Suriyelilerin sağlık masraflarını %100 oranında ab karşılıyor,hatta üstüne o kalemi şişiriyorlardır bile ab ile anlaşma var türk vatandaşının cebinden 5 kuruş bile çıkmıyor o konuda. git bir mülteci ol gel o zaman çok özeniyorsan suriyelilere. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ekim 2024; 13:12:29 > |
GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! (35. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Cidden bütün paranın ab tarafından karşılandığını mı sanıyorsun? Bakanlık ödüyor, 40 milyar harcadık falan diyenlere de bunu söyle.
Sayenizde Türk vatandaşları kendi ülkesinde mülteci olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gss zaten ab ye uyum sürecinde geldi ab bunu yaparsan her vatandaşını sigortalı yaparsan,suriyelilerin masraflarını fonlamayla karışlarım dedi.
şekil a 1.
x (formerly twitter)
Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) on Xhttps://x.com/drfahrettinkoca/status/1676290490092625928
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ekim 2024; 13:20:45 > -
Bir akplinin sözü kanıt olarak geçmez, başka kaynak ver.
Artık kendi vatandaşlarına sağlık hizmetlerini yasaklayan bir zihniyetini savunmaya çalışıyorsun.
evet sosyal medya chp trolünün geçer dimi koca t.c sağlık bakanın değil.
-
40 milyar harcadık, masrafları bakanlık ödüyor diyenler zaten sosyal medya chp trolüydü.
Ayrıca akp bakanlarının, genel başkanının sözleri bugüne kadar çok güvenilirdi, hiç yalan söylemediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 15 Ekim 2024; 13:33:0 >
acıtasyon siyaset yapıyor hükümet,hangilerini ab karşılamadı söylemiyor turkish siyaset.
-
O zaman niye çok dürüstlermiş, çok samimilermiş, hepsini söylüyormuş gibi yazıyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 15 Ekim 2024; 13:35:38 >
O kadar para gelmiyor abden. Hatta artık para gelmiyor diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk senelerindeki barınma yiyecek giyecekte para onlar bizim cebimizden çıktı ab az birşeyini verdi ama sağlığı tamamen ab karşılıyor tam kayıtlı işem olduğu için o yüzden bedava zaten gss 0 ile.
ama zengin malı mülkü olan suriyelileri sigorta karşılığı çoğuda kayıtlı çalışıyor türkiyede bizdeki keyfi işsizler gibi yan gelip yatmıyorlar hepsi ağır emek isteyen işlerde sırtından ter gele gele çalışıyorlar bir tane yatan suriyeli görmedim son 7-8 senedir %85+ sı çalışıyor
çalışmayan adam heryerde adam yerine konulmaz ab de aynı abd de aynı abd deki geleceği homeless olmak o göçen suriyeli paki afgan zengin bile olur vahşi kapitalizim yatarsan yatırırlar 2.80.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ekim 2024; 15:18:22 > -
Ülkede asgari ücretli çalışan olmadığını falan söyleyen kerime bir bunları biliyor ama mecbur başka şeyler söylemek zorunda. Ondan sonra da cevapsız kalıyor.
x (formerly twitter)
ZAM Haber (@ZAMajans) on Xhttps://x.com/zamajans/status/1846094317607174279?s=46
her sene uzattıkları ücretsiz tedaviyi bu sene uzatmadılar. 1 ocak 2025 itibariyle gss borcu olanlar ücretsiz tedavi olamayacakmış. buna rağmen borçlanma devam edecektir büyük ihtimalle. acil durumu olanlar yılbaşına kadar halletsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
ülkede kayıtlı çalışana suriyeli diye sigortamı yapmayalım ha nasıl bir nazi kafası bu? türklerin burun kırın ettiği amele olmam,masa başı yatış iş insanıyım diye sümük atmadığı işlerde gayet çalışıyorlar iş dolu ülkede,gayette bedava sağlığı hak ediyorlar siz de çalışın sizinde olsun herkes eşit.
