Şimdi Ara

GSS PRİM BORCU (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
46
Favori
142.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bankaya gitmedim henüz, vezneden ödenir kesin. Bankacılık uygulamasından ve onlinetahsilat.sgk.gov.tr üzerinden denedim, bulamadım.

• Merhaba, eşim geçen sene 3 yıllık 4a’lı çalışmasından sonra biz evlenince işini bırakmak zorunda kaldı. 1 yıl kadar benim sigortamdan faydalandı. Şimdi evden serbest çalışmaya başlayacağı için Bağ-Kur’a geçecek. Bağ-Kur prim ödeme borcu ne zaman doğuyor? Gelire göre prim ödeme durumu var mı? Mesela 2-3 ay hiç geliri olmadı diyelim, yine de her ay sabit bir prim ödemek zorunda mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Enparada Mosip yok bu ne saçmalık ya 175 lira için uğraştırıyorlar..

• gss borçluları için iyi troller için kötü haber

gss borçlarının affı için meclise kanun teklifi verilmiş
    borçlar silinir ve isteğe bağlı hale gelirse son nokta olur

Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa KARAKAŞyoutube
    Ve GSS/Genel Sağlık Sigortası Affı MECLİSTE
    https://www.youtube.com/watch?si=Zy9tda3LABiYfcRB&v=wMWA-gKvCSo&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR@GL@YN -- 3 Kasım 2024; 0:21:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DR@GL@YN kullanıcısına yanıt

Akp yada Mhp'li biri vermezse geçmesi zor. Chp'li biri Allah birdir diye teklif verse red yer.

Akp'den başka partiye geçti diyor ama hangi parti olduğunu söylemiyor. Sanırım bahsettiği kişi Suat Kılıç ama emin olamayız. Eğer öyle ise belki gerçekten geçirirler.

• DR@GL@YN kullanıcısına yanıt

sistemi düzelteceklerine geçici çözümler aranıyor işte.Silinir sonra yine borç çıkar yine tartışılır dön dolaş aynı şeyler.Millet nasılsa silinir diye ödemiyor zaten

• huncacare kullanıcısına yanıt

Bugün Ziraat ve Vakıf veznesine uğradım, onlar da nasıl ödeneceğini bulamadı ekranda.

• daramdrum D kullanıcısına yanıt

Halkbankın sitesinde internet şubeden mosip ödeme yapıldığı yazıyor. ATM ile yapılabiliyormu bakacağım. İcrada bahsi geçen tutarı +2 ay farkı + faizlerini yatırdım. Mosip zıkkımı kaldı.

• huncacare kullanıcısına yanıt

Halkbank' ı denemedim ancak internet bankacılığındaki mosip ödemesi ile gss ödemesi aynı kapıya çıkıyor, yani tebligat ücretiyle alakası yok. Siz yine de bir gelişme olursa, bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daramdrum -- 5 Kasım 2024; 17:34:5 >
  • Arkadaşlar 175 tl nasıl ödeneceğini yazıyorum :
    Vakıfbank; 1. Ödemeler 2.SGK ödemeleri 3. SGK ödemesi 4.Ödeme türü: diğer tahsilatlar 5.Ödeme tipi: Beyan usulü saymanlık 6. Saymanlık: -il adı- muhasebe birimi 7. Referans No: T. C kimlik no 8. Borç seçin : 1011-SSK İcra tahsilatı geçmiş dönem 9. Tutarı yaz, açıklamaya tebligat ücreti yaz.

Halkbank; 1.Ödemeler 2.SGK ödemesi 3. Beyana dayalı diğer 4.İl kodunu yaz 5.T.C. Kimlik no 6.1011 kodlu SSK icra tahsilatı geçmiş dönem 7.tutar gir ve öde

Denizbank; 1.SGK beyana dayalı ödeme 2.T.C. Yaz 3.Saymanlık Türü: ... muhasebe birimi 4.Borç türü: 1011 kodlu SSK icra tahsilatı geçmiş dönem 5. Ödenecek tutar 6.ödeme onayla

Garanti; 1.ödemeler 2. SGK ödemesi 3.bilgi girişi yaparak ödeme 4.Diğer tahakkuklu tahsilatlar 5.Sorgu tipi: T.C. no 6. Bilgi girerek isteğe bağlı ödeme yapmak istermisin seçeneğine evet denilecek 7. SGK borcu kısmından 1011 kodlu SSK icra tahsilatı geçmiş dönem 8. Saymanlık ... Muhasebe birimi 9. Tutar yazılıp ödeme yapılacak.

QNB Finansbank; 1.Ödemeler 2. ödeme yap 3. Yeni ödeme yap 4. SGK ödemeleri 5. Kurum türü: SGK ödemeleri 6. Ödeme türü: SSK beyana dayalı ödeme 7. Sorgu numarası T. C. No 8. Borç türü: SSK icra tahsilatı geçmiş dönem 9. Şehir adı 10. Saymanlık: ... Muhasebe birimi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• realacc kullanıcısına yanıt
    haciz değil bu ödeme emri. 2 aydır geliyor, forumda da paylaşılıyor. henüz e haciz geleni duymadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oki91 -- 8 Kasım 2024; 16:2:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2015 öncesi borçları sileceklermiş galiba ntv de söyledi. Benim böyle gözüküyor inşallah silerler bu anlamsız borçtan kurtuluruz. 2016 başlangıç yazıyor kafalarına göre başlatıyorlar durduruyorlar. 2015 sonrası için de bari faizleri silseler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 21 Kasım 2024; 19:18:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER 3 AY ÖNCE EVE KAĞIT GELDİ. KAĞITTA GSS BORCUMUZUN 15 GÜN İÇİNDE ÖDEMEMİZİ İSTİYORLARDI. BİZDE 25 BEN 25 KARDEŞİM 50 BİN ÖDEDİK. BUNUN 12+12 FAİZ. HABERLERDE BORÇLAR SİLİNECEK DİYOR. EĞER BORÇLAR SİLİNİRSE YA DA FAİZLER SİLİNİRSE BU 3 AY ÖNCE ÖDEDİĞİM GSS BORCUNU GERİ İADE ALABİLİR MİYİM ???

• Prisoners kullanıcısına yanıt
    Tabi ki hayır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay önce eve kağıt geliyor 15 gün içinde ödeyin yoksa icraya verecez diye 3 ay sonra da tüm borcları silecekler giren ödeyene giriyor. Yazıklar olsun böyle ülke mi olur. Allaha peygambere söver olduk bu namussuzlar yüzünden.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.