Şimdi Ara

GSS ödemesi 88 TL'ye çıktı! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
4
Favori
53.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ödeme devlete daha iyi faizi ekler durur gün gelir bi şekilde alırlar devlet alacağıba şahin vereceğine kargadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Yurtdışına gideceğim gelsin alsın alabiliyorsa bak tekrar söylüyorum gücü yetiyorsa gelsin alsın

• İnşallah daha fazla artar yetmez bu millete iyi oluyor.
  • Bugun acikladilar gss ve bagkur borclulari 2020 sonuna kadar saglik hizmetlerinden faydalanabilecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tepkimizi sandıkta gösterelim diyeceğim fakat iq seviyesi yetmiyecek.
    -İşsizim , gelir yok...Faturalar kol gibi geliyor.Üzerine 88 TL GSS...

• Keira- kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı çıkış işlemlerinin hepsi tamamsa söz söylenmez. Ama bir evrağın eksikse o para senden alınmadan çıkarmazlar.

• SAĞLIK HİZMETİ ALMAYA YIL SONUNA KADAR 32.12.2020 DEVAM KARARI VERİLDİ DÜN SADECE DEVLET VE ÜNİVERSİTE HASTANELERİNDE BİLGİNİZE

• Nasıl ya? Ssk gılışdar zamanında batak değil miydi? Yoksa öyle bi ayarlamış ki tam 15 yıl sonra mı patlatmış sesegayı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Türkiye (Dingonun Arabistanı) artık RAPORLU ilaçlara bile para kesiliyor..Dünya Padişahı Babamız Recep Tayyip Erdoğan lütfen duy sesimizi seni daha çok seviyoruz Sanırım para yeni sığınmacılara kamboçyalı müslümnlara yada myanmarlılara gitti..Türkiye cumhuriyetinin parası bitti sanırım..arapları beslemeye devam et...seni çok seviyoruz....arapları çok seviyoruz..araplar için yaşıyoruz 1 milyar araplara sığınmacı daha getir..seninle gurur duyuyoruz Dünya padişahı....

• raporlu ilaçlara bile para kesiyorlar

• Beyler 600 lira GSS borcum var. Dünden bu yana kalp carpintim var hastaneye gitsem acilden girebilir miyim ? Ya da ücretli muayene ne kadar bilgisi olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: skylife_

Beyler 600 lira GSS borcum var. Dünden bu yana kalp carpintim var hastaneye gitsem acilden girebilir miyim ? Ya da ücretli muayene ne kadar bilgisi olan var mı ?
    borcun olduğu için acilden giremezsin ama ambulans çağır o zaman ücretsiz
  • skylife_ kullanıcısına yanıt
    2020 kadar tekrar uzatıldı diyorlar devlet ve üniversite hastanelerinde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skylife_

Beyler 600 lira GSS borcum var. Dünden bu yana kalp carpintim var hastaneye gitsem acilden girebilir miyim ? Ya da ücretli muayene ne kadar bilgisi olan var mı ?
    GSS ye yine istisna geldi yani ciddi ise acilden de girebilirsin muayene de olabilirsin.
    Hastanede sıra alırken gss borcum var istisna kodu ile girmek istiyorum deyin, geçen sene 7 lira ücret çıkıyordu şimdi ne kadar bilmiyorum.
  • gss ye ben de öncelieri karşıydım ama çalışmayan biri olarak aylık sağlık giderim 1000 tl olunca 88 tl ödemek gayet mantıklı allah herkese şifa versin..

allah korusun insanın başına heran bir sağlık sorunu gelebilir.. bu şekilde sigortalı gibi gss kapsamında olmak çok mantıklı..

dünyada da böyle bu sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniadam -- 9 Ocak 2020; 12:54:9 >
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Bu durum bu senenin başında bitti diye biliyorum.Yapacak bişey yok galiba paralı muayene olacağım.Ekg ve kan tahlili yaparlar büyük ihtimalle ekstra bunlara para çıkar mı aslinda onu merak ediyorum.

Edit: Az önce devlet hastanesine gittim 6 lira ile muayene olabileceğimi öğrendim..Tabi yazacağı ilaçları alırken devlet karsilamayacak tüm parasını ben ödeyeceğim.Ama Suriyeli gitse ne muayen ücreti ödeyecek ne de eczanede cebinden beskurus çıkacak...600 lirayı odeyemiyorum ödesem de her ay 90 lira ödemeye devam edecem.En mantıklısı(!) Suriye vatandaşı olup ülkeye sığınmacı (sömürücü) olarak gelmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylife_ -- 9 Ocak 2020; 15:15:0 >
  • Tayyp peygamberin mucizesi 😂

• genel sağlık sigortası devletin işsiz halkına attıgı koca bir kazıktır
    yahu zaten adam işsiz parası olsa karnını doyurcak
    işsiz insanlara birde durduk yere borç çıkarıyorlar
    yazıklar olsun böyle adelete hakkımı hiç birine helal etmiyorum
  • yeniadam Y kullanıcısına yanıt
    Başımıza bişey gelecek diye para saçlım o zaman :) bu olayın savunulacak bir yanı yok, gitsem de gitmesem de alıyor parayı, madem vatandaş düşünülüyor, gittiğim zaman al parasını yada isteğe bağlı olsun.

Sen şimdi köprü geçiş taahidüne de köprüyü kullanana kadar karşı mısın? Kullanınca alsınlar ya diğer ülkeler de alıyor mu diyeceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pillocanlar,

Organize olup twitter'da #GSSiptal hashtag'iyle dünya listesinde trend topic'e girmeden bizi başka kimsenin ipleyeceği yok.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.