abd de boyle istersen benjamin franklin in bilmem kaç kuşaktan torunu ol ama yatıyorsan hiç bir işe yaramıyorsan, iş gücünde olan kavruk afganlı daha değerlidir ülke gözünde dışkı ve türk spermi üretmeyi iş olarak görüyorsunuz herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ekim 2024; 17:44:28 > -
Türkiye Gazetesi " GSS borçları olan vatandaşlar için Meclis'te ele alınması beklenen torba yasaya ek düzenlemeler gelebilir. Vatandaşlar 1 Ocak itibarıyla herhangi bir karar çıkmazsa kamu hastanelerinden hizmet alamayacak. "
-
Şimdi de bedava sağlığı hakediyorlar çünkü çalışıyor mu diyorsun?
Yıllardır boş boş insanlar çalışmıyor, herkes zengin, hiç kimse asgari ücret almıyor falan diye sallayıp sonra kendinle çelişen şeyler yazarak algı kasmak ve uydurduğun çevren dışında bir şey yapamıyorsun. Bunun farkındasın değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 15 Ekim 2024; 18:13:59 >
çalışıyor büyük çoğu fabrikalarda,inşaat,tesisat işlerinde yatan suriyeli görmüyorum ben uzun zamandan beri zaten buraya adapte oldu eskileri.
Hayat böyle iyi bir eğitimin,iyi kariyerin yoksa amelede olursun, işçide olursun, asgari ücretlede sürünürsün çalışırsın daha onu yıllar yıllar önce lisedeyken düşüncektiniz
kalifiyeli masa başı yatış işi siyasi parti veremez size hiç boşuna boş hayallerde dolanmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ekim 2024; 18:27:57 > -
Senin yaşadığın dünya farklı. O yüzden kimse senin çevrenle ve gördüğünü söylediğin şeylerle ilgilenmiyor. Dediğim gibi işine gelince kendinle bile çelişiyorsun. Gerçeklerle alakan yok. Bunun farkında olup olmadığını sordum o yüzden.
yurtıdşına kaçan tanıdıklarımın %80 ni amele bir çoğununda it gibi çalışmaktan anası ağlıyor gavur elde,de yalanım varsa allah belamı versin.
asıl sizin uyduruk dünyanız, yok chp gelicek senin uyduruk eğitimine olmayan kariyerine vasfına yatış,rahat,konforlu böyle yaylı visco koltuklu dolgun ücretli işler vericek ha bekle olur kırmızı kar yağdığında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ekim 2024; 18:38:31 > -
Yalanın çok var ve hep aksini söylüyorsun. Yıllardır böyle olunca artık kendi yalanlarına, çarpıtmalarına kendin mi inanıyorsun acaba?
yanlış anlamayın neden bu gss'i canınızı dişinize takmışçasına savunuyorsunuz pek anlamıyorum,her yoruma bakıyorumda karşılık veriyorsunuz tabiki verebilirsiniz ama tuhafıma gidiyor ?
ben ülkemde suriyeli afgan vs görmek istemiyorum misal,benim ülkem savaş içinde olsa cesurlarca ölmeyi tercih ederim böyle yaşamam,suriyelerin hepsinin ellerinde banka kartları çatır çatır para çekiyorlar nerden geliyor bu kaynak düşünmüyor değilim.TABİKİ SURİLER BİZİM GARDAŞIMIZ BUDA ONLARINDA ODA TÜRKO DEDİKLERİ BENCE,bu suriler devlete yük bence ama amasını açmayayım anladınız siz onu
iş ayırıyor diyosunuzda tabiki ayırım yaparım yada ayırırlar,afedersiniz o kadar ırgat gibi çalışmaya 17 bin için tamah edemem o kadar cv dolu iken iş konusunda seçerim kusura bakmayın lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 15 Ekim 2024; 18:43:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X