valla ekşi başlığında yazılanlara göre gelmiş.Bloke başlamış ? Yani her yere uzanıyorlar artık.Aslında akıl mantık var..Buradan alacağı vergiler ile uğraşacaklarına toplumu düzenleyen kurallar koyup vergiyi oradan alsalar daha fazla kazanacaklar .Bunu düşünemiyorlar mı işlerine mi gelmiyor anlamadım. Trafik cezaları , hayvan sokağa atanlar ,trafikte boş boş yol kesenler ,düğünde taramalı sıkanlar ,sigara çöp atanlar . 10 bin 30 bin ceza var.Yahu yap 300 bin.1-2 yıl bu bizim millet alışana kadar zaten öder durur.Sonra öğrenir ,hem senin cebin ! ay pardon devletin kasası dolar hem sosyal yaşam düzelir. Bak Bolu belediyesi başladı.Şimdi millet saçma sapan küfür ediyor başkana bunun ile mi uğraşıyorsun diye ama adam mis gibi yapacak 2 yıl içinde görürüz.Millet oraya taşınmaya başlayacak bile. |
GSS PRİM BORCU (56. sayfa)
-
-
Bişey daha söyleyeyim, bırak normal sigortalıyı ,şu an raporlu ilaç kullananlardan bile fark alıyorlar.. Raporlu ilaç ,yani hastalığı sağlık kurulu raporuyla tescillenen ve ücretsiz ilaç hakkı olan hastadan bile fark alıyorlar 2 senedir..ve bütün bunların yanında ,bir mavi kartlı suriyeli bir kuruş para dahi ödemiyor..neyse gece gece dellenecem yine..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç bir şey yapamazlar, bu vergi değil ki e-haciz gelsin. korkutarak keriz arıyorlar, kaç enayiyi kafaya alırssak hesabı yapıyorlar, toplayacakları parayı şimdiden hesaplamıştır bunlar. ÖDEMEYİN
-
Arkadaşlar velev ki e haciz gereği banka hesabına bloke kondu. Kişinin ne kadar bankada hesabı varsa onların tamamına mi geliyor yoksa en çok varlık bulunan bir hesaba mi?
Hesapta eğer sadece döviz ve altın varsa onlara da bloke koyuyorlar mi yoksa sadece TL varlıklara mi geliyor?
Ve son olarak bu e hacizinde bir süresi varmı? Mesela 90 gün sonunda aksiyon alınmazsa kapıya dayaniriz yada hesabindaki doları altını kafamıza göre bozariz diye?
Çok oldu sorular kusura bakmayın ama yurtdışındayim ve bañada 30 bin TL yaslamislar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordi34 -- 10 Eylül 2024; 6:20:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 6 ayda bir toplu ödüyordum 1800tl borç birikmiş sabah bana da mesaj atmışlar. borcu olan herkese otomatik atıyorlar galiba icra falan diyorlar ama bir tarih yok ortada
Sadece bir bankaya koyuyorlar. Artık kapıya dayanmak diye bir sistem yok. Bir keresinde birinin faizdeki parasını bozup haciz uygulandıklarına şahit olmuştum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Koysunlar abi.En güzelini yapıyorlar!
-
Az önce banada geldi bu sms. Gerçeklik payı ne kadar var? Birde bunlarla uğraş dur. Askerlik sonrası kalan borçları silerler diye hiç uğraşmamıştım.
-
Devlet şaka yapmaz.Öpücem diyosa öpücektir.
-
Öyle mi diyorsun Çiko 🙂. Umarım öpmez, o değilde faizlere af verdiği zaman yatırmak vardı.
Öğrencilik yillarima full borç cikartmislar isin yoksa git simdi sgkdaki is bilmez, calismak istemeyen memura derdini anlat
Parasını verip gereken muayene vs oluyorum hala GSS borcu birikiyor..
... yerinde cidden canımızdan bezdirdiler.
Ekmek arası makarna pilav yiyip 35 yaşında kalp krizi geçirenlerin sağlığı için vergi ödüyorum.
Biraz da ilkokuldan başlayıp kalori nedir, beslenme nasıl olmalı vs bunları öğretseler g... ..lerim.
-
Neredeyse 10 sene olacak 67 tl y 67 askerden sonra 1 ay çalışmadım geçirmişti o zamanlar
67tl var. Bu icradan ne yapabilir mesela
Polat ailesi 1 milyara yakın vergi borcunu ödemedi. Sahte fatura vs
Demirören kredi borcunu ödemedi
Yani 67tl borcum var. Onu almak için icraya mı verecek
Memur tanıdık değilse zaten işini hayatta görmez. Her şeye yokuş yapar
Sağol hocam cevap için. E-hacizin bir süresi var mı acaba? Belli gün içinde ödenmezse falan diye
Resmen korkutma amaçlı bu mesajlar, ne kadar toplarlarsa kâr görüyorlar, hale bak.. Yasal takip nasıl başlatacak kılıfını hazırlamışlar mı bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 10 Eylül 2024; 21:15:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 ay normalde ama yoğunluğa göre o 1 ay dolunca da hemen yazı gitmez bankaya
saçmalık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X