk oy verdikçe akp de basıyor kırbacı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olur mu öyle Müslüman kardeşim Suriyeli kardeşlerimiz ücretsiz faydalansın.Onlara maaş verip karınlarını doyuralım. -
Halkın gazını alırlar yine konuşulmaz
Gelsin zamlar -
Bu forumlara bakarak Türk gençliği üzerine tespit yapmak hata. Ben de aynı hataya düştüm bir süre.quote:
Orijinalden alıntı: x2yk
Aynen konunun ana özeti bu; hak aramaya geldi mi kimse yok herkes bekliyor biri çıksın yapsın herkes arıyor bir enayi önden gitsin biz izleriz düşüncesi ile. Sonra neden bu ülke ilerlemiyor. Burada sızlanma ile mızlanma ile ağzına emzik bekleme bir şey değişmeyeceğini öğrenemedi bu gençlik alıştılar hep hazır hep anası babası onu bunu alsın dünya rahat rahat geçsin ama olmuyor işte sonuçlarını da burada görüyoruz yazınca da bela okuyan mı dersin ona buna söven mi dersin, gençliğimizin kalitesi ortada diyorum başka da bir şey diyemiyorum.
Alıntıları Göster
Bu forumlara en asosyal, depresif, işe yaramaz, tembel bir kesim bolca takılıyor. Bir tartışmada öne çıkmak, galip gelmek için her türlü yalanı, iftirayı, trollüğü yapıyor, gerçek hayatta bulamadığı tatmini internet ortamında sağlamaya çalışıyor. Geleceğe ait hiçbir planları yok, hiç yaşlanmayacak gibi günleri geçiyor. He he deyip geçeceksin.
-
Arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim benimde gss borcum var ama 150 200 lira kadar 2 aylik falan benim tedavi olmami engellemez heralde
www.turkiye.gov.trSPAS Müstehaklık Sorgulama(Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi)https://www.turkiye.gov.tr/spas-mustahaklik-sorgulama
-
Ayak parmağımın birinde 2 senedir problem var.
Özele gittim, emar çektirdim, el ve göz ile yaptığı kontrolde doktor bir problem var ama.. dedi problemi anlayamadı. (en azından bir problem olduğunu anladı tanı koyamadı)
Bir kaç ay sonra çektirdiğim emar cdsini yanıma aldım, devlet hastanesine gittim.
Devlet hastanesindeki doktor bu şekil de emara bakamayacağını, emar raporunu getirmem gerektiğini söyledi.
Bre doktor! Cd'nin kendisi rapor zaten bakacaksın tanı koyacaksın.
Neyse, röntgen çektirdi baktı, durumu izah ettim ne dese beğenirsiniz?
Ben 34 yıllık ortopedisyenim böyle bir rahatsızlık görmedim dedi!
Ben götümden uyduruyorum sanki.
Uzun müddet araba kullanırsam, uzun müddet yürür yada ayakta kalırsam sanki kör pense ile sol ayağımdaki yüzük parmağını kesiyorlar gibi bir acı hissediyorum.
Dinlenince geçiyor. Yere basıp ayak parmaklarımı kaldırdığım zaman sol ayak yüzük parmağı atma yapıyor ve gözle görünüyor.
En son acı badem yada başka bir hastaneye gideceğim.
Bakalım hayırlısı.
Hepsini geç, kıl dönmesinden operasyon geçirmiştim aile sağlık merkezine gitmiştim.
Hemşire baskılı sıkı pansuman yapmayı bilmediğini söyledi mecburen operasyon geçirdiğim yere 70 km kıçımda diren ile gidip gelmek zorunda kalmıştım.
Vesselam önce doktorları iyi eğitsinler sonra gss almaya çalışsınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigCLawRex -- 10 Ocak 2020; 12:21:56 >
-
Aynen yavaş yavaş uzaklaştırıyorum kendimi bu ülke ve siyaset bölümünden diğer kişiler konularda bölümlerde böyle nefes alamıyorlar yazamiyorlar, kendi sağlığımız için ölü taklidi yapmamız en iyisi, herkesi tenzih ederim ama bazıları cidden kötü durumda.quote:
Orijinalden alıntı: seyfi84
Bu forumlara bakarak Türk gençliği üzerine tespit yapmak hata. Ben de aynı hataya düştüm bir süre.
Bu forumlara en asosyal, depresif, işe yaramaz, tembel bir kesim bolca takılıyor. Bir tartışmada öne çıkmak, galip gelmek için her türlü yalanı, iftirayı, trollüğü yapıyor, gerçek hayatta bulamadığı tatmini internet ortamında sağlamaya çalışıyor. Geleceğe ait hiçbir planları yok, hiç yaşlanmayacak gibi günleri geçiyor. He he deyip geçeceksin.
Alıntıları Göster
-
Doğru söze ne hacet denir peki hastalığın veya problemin tanısı konuldu mu ?
Apandisitim patlayacaktı devlet hastanesine gittim acildeki doktor bir sıkıntın var ama benim alanım değil dedi.Genel cerrah baş hekimi çağırdı senin hiç bir şeyin yok dedi yarın polikliğine gel rendevu al dedi.
Bağırdım çağırdım dedemlere gittim gördü halimi özele gittik oradaki doktorda müdahale edemedi bilgisi yetersiz olduğu için en azından serum felan taktılar yarın mutlaka gel dediler.
Yarın özele gittim genel cerrah az daha patlıyordu o doktor ne biçim doktor neden müdahale etmedi diyip ultrasyon bakıp hemen ameliyata aldı apandisitimi aldı ve patolojiye yolladı bende hastalık çıktı ve aileme şu hastalık sizde var mı demiş felan çok bilgili bir doktor denk geldi genelde zaten özele kötü doktor getirmezler nadir çıkar.
Devletteki doktora güvensem en kötü patlar sonra vücuda yayılır ölür giderdim.
Devlettekiler sanki staj yapıyor başhekimi bile ÇÖP.
-
O kötü durumda olanların başında sen varsın. ölü taklidi yapmanın senin sağlına bir yararı olmaz. sorun sende. sağlığın için önce bunun farkına varman gerekiyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X