bana dün tebligat geldi, 20 bin tl borç çıkarmışlar. 15 gün içinde ödemezsem haciz uygulanacağı yazıyor. yok mu bunun bir çaresi, hiç olmazsa faizi düşsünler ana parayı vermeye razıyım. almadığım bir hizmet için 20 bin tl, bu düpedüz vatandaştan haraç kesmek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsmtn -- 13 Ekim 2024; 17:37:34 > |
GSS PRİM BORCU (63. sayfa)
-
-
Belgeyi paylaşır mısınız?
-
belge bu, asıl borç:6709 faiz:12716 toplam: 19426, bu gün 170'i arayıp sorgulama yaptığımda 19575 görünüyordu. galiba 5 günde 150 tl daha faiz bindirmişler
-
Çalışan mısınız? bankada paranız varsa yada maaş hesabınıza e haciz gelebilir..
Adalet sarayı içerisindeki icra müdürlüğüne 7 gün içinde itiraz edin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 13 Ekim 2024; 21:22:2 > -
çalışanım, banka hesabımda para var, itirazı ne diye nasıl yapacağım acaba, aslında faiz çıkarılmış halini ödemeye bile razıyım.
-
3 aydır kağıt gelenler var.Şu ana kadar olan sadece kağıt ve sms .başka bir şey yok.Haciz bloke gelen olsaydı önceden de yazdım mutlaka bilirdik
-
Hemen itirazınızı yapın vakit kaybetmeden -
itirazı nereye yapacaklar onu da belirtseydiniz
-
bana tebligatı gönderen sgk şubesini arayıp bilgi istedim, memur kendilerinin bir şey yapamayacağını borcun ödenmemesi halinde borca bir de avukat ücretinin ve daha çok faizin ekleneceğini söyledi,bir de bununla ilgili cimere şikayette bulunabileceğimi söyledi, eğer cimere yeterli şikayet ulaşırsa belki faizlerin silinmesi vb. kolaylaştırıcı düzenlemeler yapılır dedi. evet arkadaşlar cimere şikayetimizi yapalım hemen, sesimiz ne kadar çok çıkarsa karşılığı da o kadar çok olur. bunun dışında başka yollar bilen arkadaşlar da yazsın lütfen, ama itiraz edin diyerek değil, itirazı nereye ve nasıl yapacağımızı da yazsın, hep beraber kurtulalım bu saçma durumdan.
-
belge gelmeyen arkadşlar ,e-devlet sisteminden e tebligat sistemine üye olun .Ve Üyap sistemine kayıt olun.
Muhtara gider haberiniz olmaz boşa sıkıntı olmasın.
-
Hükümet bütün tuşlara bastı para için. Almaya çok kararlı
-
x (formerly twitter)ZAM Haber (@ZAMajans) on Xhttps://x.com/zamajans/status/1846094317607174279?s=46
her sene uzattıkları ücretsiz tedaviyi bu sene uzatmadılar. 1 ocak 2025 itibariyle gss borcu olanlar ücretsiz tedavi olamayacakmış. buna rağmen borçlanma devam edecektir büyük ihtimalle. acil durumu olanlar yılbaşına kadar halletsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oki91 -- 15 Ekim 2024; 16:35:54 >
-
ben 25 yaşını gectim gelir testi yapmadım borç gözükmüyor 2 yıldır çalışmıyorm sgk ya gitmelimiyim önceden uni ve askerlik yaptım borç çıkarırlar mı 60-1c gözüküyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulfly128 -- 15 Ekim 2024; 17:43:10 > -
Bunu alırsak PTT getirmiyor mu artık -
SGK borçlarını avukatlar aracılığıyla takip etmiyor ki niye avukat ücreti çıksın. Sadece 175 tl tebligat ücreti çıkıyor. -
SGK tebligatları vergi usül kanuna göre gönderiyor o yüzden muhtara bırakılmaz, kapıya pusula yapıştırılır. -
Bu borcu icra müdürlükleri takip etmez, SGK da icra memurları takip eder insanları yanlış yönlendirmeyin -
Merhaba, bugün GSS borcuna ilişkin icra tebligatı geldi. 2023' de ödemeyi bırakmıştım. Toplam 11 bin TL borç gözükmesine karşın, sadece 2023' e kadar olan kısım, yaklaşık 3 bin TL yi, 15 gün içinde ödemem gerektiği yazıyor. 175 TL de tebligat ücreti çıkarılmış.
Mosip 1011 koduyla ödenmesi gereken 175 TL lik tebligat ücreti nasıl ödeniyor acaba bankacılık uygulamalarında bulamadım.
Sizde durumlar nedir? Konu baya sessiz...
-
Taksitle ödeniyor mu bu meret ? 15 gün dolmadan yatırayım şunu. Sonra icraya giderse avukat masrafıyla filan daha beter olacak..
-
Bir devlet bankası veznesinden denediniz mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X