Şimdi Ara

GSS PRİM BORCU (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
46
Favori
145.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten muhalefet olsa 22 yıldır tek adam başta olur muydu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim borç 2017 den bu yana gözüküyor, 2012 ile 2016 arasını silmişler. 7 yıllık borç görünüyor 30 bin tl yakın yaşanacak ülke değil burası şeytan diyor kaçak git Amerika’ya öyle de yaşamıyoruz böyle de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su hayata gelirken imza aldılar mi yeğen. Yasamayalimda o zaman madem biz secmedik 

• Bu aralar sürekli muhalif SSK uzmanlarını avukarlari falan çıkarıp GSS hakkında konuk ediyorlar. Muhaliflik dediğimiz mesele için su damlası dahi yetiyor. Körü körüne karşı çıkmayacakları şey yok.
    Milyon tane yanlış var.
    sokak köpekleri neden halen başıboş
    Ekonomi neden kötü
    Sığınmacıların bu ülkede işi ne
    Neden oy için erken emeklilik meze edildi
    Konuşulması gereken seyler bunlardır. Gss borcunu ödemek kolay bunların bedelini ödemek zordur

• Kolay diyenler çıksın ödesin o zaman bir zahmet işsiz adamların borcunu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • carpenic kullanıcısına yanıt

Adamlar sana öde demiyoe ki kirve. Sen İSTERSEN ödeme,ben maaşından keserim diyor. SSK binasına gitmene gerek yok yani xd

Haciz işini geçsek bile kişisel hesaptan faizli paradan dâhi alırlar alacaklarını. Devlet ne yapsın benim 1960 model impalamı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napervasız -- 13 Eylül 2024; 23:38:52 >
  • napervasız kullanıcısına yanıt
    Öyle kolay değil o işler devlet alabilse zaten çoktan alırdı 30 tane sms atmazdı. Kendin gitttin ödedin senin için konu kapandı zaten. Hala da karşındaki tanımadığın insanlara nasıl hitap edilir öğrenememişsin yazık sana cidden.

sgk kandırabileceği ENAYİ arıyor, bu tuzağa düşmeyin ÖDEMEYİN.

• power-pc P kullanıcısına yanıt
    Bana söyleme dostum aşağıdaki sözde “akıllı” arkadaşa söyle

onlar sgk nın aktolleri onları ciddiye almıyorum. unutmayın sgk yenilmesi gereken en büyük düşmanlardan biridir.

• onderweb kullanıcısına yanıt

yine kimsenin umrunda değil ki. İnat etmiştim 2017den kalan 67tlyi ödemeyecektim. Şimdi ödeyeceğim. Uğraşamam bu saçma işle. Faizle 250tl oldu. Zaten başka da borcum yok. 250tl ile ne hacizi yapacaksa. Yıllardır silmedi 67tlyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 14 Eylül 2024; 16:48:10 >
  • siz birbirinize like vermeye devam edin.   icra memuru şuraya parmak bas dediğinde de aynı el hareketini yapacaksınız.  

farkettiysen borçsuz bir adamın üst düzey mizahına tanık oldun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napervasız -- 14 Eylül 2024; 19:43:13 >
    Sen baya komik bir kardeşe benziyorsun aferin sana. Ama insanların maddi durumlarıyla böyle dalga geçmeye devam edersen bir gün o parmağı sen mi basarsın başkaları mı basar bilemeyiz.

sen bu heriflerin gss için icra başlatacağını düşünüyorsan elimde satılık köprü var. herifler korkutarak ne koparırsak kar modundalar. kimse bu kanunsuz haracı ÖDEMESİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 14 Eylül 2024; 19:57:6 >
  • benim 2015-2017 arası 2 bin tl borç çıkmış, faizle beraber 11 bin tl :D

bu arada o tarihlerde lise mezunu ve 20 yaşından küçüğüm, annem ise emekli yani kanuna göre borç olmaması lazım.

yine o tarihlerde devlet hastahanesinde ücretsiz tedavi olmuştum :D

Şuanda ise 60c/1 gelir testine tabi olanlar, statü : devam ediyor. diyor.

yani yeşil kartlıyım. daha önce de yeşil kartlıydım annemden dolayı. Üniversite bitti herhangibir borç da yazılmamış en son yazılmaması gereken tarihte yazılmış.

Sgk sistemini gören mühendis kör olur  

• eyoruk E kullanıcısına yanıt

Bloke olan yok hocam rahat olun.

Gss borcu ödemeyenlerin banka hesaplarına bloke gelsin ticaret durur hahahahaha

3 kuruş alacağız derken daha büyük zarar edecekler.

Ki bunun ardından açılacak davaları saymıyorum bile, zorla sigorta olmaz anayasaya aykırı, diyeceksin anayasa takmıyorlar, takmasınlar bu yıllar sürecek sayısız dava süreci gerçeğini değiştirmez.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt

evet GSS soygunu için milyonlarca dava açılsa, sistem tamamen kilitlenir. çözüm çok basit SGK kapatılacak !... kimse bu çökmüş oluşuma mecbur değil.

• çiko miko Ç kullanıcısına yanıt

anayasaya aykırı temelsiz bir borç, şuraya yazıyorum bir halt yapamazlar, ÖDEMEYİN, bunu ödeyenin kendine saygısı yoktur ve birey olamamıştır.

• Ülkede asıl sorun muhalefet yok,o yüzden bu saçmalıklarla uğraşıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Özgür Özel denilen herif ne halt yapıyor bilen var mı??? seçimde 1. parti olmuşsun,istese AKAPE'yi her türlü sıkıştırıp bu saçmalıkları önlerdi.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.