Şimdi Ara

GSS PRİM BORCU (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
46
Favori
142.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu kişi ödüyor tedirgin ettiler insanları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • josrdr kullanıcısına yanıt
    Zaten amaç buydu, korkutarak ne tahsil etseler kârdı,durduk yerde kasaya milyonlarca lira para girdi,ee 10 milyon mülteci nasıl doyacak..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt

Benim 2014-2015 temmuza kadar olan hala gözüküyor. Başka borcum yok aktif çalıştığım için. İşin enteresanı benimkini niye silmemişler.

• power-pc P kullanıcısına yanıt

Şimdi ağzımı bozucam neyse.. bi halt yaptığı yok ona da koltuk tatlı geldi demekki..!

• s 2000 kullanıcısına yanıt

Sigortasız ise ücretli muayene olur diye düşünüyorum. Zaten şu anda bu borcu olsa da yıl sonuna kadar ücretli muayene olabilirsiniz, bakanlar kurulu kararı var.

ınstagram
    Dr. Fahrettin Koca on Instagram: "Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan vatandaşlarımızın, Bakanlığımıza bağlı sağlık kurumları ile Üniversite Hastanelerinde verilen sağlık hizmetlerinden yararlanma hakları Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile 31 Aralık 2024 tarihine kadar uzatılmıştır."
    https://www.instagram.com/drfahrettinkoca/p/C1SBjoxMq77

7 tl veriyorsun ve istediğin tedaviyi yaptırıyorsun, sadece ilaçları alamıyorsun, onun da çözümü emekli bir yakınınız üzerinden ilaçları yazdırmak. merak etmeyin yıl sonundan sonra da bu düzen sürecek çünkü mülteci sömürücülere bedava yaparken kendi vatandaşını hastaneye almazsan isyan çıkar ve o hastaneyi kırıp dökerler. bu uydurma borcu asla ödemeyeceğim ve hastaneleri kullanmaya devam edeceğim. kendinize saygınız varsa bu uydurma borcu ÖDEMEYİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 17 Eylül 2024; 23:23:11 >

hayır, daha dün gittim 7 tl ye ultrason,tahlil,muayene hepsini yaptırdım. sadece devlet hastanelerine gidebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 17 Eylül 2024; 23:40:20 >

bu parayı sadece yurtdışı yerleşikler ödüyor,onlara gss geçiremedikleri için eğer hastaneye giderlerse soyuyorlar. eğer yurtdışında yaşıyorsanız özel hastane gibi ücret çıkarıyorlar, bu durumda özele gidin daha iyi. 1,5 ayda 3 kez polikliniklğe, 2 kez acile gittim, toplam 7*3=21 tl ödedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 18 Eylül 2024; 0:6:33 >

Siz şu anda GSS borcunu ödediniz ve muayene ücreti mi veriyorsunuz? GSS ödeyince muayene ücreti de veriliyorsa ne işe yarıyor ki GSS? Hastaneye gitmeyeli oldu bir süre ama önceden gss borcu olsa da bakanlar kurulu kararıyla giriş yapıldığında bana KBB'de kulağım için test istenmişti benden ve bu teste para alınmamıştı mesela. Sadece muayene ücretini ödemiştim.

• Ee ne oldu ? Sustu herkes ?

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Ortaya bi olta attılar işte smsle kimse yemedi konu kapandı Türkiye için

• carpenic kullanıcısına yanıt
    Öyle deme, güzel para vurdular şu 10 günde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten garip. 2 ay doluyor 3 defa 15 gün geçti.Belge gelenlere bloke konulduğunu gösteren bir görsel yok.Burada belge gelmiş arkadaşlar yazsın bakalım diyeceğim ama bloke durumu olsa yazarlardı.

• Banada geldi kağıt göndermişler . Haciz felan diyo ödemezsen .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    Görüntüsünü atabilir misiniz?

• Yıllardır sandığa gitmiyordum hepsi bir birinden beter diye . Bu olay yüzünden bir dahakine gidecem istemeye istemeye oy atacağım karşı cepheye . Gss ciler bir daha ki seçimde kazananı belirleyecek .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat8361 kullanıcısına yanıt

Yazıyı detaylı paylaşabilir misiniz? Bana gelen birşey yok henüz. Ama artık uğraşmamak için ödeyeceğim gibi.

• son durum nedir arkadaşlar

• Skylik S kullanıcısına yanıt
    haciz geleni duymadım henüz.

x (formerly twitter)
    BirGün Gazetesi (@BirGun_Gazetesi) on X
    https://x.com/birgun_gazetesi/status/1843514156080869445?s=46

ödeme emri paylaşanlar da var.
    x (formerly twitter)
    ugur poyraz (@10ugurbulut) on X
    https://x.com/10ugurbulut/status/1842857231689154850?s=46

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oki91 -- 8 Ekim 2024; 19:32:24 >

• 3 ay oldu.Bloke olsa duyulur yayılırdı.

Bana daha ödeme emri bile gelmedi.PTT sisteminden ve e-devlet üzerinden bakıyorum görünmüyor.Üyap sisteme zaten kayıt var oradan da mesaj yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 9 Ekim 2024; 13:2:39 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.