yeni taktik, aktrolleri sahaya salıp "bakın bana e-haciz geldi" yazdırıyorlar, ya bunlar tam şeytan, akıllarınca korku salıyorlar. ÖDEMEYİN !!! ayrıca SGK yı bloklayın, resmen dolandırıcı gibi spam yapıyor. kesin çözüm SGK'nın kapatılması ve sağlık ve emeklilik gibi konuların kişilere bırakılması. bu ne ya biz komünistmiyiz??? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 11 Eylül 2024; 16:51:4 > |
GSS PRİM BORCU (58. sayfa)
-
-
Ekşi başlığında ana mesajda yazılmış ama başka vr mı bilmiyorum
-
Hayır aktrollerede gss borcu yazılmış..ama işte beyin olmayınca..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimkinin hepsi 2017 öncesi hatta 2015 öncesi. Ama silinen birşey yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
25 yasindan buyukseniz ogrencide olsaniz kurtulamiyorsunuz bu borctan. Bende bu vesile ile ogrendim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ödeme emirleri gitmeye başlamış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
15k birikmiş borcum var. En son 2022 de sağlık ocağına gitmiştim.. Saçmalık..
-
Hiçbir gelirim bankada param da yok sadece abimin evinde yaşıyorum 35k borç işlemişler tebligat gelirse de bunu asla ödeyemem bir kuru canımı alırlar onu da alsınlar artık yeter!!!
Çok ilginç.Benim 2017 sonrasındaki boş aylarım görünüyor sadece.
Aşağıdaki belgede ise 2014 yazıyor
Borç konusunda bile sallamasyon işler.
-
Tamam kağıtlar geliyor ,bunu 1,5 aydık biliyoruz.Bu 26 gün önce gelmiş.15 gün süre bitmiş yani.
şu an ne durumda bu vatandaş ?
-
mesaj atıp sordum, ağustos ayında gelmiş. geldikten sonra da ödemiş.
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/melih_meric/status/1833799128888774944?t=SfM0jIwy7khMHLGPGWLK3g&s=19
bu saçmalıklar gelirse yırtın atın, para toplamak için kimi kafalayabiliriz hesabı yapıyorlar. YEMEYİN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 12 Eylül 2024; 0:18:12 > -
Ekşide 66.sayfada çok güzel icraya itiraz bilgisi verilmiş avukat tarafından, not edin.. Ha parası bol olan ödesin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 12 Eylül 2024; 0:19:21 >
vatandaşın başına bela olan SGK kapatılsın, istemiyoruz !... SGK yı bloklayın kafanız rahat olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 12 Eylül 2024; 0:26:4 > -
Bunu bilgisi olan bir avukat yanıtlarsa çok iyi olacak sgk borçları için icra müdürlüğüne iritaz edilebiliyor mu acaba?
gerekirse avukata para veririm ama bu SGK denilen ne olduğu belli olmayan yere para ödemem. avukat en azından bir hizmet veriyor, bu sgk ne halta yarıyor???
-
Bulamadım ben entryi
https://m.youtube.com/watch?si=Y9uZCLQUboZmGVVc&t=197&v=UzQBTC47MaQ&feature=youtu.be
Anayasanın sosyal devlet olma maddesi ihlal edilerek gönderilen GSS zorbalığına bu şekilde çok rahat itiraz edebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X