Şimdi Ara

GSS PRİM BORCU (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oki91 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
1.280
Cevap
46
Favori
142.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özgür hoca Twitter da gündem yapmış. Muhalefetten daha fazla milletin hakkını savunuyor
  • Beyler borç birikmiş faiz mi bindirdiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: napervasız

dört bin borç vardı. ödedim. devlet alacağını alır çocuksu inada gerek yok.

dilan ve engin polattan alınacak mı?? vergi borcu silinen şirketlerden alınacak mı?? tam makbul vatandaş olmuşsunuz,siz ödeyin zaten başka bir halt yapamazsınız

• Deprem bölgesindeyim. Nisan ayında otomatik gelir testi yapıp beni gss 60/c1 kapsamına almışlar. Gelir testi sonucunda g0 yazıyor. Ama şu an 20 bin borcum var, mesaj da geldi. Bu eski borcu sildirebilir miyim?
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    deprem bölgesi için şöyle bir şey var hocam. bir inceleyin isterseniz.

ekşi sözlük
    gss prim borcu
    https://eksisozluk.com/entry/168284262

• power-pc P kullanıcısına yanıt
    “Koyun gibisin kardeşim,
    gocuklu celep kaldırınca sopasını
    sürüye katılıverirsin hemen”

dememiş boşuna Nazım.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt

Bu 15 günlük süre için önceden bildirim geliyor mu? 29 bin tl borç çıkarmışlar bana haram zıkkım olsun. Sadece faiz 12 bin tl

• Burda gereksiz gerginliğe gerek yok,yeteri kadar geriliyoruz zaten ülkede, bide burda yapmayın..parası bol olan bırakın ödesin,kimseye karışmayın,herkes kendinden mesuldür..her millet hak ettiği şekilde yönetilir.
  • Benim borcum normalde 16.000 TL idi. Ancak ne olduysa bir yıl içinde 4.000 gaymeye dusunce ödedim. Benim için karlı bir hortumlama oldu.
    Ayrıca 2021 den itbaren borç birikmemis sadece faiz islemiz işsiz olmama rağmen. Benim nezdimde mantikliydi ödemek ama borç 16 olsa odeyemezdim. 18 yaşına girdiğim günden beri odemedigim bir borç bu ve toplamda 500 kusur sigorta günü olan bir şahisim. Su an 30 yaşında olduğumu düşünürsek 4.000 TL çok iyi. Özet 12 yılda 500 gün çalışıp 4.000 TL ödeme keyfisi.

GSS PRİM BORCU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napervasız -- 13 Eylül 2024; 10:10:35 >

• napervasız kullanıcısına yanıt
    Borçları ödedikten sonra nereden alınıyorsa borcu yoktur yazısı alın ki daha sonra bugünki tarihten önce borç çıkartırlarsa elinizde belge olsun.

Bir de genel olarak burada :
    Cumhuriyetyoutube
    SGK'dan milyonlarca kişiye icra takibi! GSS prim borçları kimleri kapsıyor?
    https://www.youtube.com/watch?v=irCsv8Fq05s
    önemli bilgiler veriliyor.

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

videoda gss prim borcuna itirazdan bahsediyor,aklıma arkadaşımın sgkya itirazı sonucu aslında iki kat borçlu olduğunu öğrenmesi geldi xd 2018 yılında 1000 tl kadar bir paraydı. kurcalamayın ödeyin geçin.

bir de şunu öğrendim borcum 10 yılı aştığı için büyük kısmı zamanaşımına uğramış. bü yüzden 16 olan borcum 4e düşmüş. demek ki 12 yıl boyunca icrasız atlatmışım borcu. şimdide zamanaşımlı fiyatını ödedik. peki bundan sonra ne olacak? 12 yıldır borcunu ödemeyen bana icra yollamayan hökümet şimdi neyin derdinde?

evime borcuma dair kağıt dahi yolladılar 12 yıl içinde. ancak ben umursamadım. burada ki herkesten daha çok inat ettim 12 yıl. ancak bu kez işler ciddi gibi. ödedik. ödeyin.ödettirin. manipülasyonlara gelmeyin. kapıya gelen a4 kağıtlarından hoşlanmıyorum.

GSS prim borcu kaç yılda silinir?

Bu çerçevede, genel kural olarak sigorta primi ve diğer alacaklar ödeme süresinin dolduğu tarihi takip eden takvim yılı başından başlayarak 10 yıllık zamanaşımına tâbidir.

9 yıllık bir borcunuz var ise hesaplayın. 1 yıl daha icra yemezseniz kardasınız xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napervasız -- 13 Eylül 2024; 16:38:23 >

• Nasıl yani resmi sitede yazılandan daha fakrlı borç çıkabilir mi şimdi ?

Yani borcu yoktur yazısını almak için gittiğimizde ödedin ama yetmez mi diyecekler ?

Ben çıktığı günden beri hiç ödemedim. 12 yıl olmuş hala borç gözüküyor. 30 bin nerdeyse

• Portraitclub kullanıcısına yanıt

Evinize hiç SGK'dan kağıt ya da belge geldi mi bu süre içerisinde?

Manipülasyon falan değil bu borç yasal değil..öyle olsa bu kadar Sgk uzmanı çıkıp yasal derdiler..ama bakın demiyorlar ,aklı başında hiç kimsede demez..Dünyanın hiçbir ülkesinde,işsiz adamı borçlandıran bir sistemi kimse onaylamaz çünkü..
  • Skylik S kullanıcısına yanıt

Hayır, ama diğer arkadaş zaman aşımı falan demiş öyle bir şey yok. Hala aylık 600 tl borçlandırılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 13 Eylül 2024; 18:11:40 >
  • Zaman aşımı diye bir şey yok. Öyle olsaydı hala borçlandırılıyor olmazdık. Her ay 600 tl borç gelmeye devam ediyor
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt

Zaman aşımı var ancak borçlanma her ay devam ettiği için 10 yıllık periyodlarla önceki borçlar siliniyor.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

anayasa uzmanı hukukçular, GSS'nin anayasaya aykırı olduğunu açıkladı. GSS soygundur!...ÖDEMEYİN !....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 13 Eylül 2024; 20:39:54 >
  • power-pc P kullanıcısına yanıt

Anayasaya aykırılık var diyorlar da bir tane iptal davası var mı? Muhalefet ayakta uyuyor 9,10 milyon insan var durduk yere borçlandırılan ama kimse bunu dur demiyor

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.